PM'y na forum

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Scorup

Postby Scorup » Sun Jun 25, 2006 3:39 am

Mam nadzieję, że PM'y te nie zawierały żadnych instrukcji czy czegoś w tym stylu, gdyż jest to zakazane. Zaczyną się w takim wypadku gra OOC, gdzie nie zwraca się uwagi na postać, lecz na gracza.

Druga sprawa - niepotrzebnie pisałeś, że masz blokadę konta. Nie dociekam za co, ale przypominam, że taka informacja może się dla Twoich postaci źle skończyć (w końcu ujawniłes imiona wszystkich postaci).
Gracze - wykorzystywanie wiedzy OOC (czyli w tym wypadku działanie na niekorzyść postaci Gnoma, gdyż gracz wie, iż Gnom nie ma do nich dostępu) jest NNZ i jest karalne ! Chociaż... znajać życie zawsze się znajdzie jakiś oszołom, który ma w ***** zasady.
Prosiłbym na przyszłość o nie zamieszczanie takich informacji...

Pozdrawiam
Image
Gnom

Postby Gnom » Sun Jun 25, 2006 4:53 am

Scorup, wbrew pozorom nie jestem głupi i wiem co robię...

PM'y nie zawierały instrukcji tylko informacje, że mam blokadę i przeprosiny, że tak się stało. Oraz prośbę o poproszenie postaci, żeby były cierpliwe i się nie wkurzały, że moje tak milczą. ;) A tak na serio, to śpiączka moich postaci może mieć istotny wpływ na fabułę w paru miejscach. Żeby ten efekt zminimalizować, przekazałem o tej śpiączce informacje. PBez pogwałecenia NZ.

A działania na szkodę moich postaci zaryzykuję. Są w takich miejscach i w takich sytuacjach, że to zagrożenie jest związane z jedną, maks dwoma. I chyba niemasz do końca racji z tym NNZ. Wiesz, rozpoczynanie działań przeciw mojej postaci JEŚLI jest to spowodowane blokadą jest ok. Jeśli ktoś chciał zabić wcześniej moją postać i będzie mógł to uzasadnić przed PD to ma na to moje błogosławieństwo. ;)

A i dobrze, że w szczegóły nie wnikasz, bo oprócz ogólnie przyjętych zasad zostałem specjalnie poproszony o nie omawianie szczegółów sprawy na publicnzym forum. Szczegółu tylko przez PM'y. ;)

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”