Najciekawiej zagrane postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Mesmero robi moim zdaniem kawal dobrej roboty (jedna z moich postaci plywa na wyprawy handlowe dla NZK), mase czasu musi poswiecac na gre, bo ogarnac caly interes nie jest pewnie latwo, ale czy to podpada pod najlepiej ODGRYWANE postacie... Chyba nie. A z drugiej strony gdzie wyroznic taki wklad w gre, jak nie tu.
- Averus Wolfmaster
- keisha
Bomfor Kamkraw - bardzo sympatyczny gość.
Ajot - gościnny i miły, ale bez przesady. I ta nienawiść do zapachu ziół ;-)
BuBu - żeby to było więcej dzieci takich jak ona... Jedna z moich postaci chęnie by adoptowała jakieś ;-). No ale cóż, odgrywanie dziecka nie jest łatwe, ja bym nie porafiła, dlatego wielkie brawa dla właściciela/ki BuBu.
Niemowa z Dom Bojran - nawet nieźle mu wychodzi *pokazywanie*, młody jest, zobaczymy jak się rozwinie.
Ajot - gościnny i miły, ale bez przesady. I ta nienawiść do zapachu ziół ;-)
BuBu - żeby to było więcej dzieci takich jak ona... Jedna z moich postaci chęnie by adoptowała jakieś ;-). No ale cóż, odgrywanie dziecka nie jest łatwe, ja bym nie porafiła, dlatego wielkie brawa dla właściciela/ki BuBu.
Niemowa z Dom Bojran - nawet nieźle mu wychodzi *pokazywanie*, młody jest, zobaczymy jak się rozwinie.
-
- Quijo
Co do Bubu to mogli by w departamentach zrobić wyjątek i obniżyć jej troszkę wiek, bo głupio trochę wygląda trzydziestoletnia mała dziewczynka
Edit do postu poniżej/
Dokładnie jeszcze tylko dwudziestoletnia mała dziewczynka

Edit do postu poniżej/
Dokładnie jeszcze tylko dwudziestoletnia mała dziewczynka

Last edited by Quijo on Sun Dec 31, 2006 3:02 pm, edited 2 times in total.
http://www.gks-murcki.com
- Averus Wolfmaster
- robin_waw
- mocny92
- Averus Wolfmaster
robin_waw wrote:Averus Wolfmaster wrote:A, ja myslalem, ze BuBu ma po prostu coś z bańką...
Tak to jest jak oceniać kogoś kogo się krótko widziało, widać za szybko o kimś wyrabiasz sobie zdanie.
A bubu jest naprawdę dobrze odgrywaną postacią *daje bubu 1g róż*
Nie wysuwaj prosze w moim kierunku takich oskarżeń ( zwłaszcze, ze w ten sposob sam wyrabias zsobie o mnie zdanie na podstawie jednego posta ).
Wybacz, ze kiedy widze kogos z opisem dwudziestoletnia kobieta i krzyczy ona 'Bu Bu, Bu Bu!' to wydaje mi się, że coś jest nie tak. Po prostu nie widzialem nikogo kto odgrywałby dzieckow Cantr, nawet nie przyszło mi do głowy, że to własnie jest dziecko.
Żeby nie było offtopa, jako, że sprawa wyjasniona, to zgodze się z tym, że gracz grający BuBu podjął się trudnego wyzwania ( co obrazuje chocby ta sytuacja ) i nieźle sobie z nim radzi. Plus ode mnie.
Edit: Nie spodziewałbym się, że ktos o imieniu Edward Żywopłot mógłby wylądować w tym dziale.

- in vitro...
- zbylon
- in vitro...
- zbylon
-