Odeszli... [*]

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

nemo49

Postby nemo49 » Tue Jul 01, 2008 7:14 pm

Piszę te słowa do Mysza- wybacz Lemingo,ale to On był dla mnie kimś realnym . Nie gracz, który go prowadził...

Mysz ...od pierwszego "dzień dobry " miałem uczucie że się znamy. Że jesteś reinkarnacją Li z mojego ukochanego " Na wschód od Edenu". Wiem , ze to poplątanie z pomieszaniem ale taki był dla mnie Cantr. I zapytam brutalnie - wiesz czego symbolem dla Chińczyków był warkocz , prawda ? Uważam , że jak nadszedł zły czas to trzeba go było uciąć i odrzucić. Stanąć do walki - bo to lepsze niż odchodzić w krainę cieni . Alez drugiej strony... to już nie byłby ten sam Mysz, prawda ?

Nieutulony w żalu cień Bjoty
mocny92

Postby mocny92 » Thu Jul 10, 2008 10:45 am

Wawrzyniec - miał ambitny plan postawienia klasztoru na nawiedzonej wyspie. Postać z pomysłem. Czekałem aż zajdą tam jacyś ludzie... Przewidziałem co prawda że mój "mnich" może być już wtedy dość sędziwym mnichem. Uciapały mi go zwierzęta! :<
Wszystko można co nie można - byle z lekka i z ostrożna!
Robaczek

Postby Robaczek » Wed Jul 23, 2008 8:59 pm

Aż, choroba i zaraza z Wami!
Nawet moja, wysoko rozwinięta, asertwności nie ma nic do gadania, kiedy czytam ten temat po - około - trzech, może czterech, miesiącach od wykrzyżykowania się.
Igor? Etewald? Drakke? Mysz? MYSZ?! No, na bogów, czemu? :(
Podsumowując, będę chyba musiał wrócić do Cantra, nie dam rady inaczej. To zbyt uzależnia. I oczywiście dopiero po tych paru miesiącach, gdy nachodzi człowieka ponowna ochota do gry, nie ma się pojęcia, po jaką właściwie cholerę zabijało się swoje poprzednie postacie, niszcząc takie genialne relacje i przekształcając je jednym kliknięciem we wspomnienia.
Aż mi się łezka w oku zakręciła, gdy zobaczyłem w tym temacie wspomnienie jednej z moich postaci. W dodatku ulubionej... Ech.
Szlag z tym Cantrem. :) Kto wymyślił taką genialną grę? Powinno się tego zakazać. :)
Bogowie, może chociaż wytrzymam do września, mam w końcu wakacje... *kursor myszki, z niewiadomych dla jej operatora, powodów nieubłaganie zbliża się do opcji "rejestracja gracza"* Jedna postać... *szepcze cicho, zrezygnowany i pogodzony z losem operator* Jedna.

No. I przepraszam za offtop tak w ogóle. Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta, bo jak rzuciłem okiem na ten post, to brzmię, jakbym był jakimś weteranem co najmniej, a ja niedoświadczony w sumie jeszcze. Dwa krzyżyki dopiero. ;)
Glizda :) | 3819319
ImageCzłonek Federacji RP - odgrywaj z nami
cald dashew

Postby cald dashew » Thu Jul 24, 2008 7:55 am

Blokker - żeglarz
Image
Image
Image
Legalus

Postby Legalus » Thu Jul 24, 2008 11:15 am

Robaczek wrote:Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta, bo jak rzuciłem okiem na ten post, to brzmię, jakbym był jakimś weteranem co najmniej, a ja niedoświadczony w sumie jeszcze. Dwa krzyżyki dopiero. ;)

Nie ilością krzyżyków mierzy się takie rzeczy :P

Dwudziestoletni mężczyzna Pojawił się, został ładnie przywitany, ale zamiast odpowiedzieć, pobiegł gdzieś. Wrócił w postaci zwłok.
Lepiej spłonąć niż dać się rozwiać przez wiatr...
Robaczek

Postby Robaczek » Thu Jul 24, 2008 1:21 pm

Legalus wrote:Nie ilością krzyżyków mierzy się takie rzeczy :P

Dlatego też znaczek ";)" na końcu mej wypowiedzi.
Wiem, wiem, naprawdę dobry i doświadczony jest ten, kto wie, że lepiej oddać swoje postacie pod opiekę innych postaci, zrobić sobie paromiesięczną nawet przerwę, po czym wrócić w pełni sił i czasu. :)

Echo

Postby Echo » Thu Jul 24, 2008 10:09 pm

No, Robaczku... Skoro ode-szedłeś ;) I poszedłeś do lepszego to, co to za powitanie? ;)
-Może mnie ktoś pamięta?
Ze skruchą proszę się witać. :D O tak; żałuje za moje grzechy, za to, że odszedłem i się ukrzyżowałem. ;) :D
Witaj! :wink:
Robaczek

Postby Robaczek » Fri Jul 25, 2008 8:07 am

Echo wrote:Ze skruchą proszę się witać. :D O tak; żałuje za moje grzechy, za to, że odszedłem i się ukrzyżowałem.

Przepraszam. W domyśle było dokładnie to, co napisała Eszko. Dokładnie. ;)
A tak w sumie, to nie wiem nawet, czy mam za co przepraszać... :P Bo mi teraz support pisze, że mam jedno aktywne konto. :shock: I trochę jestem zagubiony w tym, bo zdawało mi się, że krzyżyk był... Żadne, kurka, dane na mojej poczcie się walają, więc zobaczymy, jak to będzie.
Zaiste, dziwna sprawa. Ale skoro tak, to może nawet niektóre postaci jeszcze żyją. ;)

Zerkos

Postby Zerkos » Tue Aug 19, 2008 7:47 pm

żona mi sie zabiła.. jak mogła... i zostawiła taki głupi list pożegnalny.. a miało byc tak pieknie.. jak mogłaś Lidio??
Verri

Postby Verri » Tue Aug 19, 2008 8:21 pm

Hmm... Cztery dni nie minęły, ale i tak mogę powiedzieć, że świetnie odgrywana postać... Mimo wszystko. Podejrzewam, że osoba która tą postać prowadziła nie miała już na nią czasu.
Zerkos

Postby Zerkos » Tue Aug 19, 2008 9:03 pm

nie wiem czy nie mineły, dopiero wrocilem z urlopu
jakby co to przepraszam
Jinchuuriki

Postby Jinchuuriki » Tue Aug 19, 2008 9:56 pm

Robaczek wrote:Wiem, wiem, naprawdę dobry i doświadczony jest ten, kto wie, że lepiej oddać swoje postacie pod opiekę innych postaci, zrobić sobie paromiesięczną nawet przerwę, po czym wrócić w pełni sił i czasu. :)
Trzeba było tak zrobić! Za pewnym wiele mówiącym takim jeszcze tęsknią!
"Freedom is only a hallucination"
Viv

Postby Viv » Wed Aug 20, 2008 11:46 am

['] Luciusowi (minęły cztery dni więc już mogę)
tęsknimy
kemesO

Postby kemesO » Fri Aug 22, 2008 10:31 am

Cezarios
Romekkk
Korfanty
Gunnar
Jesper
Kister
grzybi

Postby grzybi » Fri Aug 22, 2008 11:37 am

[*] Lucius z Białego Miasta.

Jego śmierć bardzo nas zasmuciła w Gazowej...

Return to “Ogólne dyskusje”