Zwiekszona umieralnosc
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Artur
Zwiekszona umieralnosc
zauwazyliscie ostatnio wzrost umieralnosci calkiem aktywnych niegdys postaci? no normalnie co druga zapada w spiaczke i umiera... co tu sie dzieje? czym to jest spowodowane? czyzby wszystkim sie juz nudzilo Cantr? niedlugo pozostana sami bandyci w grze 

- w.w.g.d.w
- WojD
Cantryjska wersja wymiany pokoleń
Częsciowo spowodowana rzeczywiście zniecheceniem starszych graczy, cześciowo wynik działań PD - starsi gracze są bardziej podatni na pokusę poważnych NNZ - a złapani zwykle rezygnują z gry... W kilku znanych mi przypadkach przerwę lub zakończenie gry powodują problemy życiowe - zmiana pracy, stylu zycia czy miejsca zamieszkania... Niektórzy wrócą
Cantr uzależnia...

==============
- Smith
- Yogi
- Snake
- Gulczak
-
-
- Kai
-
UHMF! UHMF! *patrzy zdziwiony* To wszystko przez braci indian!
Cantr jest tylko dla białych! *wymachuje skalpem*
Cantr jest tylko dla białych! *wymachuje skalpem*
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Szynszyl
Jestem dopiero młodym graczem jesli chodzi o staż w Cantr ale wszystkie trzy moje postacie są raczej w gwarnych miejscach np jedna moja postać wypłyneła dopiero co z osady gdzie w "godzinach szczytu" toczyły sie bardzo ozywione dyskusje w ktorych brało udział sporo ludzi co prawda to mała wioska ale jak narazie osobiście nie widzie żadnej "ciszy"
- Artur
w wiekszych miastach jest duzo ludzi, chodzi raczej o umieranie postaci aktywnych, juz wykreowanych i dobrze odgrywanych, po prostu ostatnio coraz czesciej milkna i umieraja, ale to oczywiscie nie znaczy ze niedlugo wszystko ucichnie
po prostu martwi mnie ta umieralnosc, jezeli ktos naprawde dobrze gra, to ma tez wobec postaci innych graczy pewne zobowiazania i nie moze przestac grac od tak sobie, bo mu sie juz nie chce, to nie wypada;) oczywiscie jezeli jest wazny powod to trzeba odciac sie od cantr, ale apeluje o nie porzucanie swoich postaci bez wiekszego powodu... 

- Gulczak
Artur wrote:w wiekszych miastach jest duzo ludzi, chodzi raczej o umieranie postaci aktywnych, juz wykreowanych i dobrze odgrywanych, po prostu ostatnio coraz czesciej milkna i umieraja, ale to oczywiscie nie znaczy ze niedlugo wszystko ucichniepo prostu martwi mnie ta umieralnosc, jezeli ktos naprawde dobrze gra, to ma tez wobec postaci innych graczy pewne zobowiazania i nie moze przestac grac od tak sobie, bo mu sie juz nie chce, to nie wypada;) oczywiscie jezeli jest wazny powod to trzeba odciac sie od cantr, ale apeluje o nie porzucanie swoich postaci bez wiekszego powodu...
Podpisuje sie pod tym oświadczeniem! Prosze o kolejne podpisy!
Gulczak
P.S. Spam górą!

Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!