Skupię się na czymś poważnym i kreatywnym - na Cantrze

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Miri wrote:Jak jeszcze nie spróbowałeś - nie próbuj, chyba że r-życie ci niemiłe. Jak spróbowałeś - to żeś chłopie wpadł
dwudziestoletni mężczyzna wrote:"OOC: Jak ci się nie podoba, to nie graj. Ta gra nie szuka więcej graczy."
kaloryfer wrote:This game already has a lot of problems, new players would only bring new ones.
The server appears to have crashed
The server last talked to me at Sat Jul 31 17:17:57 2010 (UTC)
Legalus wrote:Kurcze, zarejestrowałem się, ale ten kod z początku już nie działa. Ciekawe, czy kiedyś was spotkam
Waclaw I wrote:Poza tym, brak tutaj rp, a nienawiść (do) Ruskich aż nazbyt przypomina mi konflikty narodowe w Tibii.
w.w.g.d.w wrote:Jak można zepsuć żarna???
To przecież kamienie które rozcierają ziarno.Kamienie.
Ktoś przeszedł przez twój domek i wszystko poniszczył czy to jakiś miejscowy kataklizm?
Bardzo chciałbym w to pograć ale nie działa mi na żadnym komputerze na którym próbowałem uruchomić to cudo.
w.w.g.d.w wrote:No dzisiaj spróbowałem znowu włączyć i nawet trochę podziałało, potem często jakieś błędy wyskakiwały a potem to już nawet nie włączało się.
A znalazłem taką ładną opuszczoną chatę na chybił trafił.
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest