Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- PRUT
- Cantryjczyk
Atak z pelnia sil, dowolna bronia a nawet piesciami daje zawsze tyle samo zmeczenia. Ilosc zmeczenia mozna zmniejszyc wkladajac tylko czesc sil w cios, ale to analogicznie zmniejszy zadane obrazenia. Tak to dziala. Czy zaatakujesz piescia lub rapierem na 100% sily, czy stalowym toporem bojowym, postac bedzie rownie zmeczona.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- Rusalka
Nawiasem mówiąc, czemu tylko angole kichają? Ja mam dwie postacie angielskie i obie sie zaraziły swego czasu. W Polsce tego nigdy nie spotkałem....
A skutki niewielkie, poza tym ze wkurza - myslisz ze ktoś Ci odpowiedział bo sie swieci imie na biało, a tu kicha
ty kichasz albo ktoś kichnął. Postać się szybciej męczy jak mi się wydaje przynajmniej.
A skutki niewielkie, poza tym ze wkurza - myslisz ze ktoś Ci odpowiedział bo sie swieci imie na biało, a tu kicha

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- in vitro...
- Marcia
- Yossarian
- Gnom
- Yossarian
- Elm0
- Marcia
- Elm0
- WojD
- WojD
- Fiona
Ja chcialam zapytac jak sie powinno rozmawiac w grze na przyklad o broniach lub o skutecznosci lekarstw.
Bo np nie wiem czy jesli mowimy w osadzie ze lopata jest lepsza od kija (wymyslilam, zadna zasada) bo uderzylam mocno te owce i zabralam jej 8 punktow? 8 %?
No strasznie to glupie mi sie wydaje, ale z drugiej strony mamy chyba prawo sie dzielic doswiadczeniem.
Znaczy postaci w grze mowia o wlasnych doswiadczeniach, nie o tym co jest w wiki, tylko ze np o jak mocno walnelam tego konia, no sama sie nie spodziewalalam az 25 punktow mu zabralam.
Czy to dopuszczalne?
To samo pytanie dotyczy rozmowy o lekarstwach, rowniez na podstawie doswiadczen wlasnych postaci, bo jak mam 2 % uszkodzen i mam lekarstwo to jest napisane ile mam zjesc.
A zeby inne postaci tez mogly sie o tym dowiedziec musze o tym jakos powiedziec im.
Jak najlepiej? Mozna sie tymi punktami / procentami poslugiwac?
Bo np nie wiem czy jesli mowimy w osadzie ze lopata jest lepsza od kija (wymyslilam, zadna zasada) bo uderzylam mocno te owce i zabralam jej 8 punktow? 8 %?
No strasznie to glupie mi sie wydaje, ale z drugiej strony mamy chyba prawo sie dzielic doswiadczeniem.
Znaczy postaci w grze mowia o wlasnych doswiadczeniach, nie o tym co jest w wiki, tylko ze np o jak mocno walnelam tego konia, no sama sie nie spodziewalalam az 25 punktow mu zabralam.
Czy to dopuszczalne?
To samo pytanie dotyczy rozmowy o lekarstwach, rowniez na podstawie doswiadczen wlasnych postaci, bo jak mam 2 % uszkodzen i mam lekarstwo to jest napisane ile mam zjesc.
A zeby inne postaci tez mogly sie o tym dowiedziec musze o tym jakos powiedziec im.
Jak najlepiej? Mozna sie tymi punktami / procentami poslugiwac?
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
O. Tadeusz Rydzyk.