I widzę, że jak w życiu najfajniejsze jest gonienie króliczka

Wy też tak macie?
PS. Sam nie mogę uwierzyć, że to już 10 lat minęło razem z Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
Hal wrote:PS. Sam nie mogę uwierzyć, że to już 10 lat minęło razem z Cantr
Alutka wrote:Zdecydowanie tak. Moment w którym postaci udaje się spełnić jej marzenia jest za razem na swój sposób jej końcem.
gala wrote:Zgadzam się. Gdy osiągniesz daną postacią cel czekasz już tylko, żeby ktoś Cię ładnie uśmiercił. Bo przecież uśmiercić celowo to mimo wszystko OOC. :/
Altan wrote:Hal wrote:PS. Sam nie mogę uwierzyć, że to już 10 lat minęło razem z Cantr
Czyli zacząłeś grać, kiedy miałem 4 lata. ;-; Czuje się młodo.
Altan wrote:Wtedy trzeba znaleźć inny cel. I jest to trudne, ale nie jest to niemożliwe. Zresztą... jak w realu spełnicie swoje marzenia, to automatycznie dostajecie myśli samobójcze?
Telefon wrote:Nie przesadzajcie. Wymyślić nowe cele dla postaci w cantrze nie jest aż tak trudno.
Telefon wrote:Nie przesadzajcie. Wymyślić nowe cele dla postaci w cantrze nie jest aż tak trudno.
notized wrote:poważnie, budzicie postaćki z myślą "a ta będzie miała taki cel życiowy..."?
dekalina wrote:Jak ktoś wymyśli opłynięcie świata dookoła, to faktycznie - po powrocie tylko zasnąć.
Brak celu? Brak pomysłu? Nonsens.Brak celu? Brak pomysłu? Rzadko.
Buka wrote:Trochę kreatywności i grać można wiecznie. Jest co. Byle było z kim.
Czasem uznaję jakąś swoją postać za zepsutą, nieudaną, do odstrzału, zwykle jednak nie wynika to z braku pomysłów a braku możliwości ich realizacji (...) Coś nie poszło i nie widzę jak naprawić lub kompletnie nie mam na to ochoty.
Altan wrote:Hal wrote:PS. Sam nie mogę uwierzyć, że to już 10 lat minęło razem z Cantr
Czyli zacząłeś grać, kiedy miałem 4 lata. ;-; Czuje się młodo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest