Dla offtopowców
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- KVZ
- Players Dept. Member
Klika (a może nawet sekta) spotkaniowo kulinarna (separatyści którzy odłączyli się od #Cantr_PL) raczej nie traktuje n00bów i innych stworzeń poważnie, więc nie macie na co liczyć... A chyba się dzisiaj spotkali w realu z tego co wiem...
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

-
Eresan
- tehanu
- Leming
Ja tam cały czas mówię o 26 sierpnia. To tyle co do "kiedy" Bo godzina to rozumiem, że nie szósta rano, tylko później.
Co do "gdzie'. Nie znam Gniazda Piratów, ale jak mówisz, że jest w porządku, to może być.
Ponieważ tak się składa, że, jak się okazuje, jestem żoną CRM-a, to pewnie nie będzie ci przeszkadzać, jak się zjawimy razem. A może jeszcze kogoś ze sobą przyprowadzimy.
Co do "gdzie'. Nie znam Gniazda Piratów, ale jak mówisz, że jest w porządku, to może być.
Ponieważ tak się składa, że, jak się okazuje, jestem żoną CRM-a, to pewnie nie będzie ci przeszkadzać, jak się zjawimy razem. A może jeszcze kogoś ze sobą przyprowadzimy.
- Leming
- tehanu
Eresan wrote:A mnie z irca wywalono za krzaczkiA co do zdrajców co to cichaczem się w końcu jak słyszę spotkali to mamy ich w głębokim poważaniu w takim razie.
Eresanie
to było spotkanie Cantrujących Ircowników. Na Ircu było o nim naprawdę głośno.
A za wywalenie za krzaczki nie trzeba się obrażać ani uprzedzać tylko wbijać i próbować bez krzaczków. Zapraszamy.
Leminga zresztą też.
- Leming
Ja tam się w ogóle nie obrażam. A na spotkanie nawet próbowano mnie zaprosić, ale się nie dało.
Jedyne, co mnie zastanawia, to że 26 sierpnia w Gnieździe Piratów nie będzie szant...
Tehanu, a ty jak się odnosisz do tej daty?
No i mam nadzieję, Erasanie, że to nie jest spotkanie zamknięte i na listę można się jeszcze dopisywać?
Jedyne, co mnie zastanawia, to że 26 sierpnia w Gnieździe Piratów nie będzie szant...
Tehanu, a ty jak się odnosisz do tej daty?
No i mam nadzieję, Erasanie, że to nie jest spotkanie zamknięte i na listę można się jeszcze dopisywać?
-
Eresan
- tehanu
- Quijo
-
Eresan
- Leming
tehanu wrote:Leming wrote:Ponieważ tak się składa, że, jak się okazuje, jestem żoną CRM-a, to pewnie nie będzie ci przeszkadzać, jak się zjawimy razem. A może jeszcze kogoś ze sobą przyprowadzimy.
a nie jesteś przypadkiem żoną CMR'a?
Inna rzecz, że tak naprawdę to wolę normalniejsze imiona niż takie skróty, co to się tylko człowiek łatwo może pomylić.
Quijo wrote:Leming na dwa fronty
Eresan wrote:Faktycznie ten Shamrock jest jakiś dziwny...
A 25 sierpnia odpada?
Last edited by Leming on Sat Aug 18, 2007 8:06 pm, edited 2 times in total.
- tehanu
Ja mogę tylko 26, w ostateczności 22 ale musielibyście się szybko decydować bo miałam właśnie kupować bileciki do Wawy. Tak naprawdę wiele czasu mieć nie będę, ale jeśli będziecie coś organizować to wpadnę chociażby tylko by się pokazać i ujrzeć tą urodę Eresana, która nie daje się fotografować
a która ponoć nie przeminęła z młodością 
- Leming
tehanu wrote:Ja mogę tylko 26, w ostateczności 22
No to nie ma co myśleć. W końcu nie dla szant się spotykamy. 26 jest ok.
tehanu wrote:wpadnę chociażby tylko by się pokazać i ujrzeć tą urodę Eresana, która nie daje się fotografowaća która ponoć nie przeminęła z młodością
O, a ja nic o tym nie wiem. Gdzie pisali?
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”