Pozegnanie....
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- BZR
- Elf
Jeżeli umiera coś co kreujesz, niezależnie czy w grze, czy w życiu, to to zawsze troszkę boli
kochałam swoje postaci, głównie dlatego, że były moje. Dwie z nich kochałam trochę bardziej. Niestety lub na szczęście, w pewnym momencie iskry, które dawałam swoim postaciom, w grze, zaczęłam dawać w życiu innym ludziom, przenosić je do realnego życia. Być trochę złotowłosą, trochę mieć powagę Starszej Pani, wyrozumiałej i jednocześnie tak łatwo ulegającej emocjom. Ze swojej strony chciałabym podziękować za trzy lata wspólnej gry. Wiem, że w ciągu ostatnich miesięcy wcale nie grałam, a mimo tego inni gracze opiekowali się moimi postaciami. Ponieważ sama nie potrafiłam tak łatwo "press x", w pewnym momencie postanowiłam w ogóle się nie logować.
Poznałam tu, na forum i w grze, kreatywnych, mądrych ludzi. Niektórych spotkałam na żywo, z czego bardzo się cieszę. Za to też dziękuję
Mam tak naprawdę w sobie cechy niektórych z moich, już uśmierconych
, dziewczyn z gry. I wiecie, żyję trochę tak irracjonalnie, jak one. Niech ktoś mi powie, że ta gra to nie życie
życie to gra, w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Pozdrawiam, jeszcze raz dziękuję za wszystko
za niezapomniane dialogi, inspirację. W prawdziwym życiu też piszę, więc to dla mnie bardzo dużo 

Poznałam tu, na forum i w grze, kreatywnych, mądrych ludzi. Niektórych spotkałam na żywo, z czego bardzo się cieszę. Za to też dziękuję

Mam tak naprawdę w sobie cechy niektórych z moich, już uśmierconych

Pozdrawiam, jeszcze raz dziękuję za wszystko

taca. wanna. łóżko
- cald dashew
- Elm0
Właściwie to nie będzie pożegnanie. Właśnie nacisnąłem krzyżyk, ale dzięki zamulastości mojego neta i lagom serwera udało mi się wcisnąć wstecz (nie dlatego, że się rozmyśliłem, chciałem jedynie skopiować sobie listę postaci). W efekcie wybiło mi pięciu najstarszych, zaś reszta nadal żyje.
Nosz kurna. Tak jak przy pierwszym podejściu dzięki jakiejś nietypowej pomyłce tych na górze miałem "latającego holendra", czyli statek pływający sobie PO wyspie V*, tak i teraz obalam kolejną zasadę mechaniki Cantra.
Aż się zastanawiam, czy jednak nie zostawić sobie tamtych szczęśliwców.
Nosz kurna. Tak jak przy pierwszym podejściu dzięki jakiejś nietypowej pomyłce tych na górze miałem "latającego holendra", czyli statek pływający sobie PO wyspie V*, tak i teraz obalam kolejną zasadę mechaniki Cantra.
Aż się zastanawiam, czy jednak nie zostawić sobie tamtych szczęśliwców.

I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
- docent
- natene
- w.w.g.d.w
- Sopel_1
-
Przeglądarka trochę zwalnia przy kasowaniu konta, bo są kolejno usuwane postacie.
Elmo, nie wiedziałem że znów grasz :)
Elfik, życzę powodzenia w pisaniu Różnych Rzeczy :)
Wpadnijcie na spotkanie. Możecie razem ;)
Elmo, nie wiedziałem że znów grasz :)
Elfik, życzę powodzenia w pisaniu Różnych Rzeczy :)
Wpadnijcie na spotkanie. Możecie razem ;)
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
Miało być bez pożegnania. Ale chciałam podziękować, przynajmniej niektórym:
Fruuu i Kastianowi z Kilivil Hrodofic, Williamowi Gallowi, Dionie z Króliczych Wzgórz,
Narvego, Borgii, Marttinie oraz Niektórym Ludziom z Vlotryan,
Nadirowi i Sawie. Całej Ekipie z Fortu Harenholm - zwłaszcza Razjelowi, który zawsze był. A także Mikelowi, Etelwaldowi, Hallfredowi i Rhei Rand.
Juntuwanowi Kele i Khatry,
Jadze, Meridzie i Mii.
Fruuu i Kastianowi z Kilivil Hrodofic, Williamowi Gallowi, Dionie z Króliczych Wzgórz,
Narvego, Borgii, Marttinie oraz Niektórym Ludziom z Vlotryan,
Nadirowi i Sawie. Całej Ekipie z Fortu Harenholm - zwłaszcza Razjelowi, który zawsze był. A także Mikelowi, Etelwaldowi, Hallfredowi i Rhei Rand.
Juntuwanowi Kele i Khatry,
Jadze, Meridzie i Mii.
Last edited by Ka on Sun Jul 26, 2009 12:16 pm, edited 2 times in total.
- Luke
Ja też tylko niektórym, bo miejsca by nie wystarczyło:
- Khatry, Mii, Idze i Alicji, Noirin i Juntuwanowi, Matiasowi, Montemu, Rolandowi, miastom Dom Bojran i Barkin Creek
- Fruuu, Bjocie, Lucynce, Numii
- Annucce
- Silji
- Dunhamowi i Bernardowi Mc Murdowi
- Ainikki, Fortowi Harenholm i wszystkim jego przyjaciołom
- Nefri, Jill, i Słoniowej Załodze, Myszowi, Theli, Flagelli, Grahamowi, Jadze, Mikelowi z Etelwaldem, Kannabii i Portowi Rzemiosł
- Amal, Narvego i Borgii, Lence, Lii, Azzzarowi, Fujiko, Gwyneth, Idzie, Miho, Senmutowi, Grangowi, Eiji, Malinie, Yumi, Jusze? (chyba jakoś tak to powinno brzmieć), Ni, Szargocie, Leonowi, Mirdorrowi..
i wielu, wielu cudownym ludziom z Vlotryan, których nie sposób zliczyć i wymienić, a także mieszkańcom wyspy Vlo, w Królestwie i poza Królestwem
Dziękuję.
- Khatry, Mii, Idze i Alicji, Noirin i Juntuwanowi, Matiasowi, Montemu, Rolandowi, miastom Dom Bojran i Barkin Creek
- Fruuu, Bjocie, Lucynce, Numii
- Annucce
- Silji
- Dunhamowi i Bernardowi Mc Murdowi
- Ainikki, Fortowi Harenholm i wszystkim jego przyjaciołom
- Nefri, Jill, i Słoniowej Załodze, Myszowi, Theli, Flagelli, Grahamowi, Jadze, Mikelowi z Etelwaldem, Kannabii i Portowi Rzemiosł
- Amal, Narvego i Borgii, Lence, Lii, Azzzarowi, Fujiko, Gwyneth, Idzie, Miho, Senmutowi, Grangowi, Eiji, Malinie, Yumi, Jusze? (chyba jakoś tak to powinno brzmieć), Ni, Szargocie, Leonowi, Mirdorrowi..
i wielu, wielu cudownym ludziom z Vlotryan, których nie sposób zliczyć i wymienić, a także mieszkańcom wyspy Vlo, w Królestwie i poza Królestwem
Dziękuję.
[*]...
- Villon
I ja się żegnam, po ponad trzech latach gry. Wszystkich, którym chciałam podziękować za grę i tak nie dam rady wymienić. Spróbuję przynajmniej niektórych
Zatem dziękuję:
- Zeusowi i ekipie z „oddziału geriatrycznego” na Pradawnym. A także poznanym podczas krótkiego rejsu – Smelci i Nimfadorze.
- Lucynce, Łukaszowi, Berenice, Lavenie, Asmal… nie sposób ich wszystkich wymienić, bo to spora część Cechowic i to na przestrzeni lat.
- Myszowi, Elmo, Theli i niemal całemu Portowi Rzemiosł. Edwardowi, Heurece, Blance, Babilonowi…
- Rayowi, Jill i pozostałym Słoniowcom.
Mii, Stefanowi „Kruszycielowi”. Jadze, Mikelowi, Etewaldowi. Kannabii i Dom Bojran.
- Wiesiowi, Prudence, Meirze, Hodowi.
- Narvego, Lii, Idzie, Borgii, Marttinie, Miho.
Dziękuję wreszcie całej ekipie Fortu Harenholm.
edit: Jak mogłam zapomnieć o księżycowej Dolinie! Orco, Simon, Landerine, Hektorze i reszta - wybaczcie.

Zatem dziękuję:
- Zeusowi i ekipie z „oddziału geriatrycznego” na Pradawnym. A także poznanym podczas krótkiego rejsu – Smelci i Nimfadorze.
- Lucynce, Łukaszowi, Berenice, Lavenie, Asmal… nie sposób ich wszystkich wymienić, bo to spora część Cechowic i to na przestrzeni lat.

- Myszowi, Elmo, Theli i niemal całemu Portowi Rzemiosł. Edwardowi, Heurece, Blance, Babilonowi…
- Rayowi, Jill i pozostałym Słoniowcom.

- Wiesiowi, Prudence, Meirze, Hodowi.
- Narvego, Lii, Idzie, Borgii, Marttinie, Miho.
Dziękuję wreszcie całej ekipie Fortu Harenholm.

edit: Jak mogłam zapomnieć o księżycowej Dolinie! Orco, Simon, Landerine, Hektorze i reszta - wybaczcie.

Last edited by Villon on Fri Jul 31, 2009 11:20 am, edited 1 time in total.
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
-
- w.w.g.d.w