Wspominki o Beatrix

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sun Mar 26, 2006 10:36 pm

Co zaczynam? Powiedz wprost a nie jakieś niedomówienia. I jaką uwagę? Twoje czepialstwo przechodzi już granice przyzwoitości Belin. I to Tobie powinien ktoś w końcu zwrócić uwagę, bo ja sobie nie życzę czytać takich pomówień pod moim adresem na tym forum. Albo przeztaniesz albo ja rezygnuję z tego forum. Proste. Jeżeli nie podobają Ci się wyjaśnienia jak i dlaczego "zwariowały" moje postacie w grze to to olej. Nie powinno to kogoś obchodzić, czy moje szaleństwo moich postaci pokrywa się z innymi wydarzeniami w moim życiu jeżeli miały one powody w grze by to zrobić. A Ciebie nikt o zdanie nie pyta. Nie jesteś w GAC, ani nawet w PD byś to Ty mnie oceniał. Gdybym tu wyciągnął na światło dzienne teczkę Laury to skończyło by się dla niej źle tak samo jak dla Cyborga i Agnieszki. Proste. Ale ja nie jestem taki mściwy mimo, że ona ciągle pisała do PD jaki to ja jestem zły gracz :/ Niech ona najpierw zacznie od siebie, a później poucza innych jak grać w Cantr. I żeby nie było, odemnie wiadomości nie dostawała z PD, a od innego członka.
Last edited by KVZ on Sun Mar 26, 2006 10:45 pm, edited 1 time in total.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
WojD

Postby WojD » Sun Mar 26, 2006 10:45 pm

Spokój dzieci, do łożek i spać! ;)

Ejże, co się tak unosicie. Spokojniej - ja rozumiem, że każdy sie do jakiegos stopnia utożsamia z postaciami i atak na nie traktuje osobiście - ale nie przenoście tego tutaj.

Grzeczniej. Spokojniej i zastanówcie się trzy razy przed kliknięciem 'Submit' - do tego słuzy 'Preview' :)
==============
Scorup

Postby Scorup » Sun Mar 26, 2006 10:47 pm

Popieram Wojd'a... starczy już. Kłótnie odnośnie postępowania graczy powinny być zakazane na forum - od oceniania graczy jest PD.
Image
Raist

Postby Raist » Sun Mar 26, 2006 10:47 pm

*bierze do reki kij od miotly i rozgania awanturnikow* Spac!
Wariat...
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sun Mar 26, 2006 10:55 pm

Ekhmm... My chyba gramy w inną grę... Oszustwa... nagminne łamanie NZ... wykorzystywanie pozycji we władzach... jakieś ciemne konszachty... postacie jednego gracza wsprółpracujace ze soba...

Te problemy niekoniecznie zostały w tym wątku poruszone... ale panowie i panie... Jestem na forum od niedawna i systematycznie je przegladam... i przyznam szczerze, ze jestem przerazony... Z niektórych tematów wręcz wynika, że powyższe patologie są czymś zupełnie noramlnym w Cantr!! Czy to na pewno ta sama gra? Mnie sie raz zdarzyło złamać NZ. Było to moją najlepszą postacią - mianowicie zamiesciłem tekst spoza Cantr... byłem młody i głupi, a on mi akurat przypasował. Całe szczescie nikt nie reagował tak jak wy, tylko po krótkim czasie ta notka zniknęła i dziekuje osobie, która ją sprzątnęła. (nawiasem mowiac chodzi o "Desideratę") Ale nie było wysyłania maili do PD, nie było nawet upomnienia mnie przez tego gracza... po prostu założył, że zdam sobie samemu sprawe ze to bład. A i przestepstwo nie było wielkie. Od tamtej pory nigdy! Nigdy nie złamałem zasad.

Tak jakos w naszym smutnym świecie jest, że dobro chowa się w cieniu, a złe rzeczy wychodzą na wierzch. Dlatego przepraszam graczy uczciwych, a mam nadzieje, że wiekszosc taka właśnie jest, za moj post.

Ciesze sie, ze na forum sa ciekawe watki, które pokazuja nam tez jasniejszą stronę mocy. Za taki uważam m.in. Najbardziej znane, czy najlepiej odgrywane postacie, Największe lokacje i podobne. Motywują one do jeszcze lepszej gry.

Apeluję, żeby nie psuć jej takimi klimatami jakie sie pojawiły w tym wątku. Wiem... mogłem nie czytać. Ale przeczytałem.
belin

Postby belin » Sun Mar 26, 2006 11:02 pm

No to ja przepraszam... Keves... jesli czujesz sie bogiem co to nie mozna Cie oceniac to coz... Pisalem wczesniej, ze gazowana uderza do glowy...
A jesli takie wyjasnienia jakie podales sa OK to jest to calkiem wesole :-) - wlasnie otworzyles na maksa drzwi do tlumaczenia wszelkich zachowan - dowolnych (oh.. przepraszam... wytyczne co do NZ sie zmienily troche... wiec wszystkich sie az tak latwo nie da ;-) ).

Z wyciaganiem teczek to zes wyskoczyl niezle - bo ja jedynie stwierdzilem, ze Tobie tez nalezy zwracac uwage (czego jakos nikt nie robi - co tez jest smieszne). Msciwy Keves :-) - fajne :-).

Widzisz - ja uwazam, ze jesli Laura (lub ktokolwiek) przegina to powinno byc ciete i juz. I stosowny opierdol powinien byc - na PM + kasacja konta jesli nadal sie cos zlego w grze dzieje. To samo dotyczy Ciebie czy kogokolwiek. Ale Ty rozkrecasz dyskusje i to w sposob absolutnie smieszny (a jeszcze przykladajac to do zadym zaleglych - co to o roznych przejawach tego szalenstwa Twoich postaci bylo glosno - to juz naprawde poziom... slabiutki).

A akcja z obrazaniem sie i "to ja ide z forum" jest na poziomie zabawek i piaskownicy :-)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sun Mar 26, 2006 11:03 pm

Ja dodam tylko, że osoby takie jak Laura czy Belin chciały by mnie wciąż karać za te same grzechy. Mimo, że zostałem już ukarany. Albo uważają, że kara była nie wystarczająca. A Laura jakby sama siebie tak surowo oceniła jak mnie chce oceniać to powinna już mieć na długo zablokowane konto w Cantr za swój patetyczny styl gry (wszystkie postacie ewidentnie takie same poglądy na świat, współpraca między postaciami, bronienie jednej postaci przez drugą... długo by wymieniać)

Ja proponował bym by koledzy z CD zamkneli temat bo zrobił się tu niezły offtop, i robi się coraz większy syf. Jeżeli Larua będzie chciała coś więcej na ten temat to niech założy nowy, albo napisze PM-a to ja to zrobię.

Tak tez sie stalo. Ochloniecie to moze wrocimy do dyskusji w tym temacie. Jak dzieci ... - Raist
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880

Return to “Ogólne dyskusje”