Jestem, pod wrażeniem...
Małżu - jeśli nie będziesz się starał Cantrując, już ja pogadam z Twoimi rodzicami...

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Artur wrote:jest moj drogi Agencie, to ze przestales grac nie znaczy ze nie jestes juz uzaleznionyalkoholicy i narkomani tez maja swoje okresy trzezwosci... ale to wraca, wiem bo jestem alkoholikiem i cantroholikiem
twierdzisz ze skasowales konto i juz nie grasz, ale czuje ze jeszcze sie spotkamy w grze
tyle ze tym razem twoj mag z nastepnego pokolenia bedzie wkurzal mojego bandyte mlodzika
jezeli sie czuje ze cantr wciaga i sie o nim caly czas mysli to juz wiadomo ze to ostatnia chwila na zerwanie z cantr... spojrzcie chociazby na topic z powrotami starych graczy
oni tez mysleli kiedys ze skonczyli z cantr
![]()
![]()
ktos powinien o tym pisac jakas prace na psychologii... alkoholizm to mniej powazne uzaleznienie bo przynajmniej z reguly z kims sie pije... a cantr? siedzisz w zamknietym pokoju i gadasz do kompa, a twoj mozg automatycznie mysli o nowych mozliwosciach , rozbudowie miasta, przygodach... my odcinamy sie od swiata, to jest powazna sprawa...
justam wrote:![]()
a ja tak nie moge przestac grac, moje postacie jeszcze musza pare rzeczy zrobic,
aaa ja sie boje, w co ja sie wpakowalam
nemo49 wrote:.... i znowu Twoje postaci muszą klike (rzeczy) zrobić![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest