Chciałbym w tym miejscu przeprosić użytkowników forum za moje ostatnie zachowania. Na pierwszym miejscu Gulczaka, któremu oberwało się niejako przy okazji i praktycznie niesłusznie. Ponadto Loca oraz Saszę za publiczne nazwanie ich w brzydki sposób - powinny obowiązywać mnie pewne standardy postępowania niezależnie od zachowania wymienionych osób. Przepraszam również Scorupa za formę niepotrzebnej dyskusji (z pewnymi zastrzeżeniami, które wyjaśnimy sobie na priv).
Wynika to z coraz mniejszego mojego dystansu do gry jako takiej, co jest pochodną w prostej linii ilości czasu poświęcanego przeze mnie w jej rozwój. Powoduje to, iż krytykę, w szczególności niesprawiedliwą, źle znoszę.
W związku z tym postanowiłem ograniczyć moją aktywność na forum (i tak już mniejszą ostatnio). Dlatego też prosiłbym o wysyłanie PMów, których duże ilości zwykle dostaje na następujące adresy:
- players@cantr.net - związane z naruszeniami zasad,
- bugs@cantr.net lub programming@cantr.net - zgłoszenia błędów, utraconych przedmiotów, zablokowanych mebli itp.
Dziękuję również Agentowi 0007, którego bardzo wyważone i dojrzałe posty pomogły mi w szybkim odzyskaniu równowagi.
Co by spekulacje uciąć: powyższy post powstał z mojej własnej woli, nikt mnie do tego nie nakłaniał, zmuszał itd.
Przeprosiny
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- marol
- Forien
- in vitro...
- Gulczak
Dziękuje *śmieje się wzruszony* To ja w takim razie też cie prepraszam Marol. Nie jesteś jak zwykły banan. Razem jesteśmy jak czikity.
No to wszystko wyjaśnione
No to wszystko wyjaśnione
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
- marshall
-
Legalus
- dstankiewicz
- ActionMutante
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”