Czy LOST ssie ?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Quijo
- Sztywna
Lepszy Lost niż Moda na sukces...(ale porównanie
)
Ja oglądam, podoba mi się, aczkolwiek ma swoje minusy(na przykład taki, że do następnego czwartku trzeba strasznie długo czekać...
)
Ja oglądam, podoba mi się, aczkolwiek ma swoje minusy(na przykład taki, że do następnego czwartku trzeba strasznie długo czekać...
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
- Snake
- Elm0
- Obcy
Snake wrote:o jakich błędach i niedociągnieciach mówisz?jakiś samochód w tle, czy kamerzysta, to jeszcze nie powód na minusa
mi się podoba, że obsada nie była jakaś szczególnie gwiazdorska
Jeżeli chodzi o błędy, to denerwuje mnie najbardziej nienaturalne zachowanie bohaterów, a szczególnie prawie totalny brak współpracy w bąć co bądź ekstremalnej sytuacji, w jakiej się znaleźli...
Też widziałem już drugi sezon. Pamiętam jeszcze kilka takich ewidentnych błędów i naciąganych sytuacji, ale nie będę innym psuł oglądania
Co do obsady, to nie miałem na myśli gwiazdorstwa, ale dobrą grę! IMHO wszystkie postaci są wiarygodne i przekonująco zagrane.
- Snake
-
Sasza
Ach oto chodzi.. Widziałem jakąś reklame przy ulicach
A ja trochę odbiegne od tematu i się zapytam: Nieszkoda Wam czasu na takie bdury? Jak seriale..
Chodź polecam Wam filmy na TCM. Stare kino jest genialne
Jest dobry klimat, którego niemożna wspotkać w ówczesnych.. ech
A ja trochę odbiegne od tematu i się zapytam: Nieszkoda Wam czasu na takie bdury? Jak seriale..
Chodź polecam Wam filmy na TCM. Stare kino jest genialne
Jest dobry klimat, którego niemożna wspotkać w ówczesnych.. ech
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Artur
no dobra, jak ktos lubi to niech se Losta oglada, ale pamietajcie, jezeli ogladalnosc tego gowna bedzie zbyt wysoka, to wycofaja z emisji filmy, dobre programy, wieczorynke i wszedzie wepchna gowniane seriale, i bedziemy skazani na tasme do konca zycia, to juz prawie pranie mozgu... to my tworzymy program telewizyjny, to od nas zalerzy co w niej puszczaja, i watpie ze chcecie ogladac po pitnascie seriali dziennie, nie wystarczy wam M jak Miłość i seriale na Romantice?
-
Milo
- Snake
- Smith
- Artur
nie chodzi tylko o Losta... Kompania Braci, 24 Godziny, i inne duperele wszedzie bija rekordy ogladalnosci, przez co bedzie tego gowna coraz wiecej, ogladajac jakiegolwiek seriale przyczynaicie sie do tego... zobaczymy za jakies 2 lata, jak bedzie 12 seria Losta i Kompania Braci w Iraku, co wtedy powiedcie, czy dalej takie fajne czy gowno... to jak z Moda na Sukces, wszyscy ogladali i narobilo sie picset tysiecy odcinkow... lepiej zapobiegac niz leczyc...
- Gulczak
Artur wrote:no dobra, jak ktos lubi to niech se Losta oglada, ale pamietajcie, jezeli ogladalnosc tego gowna bedzie zbyt wysoka, to wycofaja z emisji filmy, dobre programy, wieczorynke i wszedzie wepchna gowniane seriale, i bedziemy skazani na tasme do konca zycia, to juz prawie pranie mozgu... (...)
Yes, Yes, Yes!
Fajna wizja
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
- ushol
Ja nie lubię Lost... bo:
1. Nieoglądam...
2. Moja kumpela się zachwyca jednym metroseksualnym gościem tam występującym...
pozatym mogę powiedzieć, że gdybym miał telewizor, to pewnie bym oglądał
Dobre seriale nie są złe... Tylko muszą być dobre... osattnio tendencja jest takla, żę seriale z niskobudżetowych gówien zamieniają się w bardzo drogie produkcje i przestają być robione na jedno kopyto...
a co oglądania dobrych filmów to nie wiem czy leci jeszcze coś takiego jak uczta kinomana w niedziele po północy (znaczy poniedziałek). Zawsze puszczali tam fajne filmy.
1. Nieoglądam...
2. Moja kumpela się zachwyca jednym metroseksualnym gościem tam występującym...
pozatym mogę powiedzieć, że gdybym miał telewizor, to pewnie bym oglądał
Dobre seriale nie są złe... Tylko muszą być dobre... osattnio tendencja jest takla, żę seriale z niskobudżetowych gówien zamieniają się w bardzo drogie produkcje i przestają być robione na jedno kopyto...
a co oglądania dobrych filmów to nie wiem czy leci jeszcze coś takiego jak uczta kinomana w niedziele po północy (znaczy poniedziałek). Zawsze puszczali tam fajne filmy.
- drmartin
ja pozwole sobie wtracic iz LOST nie jest zly a nawet sa momenty dobre ale kiedy zaczna pokazywac sezon numer 3 ?? Bo dwa pierwsze juz widzialem i drugi tak sie konczy ze juz przebieram nogami zeby zobaczyc co jest w nastepnym...
"Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić" Albert Einstein
Zapraszam:
http://tmbg.fizyka.umk.pl/
http://www.lorki.pl
Zapraszam:
http://tmbg.fizyka.umk.pl/
http://www.lorki.pl
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”