Muzyka elektroniczna i post rockowa
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ushol
- Chatette
- ushol
- Gnom
-
belin
- ushol
Gnom wrote:Bo wygladal jak meska prostytuka...
Bo ma gacie we flage amerkykanska...
Bo pozuje pod zdjeciem obecnego gubernatora Kalifornii (albo jakiegos innego pakera)
Bo tak sie zrobil i tyle wladowal w siebie jak sie dorobil, ze to az niesmaczne...
Bo Slash jest lepszy.
lepiej tego bym nie ujął... zwłaszcza tego o Slashu, ten człowiek i jego gitara to legenda...
-
belin
- ushol
Ja tutaj mówię tylko o tym że Axla nie lubię, a nie że ni lubię utworów G'n'R... Co jak co lubię ich słuchać... i nie jestem człowiekiem który uważa że Knocin' on heavens door było ich najlepszym utworem (bo wiem nawet że to nie ich utwór
)
Nie ma to co Appetite for Destruction... Chociaż na clipie do Welcom to The jungle Axle wyglądał najbardziej nie teges...
Ale Sweet Child of Mine i Paradice Citi wymiatają
ps. sprostowanie... nie bierzcie mnie za jakiegoś glamrockowca... ogólnie słucham wszystkiego co zakręci mi się w uchu. Począwszy od dobrej niekomercyjnej muzyki polskiej, przez, jazz, blues, rock, heavy- black- death- i wszystkie inne metale, dalej przez Pik Floyd, zachaczając trochę o reagge kończąc na K44 (Kaliber jest jedyną muzyką którą ktokolwiek ośmielił się nazać HipHopem jaki toleruję, a właściwie to ostatnio dnia bez tego nie ma
)
Nie ma to co Appetite for Destruction... Chociaż na clipie do Welcom to The jungle Axle wyglądał najbardziej nie teges...
ps. sprostowanie... nie bierzcie mnie za jakiegoś glamrockowca... ogólnie słucham wszystkiego co zakręci mi się w uchu. Począwszy od dobrej niekomercyjnej muzyki polskiej, przez, jazz, blues, rock, heavy- black- death- i wszystkie inne metale, dalej przez Pik Floyd, zachaczając trochę o reagge kończąc na K44 (Kaliber jest jedyną muzyką którą ktokolwiek ośmielił się nazać HipHopem jaki toleruję, a właściwie to ostatnio dnia bez tego nie ma
- Yossarian
Ale Wam OT wyszedł...
cLOUDDEAD (album: S/T), Ice (albumy: Bad Blood, Under the Skin), Dälek (album: Absence, From Filthy Tongue of Gods and Griots [chociaż pierwszy o niebo lepszy]), Techno Animal (album: the Brotherhood of the Bomb)
Miłego słuchania...
ushol wrote:(Kaliber jest jedyną muzyką którą ktokolwiek ośmielił się nazać HipHopem jaki toleruję, a właściwie to ostatnio dnia bez tego nie ma)
cLOUDDEAD (album: S/T), Ice (albumy: Bad Blood, Under the Skin), Dälek (album: Absence, From Filthy Tongue of Gods and Griots [chociaż pierwszy o niebo lepszy]), Techno Animal (album: the Brotherhood of the Bomb)
Miłego słuchania...
Everything I build I destroy
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
- ushol
- Yossarian
- ushol
- NiKnight