Najlepsze-udane i nieudane, akcje waszych zlych postaci

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

nemo49

Postby nemo49 » Sat Aug 05, 2006 6:30 pm

Nie rozumiem jak taka gra moze sprawiac przyjemność. Złodzieje i krętacze z reguły giną młodo a ich życie jest nudne i bezbarwne - w kółko to samo :D
Artur

Postby Artur » Sat Aug 05, 2006 7:22 pm

no co ty :wink: genialnie jest byc zlym :twisted: ale jak juz zlym, to nie takim zlym co buraki kradnie (o wlasnie, czemu nie ma burakow w cantr?) ale takim co trzesie okolica lub nawet cala wyspa i ludzie oddaja mu sorowce od razu jak sie przedstawi :twisted:
nemo49

Postby nemo49 » Sat Aug 05, 2006 7:32 pm

Widac moje postaci żyją w cywilizowanych stronach. Jeszcze sie z czymś takim nie spotkałem. Jak tylko ktoś zacznie podskakiwac kończy w piachu. Moje postaci nie sa nawet zwolennikami zamykania - od razu czapa.
PiotrekM

Postby PiotrekM » Sat Aug 05, 2006 7:47 pm

Właśnie zrobiłem se nową złą postać i tym razem najpierw sie zaopatrzę w broń narzędzia i środek transportu(ukradnę). I będę siał postrach w okolicy. :D
nemo49

Postby nemo49 » Sat Aug 05, 2006 7:57 pm

Nie rozśmieszaj mnie :evil:
PiotrekM

Postby PiotrekM » Sat Aug 05, 2006 8:06 pm

Co sugerujesz? Pozabijam ci wszystkie postacie :P
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Sat Aug 05, 2006 8:17 pm

O to juz jest NNZ :P
UWazaj z takimi wypowiedziami bo nie ktorzy tu czatuja i wpinaja za to bany kont :twisted: :twisted:
Lamper

Postby Lamper » Sat Aug 05, 2006 8:57 pm

Wracając do mojego posta to poprostu odbieram zapłatę :)
A nie wydaje mi się żeby ta osoba mne sie bała jak ma lepszą tarcze ode mnie i lepsza broń i nadodatek włada całym państwem :D

A to nieprawda, że złodzieje giną szybko jak dobrze ktos potrafi zagrać to i może się pochwalić czterdziestoletnim złodziejem.
Elm0

Postby Elm0 » Sat Aug 05, 2006 10:42 pm

Ludzie! Odróżniajmy prawdziwych złodziei od nowicjuszy poznających uroki gry od nietypowej strony :)
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Sasza

Postby Sasza » Sun Aug 06, 2006 7:23 am

Jezeli ktoś chce się nauczyć tego fachu, to prosze do mnie :wink:
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Gnom

Postby Gnom » Sun Aug 06, 2006 11:55 am

Moja postać była szefem pewnej lokacji na jeden ze starych polskich wysp. W pewnym momencie osiągnęła nadzwyczajny poziom sfrustrowania tym, że wszystko musi robić sama. Bo mimo, że lokacja się załapała do jednego top twenty, to skłądała się głównie z warzywek. Skombinował sobie ekipę i pewnego dnia odpłynął wynosząc z magazynu absolutnie wszystko (kilkanaście kilogramów żelaza, prawie 10 kilo stali, 80 kg wapienia, 90 kg kamienia, łomy, topory i tarcze żelazne, 50 kg popcornu i wiele wiele innych). Udawał się jakoby na misję handlową, więc nikt się nawet nie domyślał co zrobił. Prawie nikt, bo pewnego sierżanta straży załadował na statek i tam zabił. W tym mieście powiedział, że go zabiera, bo doszły go informacje że to szpieg (Vlyryan to zawsze dobra wymówka ;) ). Nie wiem czy do tej pory ktoś się tam zoorientował co naprawdę się stało...
AUTO

Postby AUTO » Sun Aug 06, 2006 1:23 pm

^^^^

He he, niezła akcja, znaczy że są jeszcze więksi aferzyści od kilku moich postaci ;)
Elm0

Postby Elm0 » Sun Aug 06, 2006 4:39 pm

Moja postać sześć lat wracała do osady zarządzanej przez postać Gnoma. :)
Teraz już nigdy mu nie opowie historii nieudanej wyprawy handlowej do B* :(
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
marshall

Postby marshall » Sun Aug 06, 2006 6:23 pm

Gnomie zepsułeś mi i mojej postaci zabawe :( mogłeś poczekać troche
Mimo to chyle czoła bo akcja dobra
\m/,
Gnom

Postby Gnom » Sun Aug 06, 2006 10:25 pm

Elm0 wrote:Moja postać sześć lat wracała do osady zarządzanej przez postać Gnoma. :)
Teraz już nigdy mu nie opowie historii nieudanej wyprawy handlowej do B* :(

Szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi Elm0... Jakbyś mógł mi chociaż na PM'ie puścić o co c'mon, to byłoby dobrze. Ja już nie gram i info nie przekazuję, więc to nie byłoby NNZ. ;)

marshall wrote:Gnomie zepsułeś mi i mojej postaci zabawe Sad mogłeś poczekać troche

W sensie, że Twoja postać była jedną z kilku porzuconych w tej lokacji? :) Wybacz, ale jakoś mi się nie chciało wierzyć by po 5 latach się ta nie zorientowali, że coś jest nie tak. ;)

A teraz dalszy ciąg złych wyczynów tej postaci...

Nakradła się nieźle tam. Ale wymyśliła, że nudno jest, więc trzeba jakąś piracką szajkę zorganizować. Znalazła dwoje świetnie walczących towarzyszy i popłynęła do pewnego dużego miasta. Tam uzgodniła z władzami, że będzie sobie piracić i mordować, a znajdzie tam ochronę. W zamian będzie czasem coś fajnego przywozić.

Potem właśnie ruszała ekipa na pierwszą misję, gdy towarzysze padli na zawał (nieodżałowani gracze :( ). Ruszyła więc dalej i zebrała ekipę w innym mieście - jeszcze nieświadomą, że stali się piratami.

Zmarła na zawał w pewnej osadzie na *fic... A z ciała wypadły 2 łomy, topór i żelazna tarcza oraz... kilkanaście kluczy. Bardzo ciekaw jestem czy ktoś pozabijał o ten spadek. :) I jaki zrobi z niego użytek....

Return to “Ogólne dyskusje”