Odeszli... [*]
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Piszę te słowa do Mysza- wybacz Lemingo,ale to On był dla mnie kimś realnym . Nie gracz, który go prowadził...
Mysz ...od pierwszego "dzień dobry " miałem uczucie że się znamy. Że jesteś reinkarnacją Li z mojego ukochanego " Na wschód od Edenu". Wiem , ze to poplątanie z pomieszaniem ale taki był dla mnie Cantr. I zapytam brutalnie - wiesz czego symbolem dla Chińczyków był warkocz , prawda ? Uważam , że jak nadszedł zły czas to trzeba go było uciąć i odrzucić. Stanąć do walki - bo to lepsze niż odchodzić w krainę cieni . Alez drugiej strony... to już nie byłby ten sam Mysz, prawda ?
Nieutulony w żalu cień Bjoty
Mysz ...od pierwszego "dzień dobry " miałem uczucie że się znamy. Że jesteś reinkarnacją Li z mojego ukochanego " Na wschód od Edenu". Wiem , ze to poplątanie z pomieszaniem ale taki był dla mnie Cantr. I zapytam brutalnie - wiesz czego symbolem dla Chińczyków był warkocz , prawda ? Uważam , że jak nadszedł zły czas to trzeba go było uciąć i odrzucić. Stanąć do walki - bo to lepsze niż odchodzić w krainę cieni . Alez drugiej strony... to już nie byłby ten sam Mysz, prawda ?
Nieutulony w żalu cień Bjoty
- mocny92
- Robaczek
Aż, choroba i zaraza z Wami!
Nawet moja, wysoko rozwinięta, asertwności nie ma nic do gadania, kiedy czytam ten temat po - około - trzech, może czterech, miesiącach od wykrzyżykowania się.
Igor? Etewald? Drakke? Mysz? MYSZ?! No, na bogów, czemu?
Podsumowując, będę chyba musiał wrócić do Cantra, nie dam rady inaczej. To zbyt uzależnia. I oczywiście dopiero po tych paru miesiącach, gdy nachodzi człowieka ponowna ochota do gry, nie ma się pojęcia, po jaką właściwie cholerę zabijało się swoje poprzednie postacie, niszcząc takie genialne relacje i przekształcając je jednym kliknięciem we wspomnienia.
Aż mi się łezka w oku zakręciła, gdy zobaczyłem w tym temacie wspomnienie jednej z moich postaci. W dodatku ulubionej... Ech.
Szlag z tym Cantrem.
Kto wymyślił taką genialną grę? Powinno się tego zakazać.
Bogowie, może chociaż wytrzymam do września, mam w końcu wakacje... *kursor myszki, z niewiadomych dla jej operatora, powodów nieubłaganie zbliża się do opcji "rejestracja gracza"* Jedna postać... *szepcze cicho, zrezygnowany i pogodzony z losem operator* Jedna.
No. I przepraszam za offtop tak w ogóle. Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta, bo jak rzuciłem okiem na ten post, to brzmię, jakbym był jakimś weteranem co najmniej, a ja niedoświadczony w sumie jeszcze. Dwa krzyżyki dopiero.
Nawet moja, wysoko rozwinięta, asertwności nie ma nic do gadania, kiedy czytam ten temat po - około - trzech, może czterech, miesiącach od wykrzyżykowania się.
Igor? Etewald? Drakke? Mysz? MYSZ?! No, na bogów, czemu?

Podsumowując, będę chyba musiał wrócić do Cantra, nie dam rady inaczej. To zbyt uzależnia. I oczywiście dopiero po tych paru miesiącach, gdy nachodzi człowieka ponowna ochota do gry, nie ma się pojęcia, po jaką właściwie cholerę zabijało się swoje poprzednie postacie, niszcząc takie genialne relacje i przekształcając je jednym kliknięciem we wspomnienia.
Aż mi się łezka w oku zakręciła, gdy zobaczyłem w tym temacie wspomnienie jednej z moich postaci. W dodatku ulubionej... Ech.
Szlag z tym Cantrem.

Bogowie, może chociaż wytrzymam do września, mam w końcu wakacje... *kursor myszki, z niewiadomych dla jej operatora, powodów nieubłaganie zbliża się do opcji "rejestracja gracza"* Jedna postać... *szepcze cicho, zrezygnowany i pogodzony z losem operator* Jedna.
No. I przepraszam za offtop tak w ogóle. Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta, bo jak rzuciłem okiem na ten post, to brzmię, jakbym był jakimś weteranem co najmniej, a ja niedoświadczony w sumie jeszcze. Dwa krzyżyki dopiero.

- cald dashew
-
Robaczek wrote:Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta, bo jak rzuciłem okiem na ten post, to brzmię, jakbym był jakimś weteranem co najmniej, a ja niedoświadczony w sumie jeszcze. Dwa krzyżyki dopiero.
Nie ilością krzyżyków mierzy się takie rzeczy

Dwudziestoletni mężczyzna Pojawił się, został ładnie przywitany, ale zamiast odpowiedzieć, pobiegł gdzieś. Wrócił w postaci zwłok.
Lepiej spłonąć niż dać się rozwiać przez wiatr...
- Robaczek
Legalus wrote:Nie ilością krzyżyków mierzy się takie rzeczy
Dlatego też znaczek ";)" na końcu mej wypowiedzi.
Wiem, wiem, naprawdę dobry i doświadczony jest ten, kto wie, że lepiej oddać swoje postacie pod opiekę innych postaci, zrobić sobie paromiesięczną nawet przerwę, po czym wrócić w pełni sił i czasu.

-
- Robaczek
Echo wrote:Ze skruchą proszę się witać.O tak; żałuje za moje grzechy, za to, że odszedłem i się ukrzyżowałem.
Przepraszam. W domyśle było dokładnie to, co napisała Eszko. Dokładnie.

A tak w sumie, to nie wiem nawet, czy mam za co przepraszać...

Zaiste, dziwna sprawa. Ale skoro tak, to może nawet niektóre postaci jeszcze żyją.

- Zerkos
-
- Zerkos
- Jinchuuriki
Trzeba było tak zrobić! Za pewnym wiele mówiącym takim jeszcze tęsknią!Robaczek wrote:Wiem, wiem, naprawdę dobry i doświadczony jest ten, kto wie, że lepiej oddać swoje postacie pod opiekę innych postaci, zrobić sobie paromiesięczną nawet przerwę, po czym wrócić w pełni sił i czasu.
"Freedom is only a hallucination"
-
-
-