Ach te studia !

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Artur

Postby Artur » Thu May 25, 2006 1:20 pm

buuuueeee *ryczy* czemu ja nie studiuje turystyki i rekreacji?? chlip... :cry:
Snake

Postby Snake » Thu May 25, 2006 3:28 pm

wiekszosc++;

:twisted: Analiza, mioooodzioooo całeczki szeregi pochodne... brrrrr... granice *chowa się pod łóżko*

:twisted: Elektronika, przedmiot byłby w porządku gdyby nie zakręcony jak chiński słoik wykładowca, a tu jeszcze kolos za 2 tygodnie :evil:

:twisted: Matematyka Dyskretn, hmmm... fajnie fajnie, nie no fajnie, ale egzmin? :?

:twisted: no i Ci wszyscy młodzi ambitni doktoranci, którzy już zapomnieli jak się studentem było :shock:

:twisted: Fizyka już w następnym semestrze... moment bezwładności będziemy aproksymować :D

Kurde sesja już za niedługo :? Czas zacząć coś robić.... ściągi na przykład :D
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
alek

Postby alek » Thu May 25, 2006 4:46 pm

popieram Niknight'a.
Jak czasy gdzie "trzeba" albo "nie mozna" moga byc lepsze?
Na studiach jest tylko chce - nie chce, wiec wasze sesje zaleza wylacznie od tego...
Powodzenia - ja juz prawie po!
I nie studiuje informatyki.
Gulczak

Postby Gulczak » Thu May 25, 2006 4:51 pm

Wiecie co? Pójdźmy na kompromis!
Najlepiej było w przedszkolu i tyle 8) 8) 8)
alek

Postby alek » Thu May 25, 2006 4:54 pm

tez o tym myslalam, ale dzieci jednak sa okrutne...
NiKnight

Postby NiKnight » Thu May 25, 2006 5:01 pm

Ja nie chodziłem do przedszkola :D

Najlepiej było w PSB w Łodzi :twisted:
Ni Ni Ni Ni!
Marcia

Postby Marcia » Thu May 25, 2006 5:23 pm

alek wrote:I nie studiuje informatyki.

przynajmniej jeden normalny :)
Snake

Postby Snake » Thu May 25, 2006 5:41 pm

myślisz, że normalni ludzie biorą udział w Cantr? :twisted:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
WojD

Postby WojD » Thu May 25, 2006 6:10 pm

Liceum fajne było :) 4 latka niezłej zabawy - z maratonem picia na koniec - od sylwestra przez studniówkę do samych matur a właściwie ;) do końca ostatnich wakacji...

...przed studiami :) No a potem to samo na studiach - piękne czasy ;) Jakoś nie pamiętam, bym się czegoś uczył, głównie zajmowałem się działalnością - najpierw w 'podziemiu', potem przy wyvborach i tworzeniu 'nowej rzeczywistosci' a potem w samorzadności studenckiej... Fajne czasy były - człowiek się zupełnie niczym nie przejmował, egzaminy zdawało się w biegu, na wykłady zaglądało jak trzeba było mieć wpis w indeksie. Korzystajcie z młodości Panie i Panowie póki jest czas - potem przyjdzie proza życia i tylko Cantr zostanie do rozrywki.
==============
Artur

Postby Artur » Thu May 25, 2006 6:20 pm

ocho, a ja chce zyć i mieć tylko cantr do rozrywki :twisted: studia musiały sie sporo zmienić od tego czasu, bo ja nie widze w nich nic przyjemnego, sama charówa, a na infie to nawet nie ma na czym oka zawiesić, nie mówiąc już o czymś więcej... studia = zero życia + wiadro stresu + kubek nauki, dobże że jeszcze można spokojnie wódke pić, bo bym chyba zwariował... a gdyby nie cantr to jeszcze bym musiał na serio zapychać sobie głowę jakimiś studyjnymi pierdołami, jakieś całki, funkcje uwikłane, macierze transkryptografopiździochowane i inne obwody, po co to komu? co to ma wogle wspólnego z informatyką? oni sobie z nas jaja robią a my myślimy że mądrzy jesteśmy po tych durnotach...
Kai

Postby Kai » Sun May 28, 2006 2:04 pm

ja sie wlaśnie przekonałam- cantr albo srednia...
poległam na prawie publicznym- bo sie nie nauczylam za wiele na temat prawa poscigów morskich... i głebokosci szelfu...
Akurat nie mam zadnej postaci na morzu, wiec mnie to nie interesowało...
I nawet nie mogłam tego opić, bo prohibicja...
Rusalka

Postby Rusalka » Sun Jun 04, 2006 1:37 am

A ja na studiach nic nie robię i bardzo się z tego cieszę :) Jedynie tak tydzień przed sesją mam wyrwany fragment z życia i wrzody na żołądku po kawie i redbullach ale tak poza tym to mam znacznie większą swobodę niż w LO. Wiecie, wszystko zależy co się studiuje. Ja studiuję architekturę, którą gorąco każdemu polecam. Zdecydowanie najbardziej lajtowy kierunek z możliwych na politechnice. :)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Saaq

Postby Saaq » Tue Jun 13, 2006 1:54 pm

Artur wrote:buuuueeee *ryczy* czemu ja nie studiuje turystyki i rekreacji?? chlip... :cry:

Artur, a startowałeś?

Ja poszedłem na gere, a teraz... specka i zgadnij jaki kierunek wybrałem :D:D
TiRowski :P :D
A teraz wersja dla słabszych :P Jako specjalizację wybrałem sobie geografię turystyczną, czyli taka Turystyka i Rekreacja tyle, że w pigułce :P A studia teraz są poprostu piękne (mam na mysli ten semestr :D a nie sesję :/ ) Koła jak są to się uczę na nie w autobusie i starczy :P "Zaznacz na konturówce kraje europejskie i ich stolice" wreszcie (po 4 latach studiów geografii :P ) się nauczyłem "parków narodowych" :P Ale czas sielanki się skończył :/ :/ :? :roll: :roll: SESJA:!: :!: :!: :!: :/ To bedzie pierwsza sesja z takim hardcorem w Cantr... No cóż... Najwyżej będzie kampania wrześniowa :P :P
Widzisz jak unknown location oddokowuje opuszczając dwudziestoletni mężczyzna
Artur

Postby Artur » Tue Jun 13, 2006 2:03 pm

startowałbym, jakbym wcześniej wiedział że jest tam tak super, wyjazdy, imprezy, a infa to nuuuda:( też mam teraz sesje, jutro pierwszy egzamin, i musze sie uczyć... na turystyce nie miałbym fizyki i żadnych kabli... ale co tam, jak zwykle pewnie oleje wszystko, na samych trójach też sie zdaje :wink:
NiKnight

Postby NiKnight » Tue Jun 13, 2006 7:33 pm

Pamiętam jak na pierwszym semestrze mieliśmy egzamin z analizy matematycznej, kumpel dostał dwa. Wychodzi i mówi "yea, zdałem, mam dwa!" i cieszy się. Chyba z piętnaście minut przekonywaliśmy go, że na studiach z taką oceną nie zdaje się :lol:

A z podobnych sytuacji przytoczę egzamin z Systemów Eksperckich, na sale wchodzi wykładowca i mówi od razu: "ci co mieli ze mną ćwiczenia dostają cztery, chyba, że chcą pisać na pięć", prawie wszyscy jego laboranci wyszli, zostało kilku twardzieli. Facet na to: "pozostałych z moich grup poproszę o indeksy, macie pięć za odwagę" :lol: .... szkoda, że nie miałem z nim zajęć.
Ni Ni Ni Ni!

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”