Takich to zabić. Zresztą, jak pisze Suchy naruszają NZ (ciekawostka,nie wiedziałam).
Jesli moglbys zabic WSZYSTKIE postacie, ktore...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Elf
-
Milo
- Leming
- Villon
- Leming
- Villon
- Elf
-
pikolo
- koliberek
- Leming
- Leming
A jak dziś rano nie było listy postaci, to tak mi przyszło do głowy, że Marol poczuł w końcu, że ma nas tak naprawdę, ale to naprawdę serdecznie dość i to ostatecznie całkiem już w ogóle dłużej się nie da, i sobie uświadomił, że przecież on MÓGŁBY zabić WSZYSTKIE postaci.
I jeszcze mi przyszło do głowy, że to by było piękne... Pomorek, Armagedon czy inne tam plamy na słońcu i zaczynamy wszystko od nowa.
I jeszcze mi przyszło do głowy, że to by było piękne... Pomorek, Armagedon czy inne tam plamy na słońcu i zaczynamy wszystko od nowa.
http://www.bookcrossing.com/
- marshall
Szczerze mówiąc to fajnie by było
Ja najchętniej pozabijałbym już tych wszystkich moich starych tetryków
Ale tak jakoś głupio traktować staruszka z krzyżyka.
Co do tematu to najchętniej złoiłbym skórę takiemu jednemu co nie potrafi, mimo moich napomnień i tłumaczeń, poprawnie wymówić imienia mojej postaci. A wcale takie dziwne nie jest
Co do tematu to najchętniej złoiłbym skórę takiemu jednemu co nie potrafi, mimo moich napomnień i tłumaczeń, poprawnie wymówić imienia mojej postaci. A wcale takie dziwne nie jest
\m/,
- Elf
Leming wrote:A jak dziś rano nie było listy postaci, to tak mi przyszło do głowy, że Marol poczuł w końcu, że ma nas tak naprawdę, ale to naprawdę serdecznie dość i to ostatecznie całkiem już w ogóle dłużej się nie da, i sobie uświadomił, że przecież on MÓGŁBY zabić WSZYSTKIE postaci.![]()
Mhm. Czasami myślę, że to byłoby bardzo ciekawe doświadczenie. Jeśli można by zabić wszystkie, wszystkie postaci, co do jednej. Zastanawiam się ile osób zaczęłoby od nowa, ile zrezygnowało z dalszej gry. I już widzę wątek pt. "Odeszli"
Last edited by Elf on Thu Mar 13, 2008 8:30 pm, edited 1 time in total.
taca. wanna. łóżko