Stekania starych marud, czyli narzekania cantryjskie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- KVZ
- Players Dept. Member
*KeVes uzdrawia tehanu*
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
- tehanu
- w.w.g.d.w
Odkopuje temat.
Mam ochotę ponarzekać.
Tym razem
na tych wszystkich którzy piszą w gwiazdkach np. *spojrzał na xxx*,*wymierzył silny cios w szczęke yyy* itd. .
No to teraz mi powiedzcie skąd moja postać ma wiedzieć kim jest xxx albo yyy gdy nie zna imion wszystkich w danym miejscu???
Mam się domyślać?
Skąd się to bierze???
I jeszcze powiem że tyle szeptacie,biegacie i rozmawiacie na głos że głowa boli od ciągłego odświerzania strony gdy chce się być na bierząco,niby to objaw zdrowia ale czemu tylko w jednym czy dwóch miejscach i nie macie choćby odrobiny umiaru?
Prosiłbym jako jeden z wielu graczy o trochę lepsze rozłożenie między postacie aktywności.
Ach te Vlo... Można dostać jakiś tików nerwowych na sam dźwięk tej nazwy.
Mam ochotę ponarzekać.
Tym razem

No to teraz mi powiedzcie skąd moja postać ma wiedzieć kim jest xxx albo yyy gdy nie zna imion wszystkich w danym miejscu???
Mam się domyślać?

Skąd się to bierze???
I jeszcze powiem że tyle szeptacie,biegacie i rozmawiacie na głos że głowa boli od ciągłego odświerzania strony gdy chce się być na bierząco,niby to objaw zdrowia ale czemu tylko w jednym czy dwóch miejscach i nie macie choćby odrobiny umiaru?
Prosiłbym jako jeden z wielu graczy o trochę lepsze rozłożenie między postacie aktywności.

- Ula
w.w.g.d.w wrote:Odkopuje temat.
Mam ochotę ponarzekać.
Tym razemna tych wszystkich którzy piszą w gwiazdkach np. *spojrzał na xxx*,*wymierzył silny cios w szczęke yyy* itd. .
Mam się domyślać?
Lepiej jakby pisali *spojrzał na 15. od góry mężczyznę na liście postaci ubranego w: skórzany kapelusz z szerokim rondem, zrobiony z twardej, ciemnej, połyskującej skóry, długi, dobrze dopasowany płaszcz z wyprawionej skóry, z rzędem małych metalowych guzików przełożonych przez skórzane pętelki, prostą bawełnianą koszulę z krótkimi rękawami,
parę lekkich, luźno dopasowanych bawełnianych spodni oraz parę, zrobionych z cienkiego materiału, sznurowanych butów na gumowej podeszwie.*, prawda? Ewentualnie mogliby jeszcze wymienić wszystkie widoczne sprzęty noszone przez postać, żeby ułatwić rozpoznanie.

- w.w.g.d.w
- Ula
w.w.g.d.w wrote:Jak nie wiedzą jak z tego wybrnąć to niech nic nie piszą,ja już wymyśliłem jeden sposób na poczekaniu a oni nie mogą?
Ale lepiej nic więcej nie napiszę,przykład trzeba dawać w grze bo jak tu pójdzie w eter to nagle wszyscy będą tak robić.
Ach, cóż - nie wszyscy rodzą się genialni. Niestetyż.

- robin_waw
E tam, jak ktoś coś komuś zrobi to wszscy co znają tą osobę a kto jej nie zna to w ten sposób jej nie pozna a udaje że widzi że ktoś coś komuś zrobił chociaż nie wie komu.
Ech trochę namieszałem: jedni widzą że a strzelił w ucho B a ty udajesz że widzisz że a strzelił w ucho jakiegoś faceta i tyle i nadal nie wiesz kogo do chwili aż ktoś tej postaci nie nazwie albo ona się nie przedstawi.
Ech trochę namieszałem: jedni widzą że a strzelił w ucho B a ty udajesz że widzisz że a strzelił w ucho jakiegoś faceta i tyle i nadal nie wiesz kogo do chwili aż ktoś tej postaci nie nazwie albo ona się nie przedstawi.
- w.w.g.d.w
- Jinchuuriki
Ula wrote:Lepiej jakby pisali *spojrzał na 15. od góry mężczyznę na liście postaci ubranego w: skórzany kapelusz z szerokim rondem, zrobiony z twardej, ciemnej, połyskującej skóry, długi, dobrze dopasowany płaszcz z wyprawionej skóry, z rzędem małych metalowych guzików przełożonych przez skórzane pętelki, prostą bawełnianą koszulę z krótkimi rękawami,
parę lekkich, luźno dopasowanych bawełnianych spodni oraz parę, zrobionych z cienkiego materiału, sznurowanych butów na gumowej podeszwie.*, prawda? Ewentualnie mogliby jeszcze wymienić wszystkie widoczne sprzęty noszone przez postać, żeby ułatwić rozpoznanie.
Mi tam pasuje...
"Freedom is only a hallucination"
- w.w.g.d.w
- Jinchuuriki
- w.w.g.d.w
- Elm0
Kiepski styl odgrywania, to odpowiadanie na tekst zawarty w gwiazdkach, swoją drogę często też pozostawiający wiele do życzenia
yyy: *patrzy na xxx jak na idiotę*
xxx: Sam jesteś idiota.
Stirlitzowanie bywa modne.
yyy: *patrzy na xxx jak na idiotę*
xxx: Sam jesteś idiota.
Stirlitzowanie bywa modne.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,