Grupa wsparcia - pomoc dla uzaleznionych

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Artur

Postby Artur » Sat Jul 29, 2006 8:22 am

:twisted:
Baduk

Postby Baduk » Sat Jul 29, 2006 9:11 am

Lucja wrote:
nemo49 wrote:Tam za moimi plecami są tylko jakieś mgliste , nierealne cienie- jak u Platona :D

Te mgliste nierealne cienie mają przykry zwyczaj całkiem fizycznego oddziaływania. Czasem trudno żyć prawdziwym życiem i toczyć sensowne dialogi ignorując jednocześnie szarpanie za rękaw i jakieś roszczenia do własnej osoby wypowiedziane z natężeniem syreny okrętowej. :?

No właśnie,ja podejrzewam że będę miał tak samo. Juz żona ukradkiem spogląda na ekran i mówi: Co żeś ty tam znowu wymyślił?
A pewnie będzie coraz gorzej,choć będę się bronił ręcyma i nygami :lol: .
Shudan - komunikacja przy pomocy rąk - rozmowa serca z sercem.
Loc

Postby Loc » Sat Jul 29, 2006 9:16 am

Na poczatku to pomaga... Potem musisz wylaczac ekran cantra jak ktos wchodzi do pokoju.. jeszccz pozniej, musisz grac w cantra jak niema nikogo w domu :D :twisted:
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
NiKnight

Postby NiKnight » Sat Jul 29, 2006 9:38 am

A na samym końcu będziesz zgarbiały, chudy, łysy i trzymając w rękach palmtopa będziesz go chował przed wszystkimi mówiąc: "ssssantr mój cenny ssssskarb" i twarz będzie spowita zieloną poświatą :twisted:
Ni Ni Ni Ni!
Loc

Postby Loc » Sat Jul 29, 2006 9:49 am

Nie doszlem jeszcze do tego stopnia zaawansowania :twisted:
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Baduk

Postby Baduk » Sat Jul 29, 2006 10:37 am

No nie mogę,coraz bardziej się boję :roll: .
I muszę się do czegoś jeszcze przyznać :oops: : Już wcześniej miałem konto w Cantr ale je po tygodniu skasowałem bo powiedziałem sobie:nie, nie będę się wciągał,chłopie,nie masz czasu,odpuść sobie,ale juz po kilku dniach założyłem nowe :D ,czy to się nazywa już uzależnieniem?
Shudan - komunikacja przy pomocy rąk - rozmowa serca z sercem.
Elm0

Postby Elm0 » Sat Jul 29, 2006 11:06 am

Gdzie tam.. uzależnienie zaczyna się gdy siedzisz więcej niż 12 godzin dziennie przez zielonym okienkiem :P
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sat Jul 29, 2006 11:08 am

I gdy odwolujesz wypad na wakacje, bo Twoja postac juest akurat w ciekawym miejscu. :D Niestety... nie zawsze sie da ;)
Fiona

Postby Fiona » Sat Jul 29, 2006 11:47 am

A ja uzalezniona nie jestem jednak....
Co gorsza przyznam sie ze zdarza mi sie wrecz wystepowac z pozycji mglistego nierealnego cienia :oops: 8)
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sat Jul 29, 2006 12:54 pm

Mmmm... Jeszcze niektorym bycie cieniem mozna wybaczyc ;) Czasem posiadanie cienia jest przyjemne. Ja wlasnie mam jedna taka cienistą, która odciąga od Cantr jak tylko moze z szantażem emocjonalnym i nie tylko wlącznie. Coz... nie mam jej tego za złe. Martwi sie biedulka pewnie, ze sobie oczy od zielonej stronki wypalę... ( jednakze bardziej mam wrazenie, ze woli, gdy sie z nia spedza czas... egoistka ;) )

A co do uzaleznienia... dwa, trzy dni jestem w stanie zniesc. Ale prawie dwa tygodnie bez nawet jednego zerkniecia do Cantr sa dla mnie... straszna perspektywa. Wole nie myslec co bedzie z moim silniejszym jeszcze uzaleznieniem, bo takie takze posiadam...

Jak mi dzisiaj smutno bylo opuszczac zielona stronke... gdy sie minutki skonczyly. Lezka sie w oku zakrecila... moze jeszcze wieczorem zajrze... a teraz coz...
Loc

Postby Loc » Sat Jul 29, 2006 1:13 pm

Ja tak sobie mysle... Co sie stanie z moimi postaciamia jak pojade na mazury :/ Kto mnie bedzie karmil :? Kto mi pomoze ?? Chyba jadnak zostane w domu :twisted:

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Rusalka

Postby Rusalka » Sat Jul 29, 2006 5:41 pm

Ja tylko nie moge sobie wyobrazic co by sie stalo gdyby na przyklad, ktoras z moich starszych postaci ktos ukradkiem zabil??? Nie jestem po prostu w stanie stwierdzic potegi tego zalu. Pewnie bym lazil przez miesiac na czarno i nie chodzil na iomprezy :twisted:
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Yogi

Postby Yogi » Mon Jul 31, 2006 9:21 am

Gdyby mi zabili najwazniejsza postac innymi bym bil wszystko co sie rusza z nerwow. Potem by pozabijali reszte moich postaci i stalbym sie zlym czlowiekiem :twisted: . Czy to nazywa sie uzaleznieniem?
Sasza

Postby Sasza » Mon Jul 31, 2006 9:44 am

Uzależnie to jest w tedy, gdy umiesz bardzo minutki oszczędzać, a i tak ci braknie ich...
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Artur

Postby Artur » Mon Jul 31, 2006 9:56 am

nie jade w delegacje do roboty, bo musialbym zostawic moich biednych bezbronnych cantryjczykow... piniondze to nie wszystko :wink:

Return to “Ogólne dyskusje”