Dla offtopowców
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Arucard
-
Milo
- bast
- bast
Milo wrote:Chyba na połowie byłem, zeby było smieszniej to czesto z ekipą od Ciebie z miasta
ode mnie?
niemozliwe, w tej miescinie to nikt poza mna chyba nie wiedział co to jest w ogole
ja w Wawie dopiero od 6 lat mieszkam
And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
-
Milo
- Arucard
bast wrote:a pomysl co sie dzieje jak dziewczyna za prowadzenie sie bierze
normalnie w zyciu sie tak dobrze nie bawilam jak gdy 4 chlopa jak w obraz sie we mnie gapilo
No to ciekawe przeżycie być musiało
EDIT do postu powyżej:Właśnie takie kfiatki z sesji lubie czytać
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
- bast
nie wiem czy oryginalniejsze
z pewnoscia mniej akcji dalo sie rozwiazac metodą "no to biore skrzynke granatów..." choc moje kochane chlopaki najczesciej tak probowaly
z pewnoscia mniej akcji dalo sie rozwiazac metodą "no to biore skrzynke granatów..." choc moje kochane chlopaki najczesciej tak probowaly
-
Eresan
To co? to mężczyźni jakie robią gry wedłóg Ciebie? Kompletnie od czapki wypowiedź panie Arucard.
I Ty Bast też? Grałem nie raz w gry w których przez cały scenariusz nie zawierał walki. Grałem w życiu w rozwiązania typu znalezienie i opowiedzenie odpowiedniej bajki/legendy, horrory, space opery, psyhodelie, nie ma takiego pRPG którego nie da się zrobić lub którego oże zrobić facet a kobieta nie i odwrotnie!
Pozdrawiam.
I Ty Bast też? Grałem nie raz w gry w których przez cały scenariusz nie zawierał walki. Grałem w życiu w rozwiązania typu znalezienie i opowiedzenie odpowiedniej bajki/legendy, horrory, space opery, psyhodelie, nie ma takiego pRPG którego nie da się zrobić lub którego oże zrobić facet a kobieta nie i odwrotnie!
Pozdrawiam.
- bast
to ja wstawie moj ulubiony poemat krasnaludzki
krasiek cala sesje sie nad nim zastanawial
notowal i poprawial na kartce
nie pozwalal nikomu spojrzec
az w koncu obwiescil ze bedzie deklamowac
stanal na srodku
odchrzaknal
nabral powietrza
i wyrecytował:
"gobliny, gobliny...
wy ch..e!"
krasiek cala sesje sie nad nim zastanawial
notowal i poprawial na kartce
nie pozwalal nikomu spojrzec
az w koncu obwiescil ze bedzie deklamowac
stanal na srodku
odchrzaknal
nabral powietrza
i wyrecytował:
"gobliny, gobliny...
wy ch..e!"
- in vitro...
mój kolega ma coś ponad 50 kostek. takie małe schorzenie...Eresan wrote:he he he! fajnie. Ja pierwszy raz w pRPG grałem ponad 20 lat temuCo to były za sesje - własne systemy autorskie, kostki robione z modeliny, kserowane u rodziny po cichu karty postaci!
:D:D
Pozdrawiam.
Milo wrote:Przypomniał mi się strasznie stary żart:
GM: Ania, umówisz sie ze mna?
Ania: Nie
GM: Wszystkie orki atakuja postać Ani
Przypomniał mi się strasznie stary żart:
GM: Atakują was orki
Gracz: przecież morze jest 100 kilometrów stąd!
cantr się posypał
- bast
Eresan wrote:To co? to mężczyźni jakie robią gry wedłóg Ciebie? Kompletnie od czapki wypowiedź panie Arucard.
Pozdrawiam.
ja mowie tylko ze gdy mistrzowal ktos inny z tej druzyny (czyt. facet) sprowadzalo sie to glownie do mordobicia.
edit: teraz druzyna ulegla pewnym modyfikacjjiom i mamy 2 bardzo fajnych MG, na tyle ze ja sie jzu w to nie bawie, ale zaden czasu nie ma
Last edited by bast on Mon Apr 16, 2007 1:11 pm, edited 1 time in total.
- Arucard
Chodzi mi o to że mogą to być troche inne sesje a nie typu rzucam 15 orków na graczy i niech mają rozrywke(nie mówie tu akurat o facetach tylko ogólnie)Dobrze że za często tacy MG się nie trafiają no i chodzi mi o sytuacje gdy niedogolony "Rysiek" próbuje udawać księżniczke mówiąc swoim grubym głosem:"O dziękuje kochani,dajcie buziaka"
No i dziewczyna zawsze może wpaść na jakiś pomysł lub rozwiązanie na które nie wpadłby facet ale co tu dużo mówić jakiej płci się nie trafi Mistrz Gry jeśli tylko jest dobry/a to można się dobrze bawić.
No i dziewczyna zawsze może wpaść na jakiś pomysł lub rozwiązanie na które nie wpadłby facet ale co tu dużo mówić jakiej płci się nie trafi Mistrz Gry jeśli tylko jest dobry/a to można się dobrze bawić.
- Sztywna
Milo wrote:Przypomniał mi się strasznie stary żart:
GM: Ania, umówisz sie ze mna?
Ania: Nie
GM: Wszystkie orki atakuja postać Ani
Dobre
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
-
Milo
Z Shadowruna, krasnolud ładuje shotguna:
"-Raz, dwa, trzy, cztery, pięć, sześć, nie mieści się, nie mieści się..."
D&D (to stare)
Wieczór, drużyna zmęczona, chwilę wcześniej widzieli ze wzgórza ogniska w kilku miejscach:
- Czas rozbic obóz.
- Ba, ale który?
"-Raz, dwa, trzy, cztery, pięć, sześć, nie mieści się, nie mieści się..."
D&D (to stare)
Wieczór, drużyna zmęczona, chwilę wcześniej widzieli ze wzgórza ogniska w kilku miejscach:
- Czas rozbic obóz.
- Ba, ale który?
Last edited by Milo on Mon Apr 16, 2007 1:29 pm, edited 1 time in total.
- Arucard
Zawsze lubiłem czytać różnego rodzaju kfiatki z sesji
Jak będe miał chęci i siły to może jakieś poszukam i dam do forum.Właśnie może założyć temat Kfiatki z sesji?Nie wiem czy już taki temat a jeśli nie to założe.
EDIT:Założony.Zapraszam http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=12785
EDIT:Założony.Zapraszam http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=12785
Last edited by Arucard on Mon Apr 16, 2007 1:35 pm, edited 2 times in total.
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”