ActionMutante wrote:Niebiosa to ja mam w dupie, a takie zachowania jak wasze zasluguja na mocniejsze slowa.
Over and out.
Uważaj bo ci rozerwie. Niebiosa spore są.
Nie lubię rzucania mięsem niezależnie od zasług na którego rzucane są.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Twoje postacie nie wiedzą automatycznie co inne z Twoich postaci widziały lub zrobiły.
pipok wrote:A może jeszcze na każdej stronie wyświetlanej podczas gry?ushol wrote:powinien być szyld jakiś przed logowaniem, albo na stronie logowania, że trzeba zapoznać się z zasadami gdyż ich nieznajomość niczego nie usprawiedliwi... Może trochę to pomoże i nie będzie głup0ich wymówek...![]()
Na stronie, na której zakłada się konto w grze znajduje się obszerne objaśnienie Najważniejszej Zasady. Pod którym widnieje: "Tak, przeczytałem powyższy tekst". Bez ręcznego zaznaczenia opcji, że się przeczytało zasady, nie można założyć konta.
ushol wrote:Tylko coś dodam...pipok wrote:A może jeszcze na każdej stronie wyświetlanej podczas gry?ushol wrote:powinien być szyld jakiś przed logowaniem, albo na stronie logowania, że trzeba zapoznać się z zasadami gdyż ich nieznajomość niczego nie usprawiedliwi... Może trochę to pomoże i nie będzie głup0ich wymówek...![]()
Na stronie, na której zakłada się konto w grze znajduje się obszerne objaśnienie Najważniejszej Zasady. Pod którym widnieje: "Tak, przeczytałem powyższy tekst". Bez ręcznego zaznaczenia opcji, że się przeczytało zasady, nie można założyć konta.
Jakby można prosić to fajnie byłoby gdyby było na każdej stronie... Ptaszka przy "Akceptuje" Zaznaczy każdy, ale mało kto czyta to co jest napisane powyżej... To jest jedynie formalność, mi chodzi o praktyczne wdrażanie i wykluczania głupich wymówek
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest