Starzy gracze - witamy z powrotem ;)
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Witaj PRUT * klepie sie z radości po udach* Może nasze postaci się znały bo była przecież wtedy tylko jedna mała wyspa V* a moje pojawiały się w zielonym świecie w latach 1230 -1240 ? W każdym razie pamiętam Cię z forum i nawet ostatnio jakąś Twoją wypowiedź cytowałem jako przykład rozsądnego i wyważonego podejścia do gry. Liczę na coś ciekawego także teraz ...
- Ula
- PRUT
nemo49 wrote:Witaj PRUT * klepie sie z radości po udach* Może nasze postaci się znały bo była przecież wtedy tylko jedna mała wyspa V* a moje pojawiały się w zielonym świecie w latach 1230 -1240 ? W każdym razie pamiętam Cię z forum i nawet ostatnio jakąś Twoją wypowiedź cytowałem jako przykład rozsądnego i wyważonego podejścia do gry. Liczę na coś ciekawego także teraz ...
Na pewno się poznały

- Matix
- PRUT
-
-
- Leming
BZR wrote:Jakieś 6 miesięcy - tyle wytrzymalem bez Cantra.Właśnie założyłem nowe konto. Powiem szczerze, że na moją decyzję wpłynęło kilka osób, które napisały swoje posty pod moim "nekrologiem" sprzed pół roku.
A więc - witajcie ponownie!
Dzień dobry. Nie ma raczej szans, żeby nasze postaci się znały, ale witam. Witam w tym wątku, bo wpisałeś się w takim, że aż głupio było odpowiadać

- Susel
No więc ja także pozwolę sobie stwierdzić, że właśnie wróciłem do "Aktywnej służby" po bardzo długiej przerwie..
Długo nie grałem, i przeżyła to tylko jedna moja postać (z ośmiu bodajże...) dzięki dobremu kumplowi który się nią zaopiekował. Totalnie In-game oczywiście, bez żadnych OOC.
Niestety reszta zmarła, jak widać nikomu na nich bardzo nie zależało... Przykre...
EDIT: Ale zaśmieciliście to forum jak mnie nie było... Strach się bać...

Długo nie grałem, i przeżyła to tylko jedna moja postać (z ośmiu bodajże...) dzięki dobremu kumplowi który się nią zaopiekował. Totalnie In-game oczywiście, bez żadnych OOC.

Niestety reszta zmarła, jak widać nikomu na nich bardzo nie zależało... Przykre...

EDIT: Ale zaśmieciliście to forum jak mnie nie było... Strach się bać...

- tehanu
- Quijo
- Susel
No więc z tych co pamiętam... Teraz to zdaje mi się, że miałem tylko pięć postaci, ale sam już nie jestem pewien.
W każdym razie nie udało się przeżyć następującym postaciom:
Drago (Ang. Strefa) - Po śmierci jego przyjaciół nie było sensu już go prowadzić...
Drago
(Kilivil Hrodofic) - Tej postaci strasznie mi szkoda, ale ostatnio nie miałem siły ani ochoty go odgrywać, sam już nie wiedziałem co mógły zrobić, więc chyba dobrze, że mu się zmarło...
Nihili "Różowy" - Żył krótko i nie zdążyłem zrobić nim wszystkich dewiacji jakie miałem w głowie, ale cóż zrobić...
Thulin - Wreszcie padł! Miałem dla niego kiedyś wielkie plany, ale skończył jak skończył.
Nie był naszczęście nikim wyjątkowym.
W każdym razie nie udało się przeżyć następującym postaciom:
Drago (Ang. Strefa) - Po śmierci jego przyjaciół nie było sensu już go prowadzić...
Drago

Nihili "Różowy" - Żył krótko i nie zdążyłem zrobić nim wszystkich dewiacji jakie miałem w głowie, ale cóż zrobić...

Thulin - Wreszcie padł! Miałem dla niego kiedyś wielkie plany, ale skończył jak skończył.

Last edited by Susel on Thu Dec 27, 2007 10:59 pm, edited 1 time in total.
- in vitro...
- Matix
- Shaunri