Najciekawsze osady
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Midas
Źle powiedziałem- nie wilkołak, Wojnar był raczej ludożerczym zombi, wielokrotnie straszył ofiary że będzie pił ich krew, więc z wampira też coś tam miał. W ogóle to się psuł, jedna ze schwytanych, ta rozmowna, znalazła kiedyś jego palec, a dzień później ucho
no i okropnie śmierdział. Co do zapisków, listy Mortycji, Staszka i innych rzuciły by pewne światło na osobowość Wojnara i jego czyny, niestety pisane były na nietrwałym materiale i zapewne zostały zatarte...

- gawi
nie tylko postać Nemo probował omamić .. też pięknie próbował wyprowadzić pewna kobiete .. która jednak była zbyt podejrzliwa i na drodze nie odstępowałao go na krok.. i która zadała decydujący cios:), ale za pomysł na postać gratulacje 

[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]
http://gawi.posadzdrzewo.pl
http://gawi.posadzdrzewo.pl
- Elf
Midas wrote:Co do zapisków, listy Mortycji, Staszka i innych rzuciły by pewne światło na osobowość Wojnara i jego czyny, niestety pisane były na nietrwałym materiale i zapewne zostały zatarte...
Niektóre ocalały-na pewno jeden z listów Mortycji. Ocalały też notatki o obciętnych kończynach, choć ich autor niestety nie postarał się i poprzestawał na pojedynczych zdaniach

taca. wanna. łóżko
- Elf
gawi wrote:nie tylko postać Nemo probował omamić .. też pięknie próbował wyprowadzić pewna kobiete .. która jednak była zbyt podejrzliwa i na drodze nie odstępowałao go na krok.. i która zadała decydujący cios:), ale za pomysł na postać gratulacje
A ja akurat pisałam nie o postaci Nema. Tylko o kobiecie z Jeziolasu zwanej A******

Co do J****- tak, koniec Wojnara nastąpił, kiedy J* udało się dotrzeć do Karoliny. A o wyborze drogi ucieczki-przypuszczam-zdecydował przypadek.w tym wypadku szczęśliwy.
taca. wanna. łóżko
- in vitro...
- Elf
- in vitro...
-
- Leming
Nowe Uroczysko
Nie jest pełne wampirów, chociaż kiedyż mieliśmy w schowku zasuszone zwłoki człowieka, o którym wszyscy zapomnieli. Ale jest tam miło i przyjacielsko i tak jakoś... No, nie ma jednej osoby, co by wszystkim rządziła, tylko każdy gada z każdym, są żarciki, przekomarzanki, a nawet śpiochy czasem się budzą. Po prostu lubię to miejsce.

Nie jest pełne wampirów, chociaż kiedyż mieliśmy w schowku zasuszone zwłoki człowieka, o którym wszyscy zapomnieli. Ale jest tam miło i przyjacielsko i tak jakoś... No, nie ma jednej osoby, co by wszystkim rządziła, tylko każdy gada z każdym, są żarciki, przekomarzanki, a nawet śpiochy czasem się budzą. Po prostu lubię to miejsce.

http://www.bookcrossing.com/
- Elf
Leming wrote:Nowe Uroczysko![]()
Ja też. Mam taką niewyobrażalną słabość do Uroczyska. Najwyraźniej je widzę w swojej wyobraźni i zawsze moja postać chce do niego wracać. To miejsce ma swoją moc, przyciąga naprawdę fajnych ludzi. I dziwnych mężczyzn, naprawdę dziwnych

No,i najważniejsze. Która inna osada ma nadajnik radyjowy w areszcie?

taca. wanna. łóżko
- Luke
Elf wrote:Mam taką niewyobrażalną słabość do Uroczyska. Najwyraźniej je widzę w swojej wyobraźni i zawsze moja postać chce do niego wracać. To miejsce ma swoją moc, przyciąga naprawdę fajnych ludzi. I dziwnych mężczyzn, naprawdę dziwnych![]()
Ale z babami z tego Waszego Uroczyska to się po prostu wytrzymać nie da. Ile razy dam się wpuścić w rozmowy z nimi, to później dwa dni mnie łeb boli od ich gadania.

[*]...
- Leming
Luke wrote:Ale z babami z tego Waszego Uroczyska to się po prostu wytrzymać nie da. Ile razy dam się wpuścić w rozmowy z nimi, to później dwa dni mnie łeb boli od ich gadania.A już zrozumieć, o co im chodzi, to ani w ząb.
![]()
No właśnie. czyż nie są urocze?

http://www.bookcrossing.com/
- Elf
Leming wrote:Luke wrote:Ale z babami z tego Waszego Uroczyska to się po prostu wytrzymać nie da. Ile razy dam się wpuścić w rozmowy z nimi, to później dwa dni mnie łeb boli od ich gadania.A już zrozumieć, o co im chodzi, to ani w ząb.
![]()
No właśnie. czyż nie są urocze?Wolałbyś jakieś wzdychające wymoczki, co to tylko szepczą ze swoimi drogimi narzeczonymi?
Życie, drogi Luke, życie.
O,właśnie! Brak przesłodzonych parek to niewątpliwy atut tego miejsca

A że zrozumieć nie można... no, czy ja wiem... chyba czasami coś tam się da

taca. wanna. łóżko
- koliberek
- Robaczek