Czy LOST ssie ?

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Quijo

Postby Quijo » Sat Sep 23, 2006 8:18 pm

Nigdy tego nieogladalem, ale znajomy mowil, ze spoko film. Niedawno lecial calo nocny maraton na jakims programie, ale juz niepamietam na jakim.
http://www.gks-murcki.com
Sztywna

Postby Sztywna » Sat Sep 23, 2006 8:36 pm

Lepszy Lost niż Moda na sukces...(ale porównanie :?)
Ja oglądam, podoba mi się, aczkolwiek ma swoje minusy(na przykład taki, że do następnego czwartku trzeba strasznie długo czekać... :P)
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
Snake

Postby Snake » Sat Sep 23, 2006 8:37 pm

Ja widziałem drugi sezon :P czekam do października na trzeci...
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
Elm0

Postby Elm0 » Sat Sep 23, 2006 9:06 pm

Fajny serial, ale obawiam się że kolejne serie będą coraz bardziej nieprawdopodobne a co z tym się wiąże - do niczego... ale na razie oglądamy :P
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Obcy

Postby Obcy » Sat Sep 23, 2006 9:28 pm

Snake wrote:o jakich błędach i niedociągnieciach mówisz? :D jakiś samochód w tle, czy kamerzysta, to jeszcze nie powód na minusa :P mi się podoba, że obsada nie była jakaś szczególnie gwiazdorska

Jeżeli chodzi o błędy, to denerwuje mnie najbardziej nienaturalne zachowanie bohaterów, a szczególnie prawie totalny brak współpracy w bąć co bądź ekstremalnej sytuacji, w jakiej się znaleźli...

Też widziałem już drugi sezon. Pamiętam jeszcze kilka takich ewidentnych błędów i naciąganych sytuacji, ale nie będę innym psuł oglądania ;)

Co do obsady, to nie miałem na myśli gwiazdorstwa, ale dobrą grę! IMHO wszystkie postaci są wiarygodne i przekonująco zagrane.
Snake

Postby Snake » Sat Sep 23, 2006 10:01 pm

w końcu nagrody branżowej za Najlepszy Zespół Aktorski nie dostaję się na piękne oczy :P
Sasza

Postby Sasza » Sun Sep 24, 2006 1:57 am

Ach oto chodzi.. Widziałem jakąś reklame przy ulicach :P
A ja trochę odbiegne od tematu i się zapytam: Nieszkoda Wam czasu na takie bdury? Jak seriale..

Chodź polecam Wam filmy na TCM. Stare kino jest genialne :D
Jest dobry klimat, którego niemożna wspotkać w ówczesnych.. ech
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Artur

Postby Artur » Sun Sep 24, 2006 7:00 am

no dobra, jak ktos lubi to niech se Losta oglada, ale pamietajcie, jezeli ogladalnosc tego gowna bedzie zbyt wysoka, to wycofaja z emisji filmy, dobre programy, wieczorynke i wszedzie wepchna gowniane seriale, i bedziemy skazani na tasme do konca zycia, to juz prawie pranie mozgu... to my tworzymy program telewizyjny, to od nas zalerzy co w niej puszczaja, i watpie ze chcecie ogladac po pitnascie seriali dziennie, nie wystarczy wam M jak Miłość i seriale na Romantice?
Milo

Postby Milo » Sun Sep 24, 2006 9:22 am

Od paru lat nie mam telewizora. Swiadomy wybor, wkurzalo mnie ze gral od rana do wieczora. Nie jestesmy na nic skazni Arturze :wink:
Snake

Postby Snake » Sun Sep 24, 2006 9:23 am

a kto Ci każe oglądać seriale w telewizji :P od czego jest internet :twisted:
Smith

Postby Smith » Sun Sep 24, 2006 9:33 am

Niesraj bombami Arturze. To że jeden serial ma sporą oglądalność to nie oznacza że ludzie tylko to będą chcieli oglądać i nic innego niebędzie leciało w telewizji. A Lost to świetny serial.
Artur

Postby Artur » Sun Sep 24, 2006 9:57 am

nie chodzi tylko o Losta... Kompania Braci, 24 Godziny, i inne duperele wszedzie bija rekordy ogladalnosci, przez co bedzie tego gowna coraz wiecej, ogladajac jakiegolwiek seriale przyczynaicie sie do tego... zobaczymy za jakies 2 lata, jak bedzie 12 seria Losta i Kompania Braci w Iraku, co wtedy powiedcie, czy dalej takie fajne czy gowno... to jak z Moda na Sukces, wszyscy ogladali i narobilo sie picset tysiecy odcinkow... lepiej zapobiegac niz leczyc...
Gulczak

Postby Gulczak » Sun Sep 24, 2006 10:56 am

Artur wrote:no dobra, jak ktos lubi to niech se Losta oglada, ale pamietajcie, jezeli ogladalnosc tego gowna bedzie zbyt wysoka, to wycofaja z emisji filmy, dobre programy, wieczorynke i wszedzie wepchna gowniane seriale, i bedziemy skazani na tasme do konca zycia, to juz prawie pranie mozgu... (...)

Yes, Yes, Yes!

Fajna wizja 8) Ale naprawde, jednym z poważnych minusów LOST to trzeba tak długo czekać.... :cry: "P
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
ushol

Postby ushol » Sun Sep 24, 2006 12:34 pm

Ja nie lubię Lost... bo:

1. Nieoglądam...
2. Moja kumpela się zachwyca jednym metroseksualnym gościem tam występującym...

pozatym mogę powiedzieć, że gdybym miał telewizor, to pewnie bym oglądał :twisted:

Dobre seriale nie są złe... Tylko muszą być dobre... osattnio tendencja jest takla, żę seriale z niskobudżetowych gówien zamieniają się w bardzo drogie produkcje i przestają być robione na jedno kopyto...

a co oglądania dobrych filmów to nie wiem czy leci jeszcze coś takiego jak uczta kinomana w niedziele po północy (znaczy poniedziałek). Zawsze puszczali tam fajne filmy.
Image
Image
Federacja RP
drmartin

Postby drmartin » Sun Sep 24, 2006 7:25 pm

ja pozwole sobie wtracic iz LOST nie jest zly a nawet sa momenty dobre ale kiedy zaczna pokazywac sezon numer 3 ?? Bo dwa pierwsze juz widzialem i drugi tak sie konczy ze juz przebieram nogami zeby zobaczyc co jest w nastepnym...
"Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić" Albert Einstein
Zapraszam:
http://tmbg.fizyka.umk.pl/
http://www.lorki.pl

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”