Zwierzeta
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Zimt
- NiKnight
Troche dziwne, że nie ustalono maksymalnego czasu wykonania się skryptu dla wszystkich skryptów.
Myślę jednak, że to rozwiąże problem. Bo sam spotkałem się z nim w praktyce (ale w przeglądarce po 120 sekundach)
W każdym razie proponuję wszystkim by zapisali liczbę zwierząt jaką widzą i porównali to za parę dni
Myślę jednak, że to rozwiąże problem. Bo sam spotkałem się z nim w praktyce (ale w przeglądarce po 120 sekundach)

W każdym razie proponuję wszystkim by zapisali liczbę zwierząt jaką widzą i porównali to za parę dni

Ni Ni Ni Ni!
- marol
NiKnight wrote:Troche dziwne, że nie ustalono maksymalnego czasu wykonania się skryptu dla wszystkich skryptów.
1. Ustalono, ale potem były przenosiny na inny serwer i ktoś o tym zapomniał.
2. Problem nie jest jeszcze rozwiązany, to wcale nie musi być to - więc nie cieszmy się za bardzo jeszcze (Węgry - Szwecja

- NiKnight
Aha, ale limity czasowe dla innych skryptów zostały ustalone. Widocznie ktoś zapomniał albo z góry założył, że trzydzieści sekund wystarczy. Jednak przybyło za dużo graczy z kraju nad Wisłą
Masz rację, jeszcze nie należy się cieszyć... ale jestem praktycznie pewien, że to to, skoro w angielskiej lokacji gdzie jestem zwierzęta rozmnażają się i atakują (i to dość mocno)

Masz rację, jeszcze nie należy się cieszyć... ale jestem praktycznie pewien, że to to, skoro w angielskiej lokacji gdzie jestem zwierzęta rozmnażają się i atakują (i to dość mocno)

Ni Ni Ni Ni!
- KilDar
- Khe
- Raist
W kilku miejscach zwierzeta poznikaly. Zapewne rozprzestrzeniaja sie. Mialo to miejsce tylko tam gdzie byly wieksze stada. Jest pewne ryzyko. Zazwyczaj miejsca gdzie zwierzeta sie uchowaly sa samotne. Wiec moga zwierzaki stamtad wedrowac a z sasiedztwa nic nie przyjdzie. Jak beda uciekac szybciej niz sie rozmnazac to bedzie zle. A pojedyncze sztuki w przybyle do innych tewrenow moga dlugo nie pozyc. Wszystko w rekach ludzi.
- Khe
- Zimt
- lukaasz
-
- macieklew