Poszukiwany, poszukiwana
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- robin_waw
Poszukiwany, poszukiwana
Często bywa tak, że jakaś postać wyrusza w podróż czy to morską czy lądową.
Po jakimś czasie zastanawiasz się co z taka postacią się dzieje.
Jeżeli gdzieś zmarła a inni tego nie wiedzą nie mogą umieścić "nekrologu" postaci w wątku odeszli.
Może umieszczajmy tu zapytania o takie postacie.
Jeżeli postać żyje to żeby nie łamać NZ wystarczy ze ktoś napisze lakoniszna informację typu: żyje widziałem go ostatnio, albo widziałem go cztery, pięć dni temu. Bez żadnych szczegółów.
I tu zamieszczę moje pierwsze pytanie:
Pytania już nie aktualne
Jeżeli gdzieś zmarła a inni tego nie wiedzą nie mogą umieścić "nekrologu" postaci w wątku odeszli.
Jeżeli postać żyje to żeby nie łamać NZ wystarczy ze ktoś napisze lakoniszna informację typu: żyje widziałem go ostatnio, albo widziałem go cztery, pięć dni temu. Bez żadnych szczegółów.
I tu zamieszczę moje pierwsze pytanie:
Pytania już nie aktualne
Last edited by robin_waw on Thu May 24, 2007 9:20 am, edited 2 times in total.
-
Re: Poszukiwany, poszukiwana
A to nie byłoby złamanie NZ? Przekazywanie wiedzy o tym, że dana postać wciąż żyje?robin_waw wrote:Często bywa tak, że jakaś postać wyrusza w podróż czy to morską czy lądową.
- w.w.g.d.w
- robin_waw
Przekazujesz wiedzę żyje albo nie bez szczegółów.
Wiedzę dostaje gracz nie postać.
To jest tak jak by druga twoja postać taką postać poszukiwaną zobaczyła czy to było by łamanie NZ, a jeżeli ktoś takich informacji nie chce to nie musi do tego wątku zaglądać
Ten temat jest na tej samej zasadzie co odeszli proszę nie oftopowac a za poszukiwanych uznać osoby których nie ma co najmniej dwa albo trzy lata w zależności od sytuacji gdzie dana osoba się udała i kiedy teoretycznie powinna się zjawić
Wiedzę dostaje gracz nie postać.
To jest tak jak by druga twoja postać taką postać poszukiwaną zobaczyła czy to było by łamanie NZ, a jeżeli ktoś takich informacji nie chce to nie musi do tego wątku zaglądać
Ten temat jest na tej samej zasadzie co odeszli proszę nie oftopowac a za poszukiwanych uznać osoby których nie ma co najmniej dwa albo trzy lata w zależności od sytuacji gdzie dana osoba się udała i kiedy teoretycznie powinna się zjawić
Last edited by robin_waw on Thu Apr 12, 2007 10:57 am, edited 1 time in total.
- ushol
-
Dobry pomysł.
Jako gracz, jestem strasznie ciekaw co porobilo się z kilkoma osobami. Bo rozpłynęli się po prostu w powietrzu.
Załoga statku: Legendy Wyśnione.
Jeżeli ktoś mógłby zaspokoić moją ciekawość, to zapraszam do napisania pm.
okej?
Jako gracz, jestem strasznie ciekaw co porobilo się z kilkoma osobami. Bo rozpłynęli się po prostu w powietrzu.
Załoga statku: Legendy Wyśnione.
Jeżeli ktoś mógłby zaspokoić moją ciekawość, to zapraszam do napisania pm.
okej?
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- domeq
Poszukiwana:
Ulva z kontynentu, z okolic stolicy Bojran.
Shea z wyspy Fic, i Lilith rowniez z tej wyspy.
Moje postacie znajace zmarla Ulve i Shee rowniez nie zyja, natomiast postac znajaca Lilith nie wie, ze ona nie zyje, jednak ja wiem o tym, i w zasadzie bardziej prosze wlascicieli tych postaci o ujawnienie sie do mnie na priv, aby powspominac to co bylo kiedys i dawno temu
O to samo prosze wlascicieli zmarlych juz dawno postaci:
Anja, Corvina z wyspy V.
Tessaya, Murg z wyspy D.
Robert Danvy i Karmen z wyspy Fic.
Naprawde fajnie bedzie poznac osobiscie ludzi, ktorzy kiedys mieli postacie, bedace przyjaciolmi moich postaci...
Ulva z kontynentu, z okolic stolicy Bojran.
Shea z wyspy Fic, i Lilith rowniez z tej wyspy.
Moje postacie znajace zmarla Ulve i Shee rowniez nie zyja, natomiast postac znajaca Lilith nie wie, ze ona nie zyje, jednak ja wiem o tym, i w zasadzie bardziej prosze wlascicieli tych postaci o ujawnienie sie do mnie na priv, aby powspominac to co bylo kiedys i dawno temu

O to samo prosze wlascicieli zmarlych juz dawno postaci:
Anja, Corvina z wyspy V.
Tessaya, Murg z wyspy D.
Robert Danvy i Karmen z wyspy Fic.
Naprawde fajnie bedzie poznac osobiscie ludzi, ktorzy kiedys mieli postacie, bedace przyjaciolmi moich postaci...
- bast
- OktawiaN :)
- in vitro...
- Sztywna
- Elm0
-
- Artur