Najciekawsze osady

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Midas

Postby Midas » Sun Nov 25, 2007 9:23 pm

Źle powiedziałem- nie wilkołak, Wojnar był raczej ludożerczym zombi, wielokrotnie straszył ofiary że będzie pił ich krew, więc z wampira też coś tam miał. W ogóle to się psuł, jedna ze schwytanych, ta rozmowna, znalazła kiedyś jego palec, a dzień później ucho :lol: no i okropnie śmierdział. Co do zapisków, listy Mortycji, Staszka i innych rzuciły by pewne światło na osobowość Wojnara i jego czyny, niestety pisane były na nietrwałym materiale i zapewne zostały zatarte...
gawi

Postby gawi » Sun Nov 25, 2007 9:52 pm

nie tylko postać Nemo probował omamić .. też pięknie próbował wyprowadzić pewna kobiete .. która jednak była zbyt podejrzliwa i na drodze nie odstępowałao go na krok.. i która zadała decydujący cios:), ale za pomysł na postać gratulacje :)
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
Elf

Postby Elf » Mon Nov 26, 2007 2:53 pm

Midas wrote:Co do zapisków, listy Mortycji, Staszka i innych rzuciły by pewne światło na osobowość Wojnara i jego czyny, niestety pisane były na nietrwałym materiale i zapewne zostały zatarte...

Niektóre ocalały-na pewno jeden z listów Mortycji. Ocalały też notatki o obciętnych kończynach, choć ich autor niestety nie postarał się i poprzestawał na pojedynczych zdaniach :cry: W każdym razie notatki bezpiecznie leżą w Bibliotece Karoliny, a i cała akcja pojmania Wojnara-zdradzę-została opisana.
taca. wanna. łóżko
Elf

Postby Elf » Mon Nov 26, 2007 2:57 pm

gawi wrote:nie tylko postać Nemo probował omamić .. też pięknie próbował wyprowadzić pewna kobiete .. która jednak była zbyt podejrzliwa i na drodze nie odstępowałao go na krok.. i która zadała decydujący cios:), ale za pomysł na postać gratulacje :)

A ja akurat pisałam nie o postaci Nema. Tylko o kobiecie z Jeziolasu zwanej A****** :)

Co do J****- tak, koniec Wojnara nastąpił, kiedy J* udało się dotrzeć do Karoliny. A o wyborze drogi ucieczki-przypuszczam-zdecydował przypadek.w tym wypadku szczęśliwy.
taca. wanna. łóżko
in vitro...

Postby in vitro... » Mon Nov 26, 2007 10:38 pm

cieszcie sie ze mi sie grać odechciało, bo byście mieli takiego drugiego. miałem dokładnie takie plany, fajnie że ktoś to wprowadził w życie
cantr się posypał
Elf

Postby Elf » Mon Nov 26, 2007 10:41 pm

in vitro... wrote:cieszcie sie ze mi sie grać odechciało, bo byście mieli takiego drugiego. miałem dokładnie takie plany, fajnie że ktoś to wprowadził w życie

Wcale się nie cieszę :evil: żądam tysiąca jeszcze wampirów. Moje sierotki nie mają kogo mścić.
taca. wanna. łóżko
in vitro...

Postby in vitro... » Mon Nov 26, 2007 10:46 pm

tysiąca? :shock: to będzie gdzieś tak z 66,6 konta! ale szatan!
cantr się posypał
matt_

Postby matt_ » Tue Nov 27, 2007 2:48 am

*odrząkuje dyskretnie* już się w szatanowanie nie bawię...
Leming

Postby Leming » Thu Mar 13, 2008 7:27 pm

Nowe Uroczysko :oops:
Nie jest pełne wampirów, chociaż kiedyż mieliśmy w schowku zasuszone zwłoki człowieka, o którym wszyscy zapomnieli. Ale jest tam miło i przyjacielsko i tak jakoś... No, nie ma jednej osoby, co by wszystkim rządziła, tylko każdy gada z każdym, są żarciki, przekomarzanki, a nawet śpiochy czasem się budzą. Po prostu lubię to miejsce. :oops:
http://www.bookcrossing.com/
Elf

Postby Elf » Thu Mar 13, 2008 7:46 pm

Leming wrote:Nowe Uroczysko :oops:
Nie jest pełne wampirów, chociaż kiedyż mieliśmy w schowku zasuszone zwłoki człowieka, o którym wszyscy zapomnieli. Ale jest tam miło i przyjacielsko i tak jakoś... No, nie ma jednej osoby, co by wszystkim rządziła, tylko każdy gada z każdym, są żarciki, przekomarzanki, a nawet śpiochy czasem się budzą. Po prostu lubię to miejsce. :oops:

Ja też. Mam taką niewyobrażalną słabość do Uroczyska. Najwyraźniej je widzę w swojej wyobraźni i zawsze moja postać chce do niego wracać. To miejsce ma swoją moc, przyciąga naprawdę fajnych ludzi. I dziwnych mężczyzn, naprawdę dziwnych :D

No,i najważniejsze. Która inna osada ma nadajnik radyjowy w areszcie? 8)
taca. wanna. łóżko
Luke

Postby Luke » Fri Mar 14, 2008 7:35 am

Elf wrote:Mam taką niewyobrażalną słabość do Uroczyska. Najwyraźniej je widzę w swojej wyobraźni i zawsze moja postać chce do niego wracać. To miejsce ma swoją moc, przyciąga naprawdę fajnych ludzi. I dziwnych mężczyzn, naprawdę dziwnych :D

Ale z babami z tego Waszego Uroczyska to się po prostu wytrzymać nie da. Ile razy dam się wpuścić w rozmowy z nimi, to później dwa dni mnie łeb boli od ich gadania. :D A już zrozumieć, o co im chodzi, to ani w ząb. :lol: :wink:
[*]...
Leming

Postby Leming » Fri Mar 14, 2008 10:49 am

Luke wrote:Ale z babami z tego Waszego Uroczyska to się po prostu wytrzymać nie da. Ile razy dam się wpuścić w rozmowy z nimi, to później dwa dni mnie łeb boli od ich gadania. :D A już zrozumieć, o co im chodzi, to ani w ząb. :lol: :wink:

No właśnie. czyż nie są urocze? :lol: Wolałbyś jakieś wzdychające wymoczki, co to tylko szepczą ze swoimi drogimi narzeczonymi? 8) Życie, drogi Luke, życie. :wink:
http://www.bookcrossing.com/
Elf

Postby Elf » Fri Mar 14, 2008 3:12 pm

Leming wrote:
Luke wrote:Ale z babami z tego Waszego Uroczyska to się po prostu wytrzymać nie da. Ile razy dam się wpuścić w rozmowy z nimi, to później dwa dni mnie łeb boli od ich gadania. :D A już zrozumieć, o co im chodzi, to ani w ząb. :lol: :wink:

No właśnie. czyż nie są urocze? :lol: Wolałbyś jakieś wzdychające wymoczki, co to tylko szepczą ze swoimi drogimi narzeczonymi? 8) Życie, drogi Luke, życie. :wink:

O,właśnie! Brak przesłodzonych parek to niewątpliwy atut tego miejsca :D
A że zrozumieć nie można... no, czy ja wiem... chyba czasami coś tam się da 8) kobietki w końcu.
taca. wanna. łóżko
koliberek

Postby koliberek » Sat Mar 15, 2008 12:26 pm

Wymoczki? *rozważa propozycję* A przystojne chociaż? *spogląda na Leminga*. No i kiedy termin realizacji zamówienia?

Bez wymoczków też jest fajno 8) .
Robaczek

Postby Robaczek » Wed Mar 26, 2008 10:30 pm

*uważnie przysłuchuje się rozmowie*
Nie sposób się nie zgodzić. Nowego Uroczyska osobiście nie znam, ale tamtejsze kobiety, jeśli to są te, co ja myślę, że te... Nie do opisania. ;)

*uśmiecha się szeroko, po czym dodaje cicho*
Czy jeśli dla odmiany wspomnę Fortholm, to ktokolwiek się jeszcze zdziwi? :P
Glizda :) | 3819319
ImageCzłonek Federacji RP - odgrywaj z nami

Return to “Ogólne dyskusje”