Mafia II

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Greek
Programming Dept. Member/Translator-Polish

Re: Mafia II

Postby Greek » Sat Oct 02, 2010 11:03 pm

Taaak... Zastanówmy się kto chciał sprzątnąć doktorka i Autoniusza. Skąd ta pewność, że był on winny skoro nie było żadnych dowodów? Moim zdaniem ludzie, którzy trzymają z przestępcami chcieli w ten właśnie sposób zlikwidować niewygodną dla siebie osobę. Jeśli ktoś może być podejrzany to właśnie oni. Robi się cholernie niebezpiecznie, jeśli w jednej gospodzie w ciągu kilku dni trafiają się dwa trupy i do tego jeszcze jeden zabity, że tak powiem, zgodnie z prawem to znaczy, że w najbliższych dniach mogą zdarzyć się podobne sytuacje. Musimy trzymać się blisko siebie i mieć oczy szeroko otwarte. *drapie się po brodzie i nalewa sobie soku wiśniowego do szklanki, zalewa wodą i wypija. Widać, że to pomaga mu się uspokoić*
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
Sasza

Postby Sasza » Sun Oct 03, 2010 6:31 am

*parsknął, gdy usłyszał co o nim powiedziano* Słuchajcie, słuchajcie... Najbardziej godna zaufania osoba, czyli Umarlak, wysnuwa swoje hipotezy na światło dzienne. Posłuchajmy go jeszcze. *klepie Umarlaka po plecach* Dwa koktajle Mołotowa dla niego, proszę, na mój rachunek! *mówi żartobliwym tonem* Cóż, koledzy i koleżanki niedoli, trzeba znów kogoś powiesić dla naszego bezpieczeństwa. Kto może być odpowiedzialny za morderstwa? Umarlak, który zawsze siedzi w kącie i wszystkich obserwuje? A jednak nie! *spogląda na Greeka* Jestem tego samego zdania co kolega, więc obarczam Laurę *wskazuje na nią swoją grubą ręką* za wszystkie morderstwa. Uważam że podejrzanie kręci się po zapleczach, że nie była w dobrych relacjach z kolegą Antoniuszem. Myślę, że nie działa sama. *wrócił do baru i zjadł kawałek kotleta* Kto mi dosypał soli do talerza?
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sun Oct 03, 2010 10:57 am

No cóż. Wołał bym się mylić tym razem. Albo raczej nie mylić, ale być pewnym w 100%. Coś czuje, że za dużo gadam i kto wie... co dalej będzie.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image
skotos

Postby skotos » Sun Oct 03, 2010 11:25 am

Tak sobie kombinuję i jak dla mnie to trzy osoby są tu wyraźnie podejrzane:Sasza, bo wszyscy wiedzą jak nie lubił doktora Sopla, próbował go zabić w majestacie miejscowego prawa, a jak się nie udało to i tak go wyeliminował. Pan Lorenzo (Khe), w końcu gdyby nie wina zrzucona na Autoniusza to on by sobie teraz bujał na gałązce. No i ja zdania nie zmieniam, cały czas uważam, że najbardziej podejrzany jest Gabriell (GKC).
... I'm pulling your strings
twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream
skotoooooooos
Laura_

Postby Laura_ » Sun Oct 03, 2010 11:32 am

Taaa..*znużona oparła głowę na kontuarze* Zniknęłam na zapleczu i co? Ktoś zginął w tym czasie? Z resztą jaki miałabym interes w zabijaniu nie znanego mi bliżej doktora?
Jinchuuriki

Postby Jinchuuriki » Sun Oct 03, 2010 11:33 am

Nie do końca rozumiem Twój tok myślenia. Podejrzewasz mnie tylko dla tego, że się przysłuchuję, zamiast wysuwać nie podparte żadnymi dowodami tezy?
"Freedom is only a hallucination"
skotos

Postby skotos » Sun Oct 03, 2010 12:58 pm

Dlaczego? Dlaczego? Ponieważ cię obserwuję od początku, przyszedłeś, zacząłeś rzucać oskarżeniami, szczególnie na Constantina. Jedno wiem, ten człowiek jest niewinny. .... A skoro nie udało ci się go zlikwidować i uwaga skupiła się na tobie to usunąłeś się w cień. I taktyka ta przyniosła ci skutek, miasto o tobie zapomniało i jakoś się prześliznąłeś ... A ludzie wciąż giną.
skotoooooooos
Jinchuuriki

Postby Jinchuuriki » Sun Oct 03, 2010 1:04 pm

Tak, oskarżałem Constantina, ale każdy może się mylić. A tylko Ty jakoś dziwnie mnie w kółko obserwujesz. Może to, że próbuję odnaleźć sprawcę, bądź sprawców tych morderstw Ci przeszkadza, jest dla Ciebie niewygodne? Może dlatego chcesz się mnie pozbyć? Może TY masz coś z tym wspólnego?
Snake

Postby Snake » Sun Oct 03, 2010 1:25 pm

W tej sprawie zgodzę się z Kevezem, człowiek, którego szaty przypominają duchownego nie może się mylić. Niech Sasza odpowie za śmierć doktora!
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
skotos

Postby skotos » Sun Oct 03, 2010 1:50 pm

Gabriellu ty nie próbujesz znaleźć nikogo, bo się nie odzywasz. Może zrobimy mały zakład: zabijmy Constantina. Jeżeli będzie w mafii to zabijecie potem mnie, a jeżeli będzie niewinny to w zginiesz ty. Zgoda? A może się boisz i oskarżasz niewinnych?
skotoooooooos
Jinchuuriki

Postby Jinchuuriki » Sun Oct 03, 2010 1:56 pm

By znaleźć sprawcę nie trzeba wiele mówić. Wystarczy słuchać. I nie mam zamiaru nikogo zabijać. *spojrzał krzywo na Skotosa*
skotos

Postby skotos » Sun Oct 03, 2010 2:13 pm

... *prycha pogardliwie* czyli twoje słowo jest, że tak powiem gówno warte. Oskarżać, by oskarżać ... a inni niech zrobią resztę.
skotoooooooos
Jinchuuriki

Postby Jinchuuriki » Sun Oct 03, 2010 3:43 pm

Kto tu oskarża dla samego oskarżania? Ja przynajmniej pomyślę zanim zacznę coś robić i nie chcę zabijać wszystkich dookoła.
Sasza

Postby Sasza » Sun Oct 03, 2010 5:10 pm

Nikt nie ma więcej niczego do powiedzenia, towarzystwo? No? *rozgląda się* Gdzie podziała się obsługa? Też ją zabito? Obsługa!!!
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Ula

Postby Ula » Sun Oct 03, 2010 5:22 pm

Czego? *wychyla się z kuchni* To jest... yyy... słucham? Tylko się streszczać proszę, bo się znowu jadło przypali i będą kwękać, że nic nie ma... Gina! Ze stołów sprzątnij... tylko migiem. *rzuca do garbatej dzieczyny*

Umarlak(KEVEZ)... źle mu z oczu patrzy, też jest obcy... i... i jakiś taki dziwny... szatanista, jak nic! Boga w sercu nie ma... *mamrocze pod nosem, żegnając się dyskretnie*
Image

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”