Credits

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Co sadzisz o creditsach?

kaszana
63
69%
gud pomyslunek
28
31%

Total votes: 91
marol

Postby marol » Sun Apr 02, 2006 10:25 pm

Za-pra-szam.
ushol

Postby ushol » Sun Apr 02, 2006 10:28 pm

No to piszemy... tłumem do CDA... i innych...
Image
Image
Federacja RP
belin

Postby belin » Sun Apr 02, 2006 10:33 pm

To nie chodzi o masowe pisanie. To chodzi o pomysl na tekst i przedstawienie tego pomyslu. A nawet o sam tekst *usmiecha sie do Wojda*. Wtedy mozna dzialac. Samo pisanie przez (przepraszam) "bande napalencow" ;-) bedzie raczej wszedzie zle zrozumiane. I daltego dep. market. jest wazny - ale wazne jest zeby ci ludzie mysleli jak dzialac a nie "jak najmniej dzialac aby byc widocznym".

Co do "Za-pra-szam" - jak bede mial chwile i okazje to nie omieszkam, ale czas jest niestety nierozciagliwy. To co bede mogl zrobic to zrobie.
Raist

Postby Raist » Sun Apr 02, 2006 10:35 pm

belin wrote:Co do "Za-pra-szam" - jak bede mial chwile i okazje to nie omieszkam, ale czas jest niestety nierozciagliwy. To co bede mogl zrobic to zrobie.

Zwerbuj kogos do zycia i kup za kredyty troche czasu! *smieje sie uderzajac reka w kolano*

Nie moglem sie powstrzymac :D
Wariat...
in vitro...

Postby in vitro... » Sun Apr 02, 2006 11:41 pm

kiedyś w CDA był artykuł o MUD-ach. Liczba graczy jednego z opisanych podskoczyła znacznie na jakiś miesiąc i zmalała (mniej znacznie) Morał: skoro kilku graczy zostało to WALIMY DO PRASY DRZWIAMI I OKNAMI!!
cantr się posypał
WojD

Postby WojD » Mon Apr 03, 2006 7:31 am

belin wrote:Jak dla mnie niestety bezmyslne klikanie w reklamy jest zwyklym zlodziejstwem :-(. To, ze ma to sluzyc niby wyzszemu celowi nie ma u mnie zrozumienia.
Sam oplacalem reklamy i jakos niechetnie placilem za puste klikniecia.

Belin, ja tez dla klientów kupuje reklamy a na innych stronach na reklamach coś tam zarabiam. To nie musi być i zwykle nie jest bezmyślne klikanie - czasami trafia się link, na który CHCĘ kliknąć i klikam... I nie namwiam do klikania za wszelką cenę. Poczytaj dokładnie zasady AdWords i AdSense to zobaczysz, że 'uporczywe' kliknięcia nie są naliczane.
==============
KilDar

Postby KilDar » Mon Apr 03, 2006 7:33 am

jeżeli to ma być pół godziny dodatkowe na tydzień to oczywiście nie ma problemu... trzeba było tak od razu :P
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
WojD

Postby WojD » Mon Apr 03, 2006 7:53 am

belin wrote:To nie chodzi o masowe pisanie. To chodzi o pomysl na tekst i przedstawienie tego pomyslu. A nawet o sam tekst *usmiecha sie do Wojda*. Wtedy mozna dzialac.

A myślisz, ze Twoje pisemko mołoby być tematem zainteresowane? Tak na 1800 znaków + 2 obrazki?

Mamy jeszcze jakichś ludzi z mediów na forum?
==============
Diabelek

Postby Diabelek » Mon Apr 03, 2006 9:13 am

Wczoraj jak glosowalem na topliste, to bylo 100 glosow - dzis 200. Te kredyty chyba jednak cos daja :)
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Mon Apr 03, 2006 10:26 am

A tak ogolnie to jak te creditsy zdobyc?
Tak pytam z ciekawosci bo i tak pewnie nie wykorzystam,200 minut i 13 postaci jakos na razie mi wystarcza i jeszcze mam zapas :wink:

EDIT:to czytalem,mam rozumiec ze to dopiero jest obmyslane?
Last edited by w.w.g.d.w on Mon Apr 03, 2006 10:51 am, edited 1 time in total.
marol

Postby marol » Mon Apr 03, 2006 10:39 am

Jos Elkink wrote:After reading only parts of the above thread just a few comments:

1) The price balance will be attempted such that you can collect minutes for emergencies - e.g. an extra hour a week or so. Not so that you can chat for days on end by just voting enough.

2) Some abuse is possible, but not that easy. You need multiple IPs and disconnecting and connecting again to the internet, just for one more credit ;) - rather pointless.

3) An extra char is likely to be pricy. Haven't decided on a price yet, though.

4) There are certainly no plans to give richer players advantages over poorer players. Donating does not lead to any extra privileges, and credits cannot be bought by donating.
belin

Postby belin » Mon Apr 03, 2006 7:00 pm

wojd wrote:To nie musi być i zwykle nie jest bezmyślne klikanie - czasami trafia się link, na który CHCĘ kliknąć i klikam... I nie namwiam do klikania za wszelką cenę. Poczytaj dokładnie zasady AdWords i AdSense to zobaczysz, że 'uporczywe' kliknięcia nie są naliczane.

Wiem ze uporczywe klikanie jest nienaliczane.
Jesli cos jest ciekawe to owszem klikam rowniez.
Ale tu parokrotnie sie pojawialy glosy zachecajace to "po prostu klikania". A to jest zlodziejstwo.
belin

Postby belin » Mon Apr 03, 2006 7:03 pm

wojd wrote:A myślisz, ze Twoje pisemko mołoby być tematem zainteresowane? Tak na 1800 znaków + 2 obrazki?

Dla "pisemka" ;-) to nie ten "target" ;-).
Ale byc moze niebawem bede mogl cos podzialac w innym miejscu.
docent

Postby docent » Tue Apr 04, 2006 3:18 pm

Buhahaha Tak się zastanawiałem, dlaczego głosuje i głosuje (żeby nie było głosowałem też przedtem) a kredytów nie dostaję i teraz już wiem. Jak się człowiek uczciwei na tych listach loguję i wtedy głosuję to nie zaliczy kredytu, tylko jak głosujesz od razu po wejściu na stronę....
Fiona

Postby Fiona » Tue Apr 04, 2006 3:29 pm

A jak to mozna zrobic od razu po wejsciu na strone?
Bo ja musze sie przedrzec przez przynajmniej 5 innych, znajdujac po drodze odpowiednie miejsca, co mnie potwornie zniecheca, bo mi sie dlugo laduja.
I nie bede glosowac dla kredytow, w nosie mam kredyty, juz wczesniej pisalam z tym samym pytaniem, ale zostalam zignorowana :(

edit: znaczy nie pytalam wczesniej przed era kredytow, bo pytalam w tym watku, wczesniej nie, bo nie wiedzialam ze to wazne. A teraz zamierzam sie odniesc do czyjegos pytania "co Ty robisz dla cantr" i klikac, tylko najpierw sie musze dowiedziec jak, bez przedzierania sie przez te zasieki.
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.

Return to “Ogólne dyskusje”