Rada dla wszystkich (o zlych postaciach)
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Gnom
Rada dla wszystkich (o zlych postaciach)
Nie robcie zlych postaci, jesli nie macie 100% pewnosci, ze dacie rade. Nei robcie tego, starajacie sie grac, nawet nijako, ale zgodnie z wlasnym sumieniem. Chyba, ze to co sie dzieje w Cantr Was nie rusza. Mnie rusza. I wlasnie dlatego i tylko dlatego gram. Pamietajcie o tym, nie robcie nic z czym sami byscie sie czuli zle. Bo tak sie poczujecie. Tak jak ja sie czuje teraz. Moze to chaotyczne, ale mam potrzeba mowienia.
PS. Narusza to zasade 4 dni, ale jest tak ogolne, ze chyba nie lamie jednak zasad i nei ma wplywu na gre. Jesli jestem w bledzie, to powiedzcie, wyedytuje...
PS. Narusza to zasade 4 dni, ale jest tak ogolne, ze chyba nie lamie jednak zasad i nei ma wplywu na gre. Jesli jestem w bledzie, to powiedzcie, wyedytuje...
- ushol
-
Chrzanisz Wasc
- w "real life" tez robimy rzeczy z ktorymi nie umiemy sobie pozniej poradzic. To odzywa sie tzw "sumienie" (jak zwal tak zwal).
Oby nie przekladalo sie to na inne postacie. Po prostu ta jedna ma wyrzuty sumienia, moze zada sobie jakas pokute czy zostanie pustelnikiem w jakichs gorach itp - no po prostu ciezki kawalek chleba po bledzie zyciowym.

Oby nie przekladalo sie to na inne postacie. Po prostu ta jedna ma wyrzuty sumienia, moze zada sobie jakas pokute czy zostanie pustelnikiem w jakichs gorach itp - no po prostu ciezki kawalek chleba po bledzie zyciowym.
- Fiona
- Gnom
belin wrote:Chrzanisz Wasc- w "real life" tez robimy rzeczy z ktorymi nie umiemy sobie pozniej poradzic. To odzywa sie tzw "sumienie" (jak zwal tak zwal).
Nie rozumiesz belin. Moja postac nie ma w ogole wyrzutow sumienia. Jest z siebie zadowolona. To ja je mam. I wlasnei w tym problem...
-
Gnom wrote:Nie rozumiesz belin. Moja postac nie ma w ogole wyrzutow sumienia. Jest z siebie zadowolona. To ja je mam. I wlasnei w tym problem...
Hmm... znaczy w zly sposob jestes zwiazany z postaciami ;-D
"Zrob projekcje swoich wyrzutow na postac" - jak by to ujal psycholog

Inaczej grasz OOC tylko, ze w przeciwnym kierunku

- Gnom
- Raist
-
- Gnom
-
- Artur
ej, można zrobić dobrą złą postać, taką co najpierw pyta , potem bije
jak sie wszystko dobrze obgada, to można mieć złą postać bez krzywdzenia innych
, ja mam jedną postać która jest zła do kości, a nigdy jeszcze nikogo nie skrzywdziła:) i nie ma dzięki temu żadnych wyrzutów sumienia... mam też z 5 zwykłych , dobrych postaci, i w sumie to niektóre robią czasami złe rzeczy, i czuje sie źle przez to, ale to dlatego ze te postacie są dobre z założenia, więc trzeba z góry założyć że postać jest zła, czyni zło, i wtedy nie ma wyrzutów , tylko poczucie spełnienia założenia i duma z dobrego odgrywania postaci;)

- Snake
- Gnom
- djliseq
Jedna z moich postaci miała być zła, ale jakoś nie zrobiła jeszcze nic złego. Czasami już chce coś zrobić, ale jakoś nie moge się przełamać 

Federacja RP! - odgrywaj z nami