Najlepsze-udane i nieudane, akcje waszych zlych postaci
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- Artur
-
-
-
- OktawiaN :)
- Lamper
Wracając do mojego posta to poprostu odbieram zapłatę
A nie wydaje mi się żeby ta osoba mne sie bała jak ma lepszą tarcze ode mnie i lepsza broń i nadodatek włada całym państwem
A to nieprawda, że złodzieje giną szybko jak dobrze ktos potrafi zagrać to i może się pochwalić czterdziestoletnim złodziejem.

A nie wydaje mi się żeby ta osoba mne sie bała jak ma lepszą tarcze ode mnie i lepsza broń i nadodatek włada całym państwem

A to nieprawda, że złodzieje giną szybko jak dobrze ktos potrafi zagrać to i może się pochwalić czterdziestoletnim złodziejem.
- Elm0
-
- Gnom
Moja postać była szefem pewnej lokacji na jeden ze starych polskich wysp. W pewnym momencie osiągnęła nadzwyczajny poziom sfrustrowania tym, że wszystko musi robić sama. Bo mimo, że lokacja się załapała do jednego top twenty, to skłądała się głównie z warzywek. Skombinował sobie ekipę i pewnego dnia odpłynął wynosząc z magazynu absolutnie wszystko (kilkanaście kilogramów żelaza, prawie 10 kilo stali, 80 kg wapienia, 90 kg kamienia, łomy, topory i tarcze żelazne, 50 kg popcornu i wiele wiele innych). Udawał się jakoby na misję handlową, więc nikt się nawet nie domyślał co zrobił. Prawie nikt, bo pewnego sierżanta straży załadował na statek i tam zabił. W tym mieście powiedział, że go zabiera, bo doszły go informacje że to szpieg (Vlyryan to zawsze dobra wymówka
). Nie wiem czy do tej pory ktoś się tam zoorientował co naprawdę się stało...

-
- Elm0
- marshall
- Gnom
Elm0 wrote:Moja postać sześć lat wracała do osady zarządzanej przez postać Gnoma.![]()
Teraz już nigdy mu nie opowie historii nieudanej wyprawy handlowej do B*
Szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi Elm0... Jakbyś mógł mi chociaż na PM'ie puścić o co c'mon, to byłoby dobrze. Ja już nie gram i info nie przekazuję, więc to nie byłoby NNZ.

marshall wrote:Gnomie zepsułeś mi i mojej postaci zabawe Sad mogłeś poczekać troche
W sensie, że Twoja postać była jedną z kilku porzuconych w tej lokacji?

A teraz dalszy ciąg złych wyczynów tej postaci...
Nakradła się nieźle tam. Ale wymyśliła, że nudno jest, więc trzeba jakąś piracką szajkę zorganizować. Znalazła dwoje świetnie walczących towarzyszy i popłynęła do pewnego dużego miasta. Tam uzgodniła z władzami, że będzie sobie piracić i mordować, a znajdzie tam ochronę. W zamian będzie czasem coś fajnego przywozić.
Potem właśnie ruszała ekipa na pierwszą misję, gdy towarzysze padli na zawał (nieodżałowani gracze

Zmarła na zawał w pewnej osadzie na *fic... A z ciała wypadły 2 łomy, topór i żelazna tarcza oraz... kilkanaście kluczy. Bardzo ciekaw jestem czy ktoś pozabijał o ten spadek.