Mafia II
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Snake
- Gulczak
Tu potrzeba czegoś prostego, nieskomplikowanego. A jak chcesz skomplikowanej przygody to zagraj W Europe Universalis II. Polecam.
EDIT: to się odnosiło do postu Rusałki/Rusałka.
EDIT: to się odnosiło do postu Rusałki/Rusałka.
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
- Rusalka
Snake wrote:proponuje pub na poczatku XXI wieku gdzie młodzież i nie tylko spotyka sie wieczorami by choć na chwilę zapomnieć o kraju w jakim przyszło im żyć
Ha, też chciałem to zaproponować, ale potem zacząłem się obawiać, że wpadnie biuro ochrony kaczek i zamknie nam forum
Tak ogólnie, mi koncepcja zajebiście pasuje!
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- ActionMutante
Forien wrote: lata 60', podczas prohibicji, gdzie to tak naprawde szalały mafie
A gdzie w latach 60' byla prohibicja...?
Ale mialo nie byc baru...
Pomyslcie... Mala zapluta wiocha... spozywczak... Okoliczna "elita" zbiera sie pod nim... Ale co jakis czas jeden ginie zarabany siekiera... Wiec wpadaja z widlami i pochodniami na izbe podejzanemu, a po sprawie woza scierwo przywiazane do furmanki i glosno sie smieja...
Last edited by ActionMutante on Thu Sep 07, 2006 4:10 pm, edited 1 time in total.
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Elm0
- KVZ
- Players Dept. Member
Agent 0007 wrote:Moze by tak zmienic realia? Na przyklad na cantryjskie jakies?
Np. Zygurdowcy (mafia) kontra Vlyran, albo LL
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- marshall
chyba będzie 5 mafiozów i 2 katanich. Jeszcze w takiej sytuacji nie grałem ale powinno działać przy takiej ilości osób. I proponuje żeby tym razem nie ujawniać czy ktoś był w mafi. Przynajmniej teraz nie wykosi się wszystkich katanich w pierwszej kolejności. Poczekam jeszcze z dwie godziny i losuję :> a wy macie jeszcze czas na ustalenie realiów. A jutro pierwsza ofiara :]
___________EDIT___________
BTW jeśli o realia chodzi to co powiecie na orbitalny hotel ew. międzynarodowa stacja badawcza. Coś jak w Odyseji Kosmicznej :] Albo (tu inspiracja z Lema) coś takiego: pewna duża i wpływowa korporacja stworzyła androida łudząco podobnego do człowieka. Jedzą, piją, śpią ba, nawet krawawią. Ale za to potrafią pracować w warunkach skarzenia radioaktywnego, w próżni i przy ekstremalych przeciążeniach. Korporacja ładuje na frachtowiec starannie wybraną grupę osób wśród nich ukrywa roboty. Chcą przetestować swoje cacka i ich relacje pomiędzy ludźmi. Wiadomo roboty są tańsze w utrzymaniu. Jednak by ludzie nie byli odrazu negatywnie nastawieni nie powiedziano kto ma układ nerwowy a kto światłowody. Wszystko było by dobrze ale zaczynają ginąć ludzie. przepracowany programista/organizacja terorystyczna chcąca pozbyć się robotów z świata ukryła w świadomości roboów instynkt karzący zabijać z zegarmistrzowską precyzją....
___________EDIT___________
BTW jeśli o realia chodzi to co powiecie na orbitalny hotel ew. międzynarodowa stacja badawcza. Coś jak w Odyseji Kosmicznej :] Albo (tu inspiracja z Lema) coś takiego: pewna duża i wpływowa korporacja stworzyła androida łudząco podobnego do człowieka. Jedzą, piją, śpią ba, nawet krawawią. Ale za to potrafią pracować w warunkach skarzenia radioaktywnego, w próżni i przy ekstremalych przeciążeniach. Korporacja ładuje na frachtowiec starannie wybraną grupę osób wśród nich ukrywa roboty. Chcą przetestować swoje cacka i ich relacje pomiędzy ludźmi. Wiadomo roboty są tańsze w utrzymaniu. Jednak by ludzie nie byli odrazu negatywnie nastawieni nie powiedziano kto ma układ nerwowy a kto światłowody. Wszystko było by dobrze ale zaczynają ginąć ludzie. przepracowany programista/organizacja terorystyczna chcąca pozbyć się robotów z świata ukryła w świadomości roboów instynkt karzący zabijać z zegarmistrzowską precyzją....
\m/,
- Elm0
- Agent 0007
- Forien
- Artur
- Forien
- dstankiewicz
- Ula
- Rusalka
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”