Limit wydobywczy

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Sierak

Postby Sierak » Tue Aug 23, 2005 9:30 pm

Mi się wydaje,że to jest limit ilości projektów,a nie limit ilości osób nad nimi pracujących,bo inaczej to było by bez sensu,chyba wystarczy,że kilku ludzi zjednoczy się w jednym projekcie???Przecież chyba o to mu chodziło???Po kolejnym przeczytaniu angielskiego posta dalej wydaje mi się,że chodzi o liczbę projektów!
Last edited by Sierak on Tue Aug 23, 2005 9:35 pm, edited 1 time in total.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Tue Aug 23, 2005 9:34 pm

Niestety nie... Wiem, bo widziałem jak to było gdy limit działał, nie szło się przyłączyć ani do swojego projektu, ani do takiego na którm ktoś pracował. Wyskakiwał ten sam błąd:

Code: Select all

ERROR: W tym miejscu jest już maksymalna ilość zbieraczy surowców.="
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Sierak

Postby Sierak » Tue Aug 23, 2005 9:37 pm

KeVes wrote:Niestety nie... Wiem, bo widziałem jak to było gdy limit działał, nie szło się przyłączyć ani do swojego projektu, ani do takiego na którm ktoś pracował. Wyskakiwał ten sam błąd:

Code: Select all

ERROR: W tym miejscu jest już maksymalna ilość zbieraczy surowców.="

Zaraz napiszę,że Polacy czują się urażeni,bo wrócił komunizm i teraz przyszedł z zachodu i angole muszą się z tym liczyć,że po 44 latach,albo szybciej i tak zostanie pokonany,bo nie mają tyle krzepy co ruskie . :wink:

Albo niech ktoś inny to napisze,bo english translator coś przekręci i będą mieli tylko polewę z tego :D
lukaasz

Postby lukaasz » Tue Aug 23, 2005 9:56 pm

Michal wrote:
Zaraz napiszę,że Polacy czują się urażeni,bo wrócił komunizm i teraz przyszedł z zachodu i angole muszą się z tym liczyć,że po 44 latach,albo szybciej i tak zostanie pokonany,bo nie mają tyle krzepy co ruskie . :wink:

Albo niech ktoś inny to napisze,bo english translator coś przekręci i będą mieli tylko polewę z tego :D

We feel offended by implementing communist system to the game, we were fighting it for 44 years.
And when we defeated communism from east you attack us from west.
But, we just want to let you know, that you are not as tough as Russians, and we will defeat the system sooner!!
We are just about to finish our first shipyard so “LONG LIVE SOLIDARITY!!!”

moj translator dobzre tlumaczy, chyba.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Tue Aug 23, 2005 10:05 pm

Tu jest angielski temat na ten temat na ogólnym forum dyskusyjnym: http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=5598

Możecie to tam wkleić, ja nie chcę się narażać bo jestem w Cantr Staff ;) Jeszcze pomyślą, że my jacyś dysydenci :lol:
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
lukaasz

Postby lukaasz » Tue Aug 23, 2005 10:08 pm

Jacy dyslektycy???
ja slabo pisze ale word mi sprawdzil i bledów raczej niebylo!!
ok, teraz jak to czytam to "sooner" mozna by na "faster" zastapic, ale tak tez zle niejest.

edit...
no tak, czytac tez nieumiem :D
ide spac bo mi sie przed oczam imieni :|
Sierak

Postby Sierak » Tue Aug 23, 2005 10:27 pm

Ok rozumiem,że przelewasz prawa autorskie :D dodałem coś od siebie :)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Tue Aug 23, 2005 10:40 pm

No Ty to napisałeś, a lukaasz przetłumaczył i dopracował, więc myślę, że prawa autorskie należą po części do Was obojga ;)
Sierak

Postby Sierak » Tue Aug 23, 2005 10:44 pm

KeVes wrote:No Ty to napisałeś, a lukaasz przetłumaczył i dopracował, więc myślę, że prawa autorskie należą po części do Was obojga ;)

Zrobiłem tak jak zrobiłem angole i tak zrozumią :D Taka forma cytatu,że to nie ja :D
lukaasz

Postby lukaasz » Wed Aug 24, 2005 8:38 am

Ok rozumiem,że przelewasz prawa autorskie Very Happy dodałem coś od siebie Smile

Jakie prawa, zrobiłem to dla dobra ludu, towarzyszu. :D
Sierak

Postby Sierak » Wed Aug 24, 2005 8:48 am

lukaasz wrote:
Ok rozumiem,że przelewasz prawa autorskie Very Happy dodałem coś od siebie Smile

Jakie prawa, zrobiłem to dla dobra ludu, towarzyszu. :D

Zainteresowali się i jeszcze im coś dopisałem :D
Hal

Postby Hal » Wed Aug 24, 2005 11:20 am

No i znowu mamy limity tym razem juz chyba to nie jest bug.

Nie znajduje zadnych kulturalnych slow, ktorymi moglbym okreslic ten pomysl.

Rzadko kiedy klne ale teraz sobie ulze ... noz KURWA co oni wymyslili, jak utrzymac przy zyciu piecdziesiecio osobowe miasto gdy limity sa juz na poziomie 25 osob?

Jak mozna tak spieprzyc gre, w imie czego?
Last edited by Hal on Wed Aug 24, 2005 2:46 pm, edited 1 time in total.
Skarbniq

Postby Skarbniq » Wed Aug 24, 2005 11:57 am

Hal wrote:Zadko kiedy klne ale teraz sobie ulze ... noz KURWA co oni wymyslili, jak utrzymac przy zyciu piecdziesiecio osobowe miasto gdy limity sa juz na poziomie 25 osob?

25 osob ? To ja chyba napisze do RD zeby nie dyskryminowali innych miejsc gdzie istnieja duze skupiska ludzi. Jak dla mnie jest mozliwy dalszy rozwij ale tylko na zasadzie zamordyzmu i centralnego sterowania.

Koniec samowolnego wydobywania surowcow, prywatnego handlu... no i nowi gracze beda mieli problem. Tylko Ci bardziej komunikatywni znajda sobie zajecie - reszta nic nie mogac wlaczyc da sobie siana.
Khe

Postby Khe » Wed Aug 24, 2005 1:33 pm

taaa wejdzie taki nowy i jak zobaczy zxe nic nie wolno bo zaraz go pogonia to da sobie spokoj... i na co to nam?

gdyby te limity byly na poszczegolne surowce to jeszcze ale tak? ja wlasnie mam taka sytuacje ze moja postac nie ma juz co jesc a zebrac jedzenia tez nie moze bo juz osiagniety limit... trzeba ich zalac protestami ehhh

...teraz to juz chyba nikt nie wspomoze nikogo w potrzebie jedzeniem bo nie bedzie wiedzial kiedy sam zdobedzie przez te limity... by ich poglo i elo ;)
Skarbniq

Postby Skarbniq » Wed Aug 24, 2005 1:36 pm

Wiem ze niektoeych to ucieszy....

We Vlyryan Fields (east) wczoraj bylo 17 slotów. Dzis pracuje 11 osob i to jest dalej powyzej limitu. Jos dokrecil srube :evil:

Wierze ze to sie poprawi... i jeszcze nie rozwazam pozegnania :wink:

Przynajmniej zostawilem juz po sobie "calkiem nowe" :D

Return to “Ogólne dyskusje”