Czy jestes za reklama Cantr w polskim Internecie?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Pytanie orientacyjne, nie obiecuje, ze zaprzestane reklamy przy negatywnych wynikach sondy.
Pytanie orientacyjne, nie obiecuje, ze zaprzestane reklamy przy negatywnych wynikach sondy.
- marol
-
- marol
-
Dalej jestem przeciw. Oceniam, że tylko metoda polecania znajomym daje dobre efekty - a i to nie zawsze
Cokolwiek by nie mówić jest to gra raczej elitarna. Dopływ nieodpowiedzialnych ludzi powoduje zniechęcenie do gry tych graczy, ktorzy próbują zbudować bardziej rozwiniętą cywilizację- zarowno pod wzgędem technicznym jak i nazwijmy to kulyuralnym. Dopływ nowych oszołomów nie przeszkadza chyba tylko podróżnikom, kartografom i żeglarzom. Jeśli ktoś rozwija miasto to go szlag trafia 

- OktawiaN :)
-
-
marol wrote:Belim zawsze marudzi
Przepraszam, Marol ale przesadzasz. Marudze bo reklama jest robiona w, przepraszam, glupi (a nawet bardzo glupi) sposob.
Tak samo jak mialem watpliwosci do niektorych dzialan polskich departamentowcow (sadze, ze moze pamietasz nasz mala rozmowe na pm).
Wiekszosc osob jest hurraoptymistyczna a mi sie niektore rzeczy nie podobaja (mam prawo chyba) i wydaje mi sie, ze nie prowadze calkiem niekonstruktywnej krytyki.
- Skarbniq
Ja trafilem tutaj przez reklame robiona w glupi sposob
Wiec jak najbardziej popieram wszelkie srodki przekazu.
Polska strefa jest juz tak gigantyczna ze przydaloby sie wiecej postaci.
Moze ktos by popracowal nad artykulem ? :> To cos z mojej stopki zalatwilo sobie publikacje juz w niejednej gazecie ( w styczniu Magazyn Internet ) i wtedy rzeczywiscie jest zawsze duzy naplyw nowych. Chociaz efekt taki sam jak w Cantr - kupa marteych dusz
Promocja nie jest jednak na marne jezeli chociaz jedna osoba zostanie na stale. A nalot pierwszodniowych klusownikow ? Czemu nie. Przynajmniej cos sie dzieje.

Polska strefa jest juz tak gigantyczna ze przydaloby sie wiecej postaci.
Moze ktos by popracowal nad artykulem ? :> To cos z mojej stopki zalatwilo sobie publikacje juz w niejednej gazecie ( w styczniu Magazyn Internet ) i wtedy rzeczywiscie jest zawsze duzy naplyw nowych. Chociaz efekt taki sam jak w Cantr - kupa marteych dusz

Promocja nie jest jednak na marne jezeli chociaz jedna osoba zostanie na stale. A nalot pierwszodniowych klusownikow ? Czemu nie. Przynajmniej cos sie dzieje.
- marol
-
- OktawiaN :)
- Animated
- KVZ
- Players Dept. Member
Jak macie czas i ochotę to reklamujcie
Jestem zdecydowanie ZA!
Zresztą jak cała załoga Cantr
W końcu to symulator społeczeństwa więc potrzeba różnych graczy by wiernie symulować społeczeństwo. Reklamujcie nawet w szpitalach psychiatrycznych 

Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
- w.w.g.d.w