Sprawa rzezi w Zaciszu - komentarz(e)
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- marol
-
A może jeszcze na każdej stronie wyświetlanej podczas gry?ushol wrote:powinien być szyld jakiś przed logowaniem, albo na stronie logowania, że trzeba zapoznać się z zasadami gdyż ich nieznajomość niczego nie usprawiedliwi... Może trochę to pomoże i nie będzie głup0ich wymówek...

Na stronie, na której zakłada się konto w grze znajduje się obszerne objaśnienie Najważniejszej Zasady. Pod którym widnieje: "Tak, przeczytałem(am) powyższy tekst". Bez ręcznego zaznaczenia opcji, że się przeczytało zasady, nie można założyć konta.
- ActionMutante
Typie! Nie denerwuj! Porozumiewac za pomoca komunikatorow sie nie mozna, chociazby dlatego, ze nie mozna zweryfikowac co kto tam gada, jest to naruszenie NZ, koniec, kropka! Jestes klamca i przyglupem wiec zamknij sie i pogodz z kara (mam nadzieje ze dostaniesz bana, a twoi koledzy [kutafoncy] dostana bana na IP ). Lamaliscie zasady i jeszcze sie klucicie, tak nie mozna...
Wiec WON!

All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- w.w.g.d.w
Ja czesciowo uczestniczylem jedna postacia w tej rozrubie bo siedzialem nia w magazynie ale na szczescie udalo mi sie wydostac zanim to wszystko sie zaczelo(z czego jestem dumny bo zazwyczaj mi sie nie udaje,niezbyt ulegle te moje postacie sa) i teraz jestem w kropce bo trudno bedzie tej postaci cokolwiek sie poruszac w okolicy Zacisza.I co w tej sytuacjii ma zrobic z wiedza OOC?Co w tej sytuacjii zrobia inni gracze ze swoja wiedza OOC?
A co do samej sytuacjii to ma drugie dno co powoli sie ujawnia w tym watku(prawdopodobnie po obydwu stronach konfliktu w Zaciszu). Osobiscie jestem za wersja marola niz tych panow.Tylko tyle chcialem napisac(a moze az tyle).
Ps. zdaje sobie sprawe ze ujawnilem jedna moja postac ale trudno
A co do samej sytuacjii to ma drugie dno co powoli sie ujawnia w tym watku(prawdopodobnie po obydwu stronach konfliktu w Zaciszu). Osobiscie jestem za wersja marola niz tych panow.Tylko tyle chcialem napisac(a moze az tyle).
Ps. zdaje sobie sprawe ze ujawnilem jedna moja postac ale trudno
Last edited by w.w.g.d.w on Wed Jan 10, 2007 2:26 pm, edited 1 time in total.
- tehanu
-
zbylon: Kłamiesz w sprawie jogaili - to co piszesz jest poprostu naiwne. Wrócił i podrzucił notatkę... hehehe
Nas zamkneliście, a jego nie, pomimo, że Was wyzywał. Dobre sobie.
Poza tym skąd wiedzieliście, że akurat nas trzeba zamknąć? Jak troche później przypłynęła banda piratów na Słupie to jakoś już nie było Waszej czujności... Jak to wytłumaczysz? Może powinniśmy dostać bana na IP - ktoś o tym zadecyduje - mam nadzieję że to ktoś rozsądny - ale w takim razie bany powinny być też po drugiej stronie. Jeśli ma być sprawiedliwie. Poza tym najważniejsza zasada mówi o współpracy pomiędzy własnymi postaciami - a takie sprawy jak "zemsta pozapostaciowa", która miała miejsce jest już pewnie ukryta po jakiś forach, bojakoś wcześniej na to nie natrafiłem. Współpracy pomiędzy naszymi postaciami fizycznej nie było ale info od jednej do drugiej się przedostało poprzez gracza, który był bardzo wkurzony oszukańczym zachowaniem przeciwników (pod wpływem emocji zrobiłem coś zanim dobrze się nad tym zastanowiłem)
Actionmutate: A ja myśle, że Twój powyższy tekst zasługuje chociażby na bana na tym forum.
Had
Nas zamkneliście, a jego nie, pomimo, że Was wyzywał. Dobre sobie.
Poza tym skąd wiedzieliście, że akurat nas trzeba zamknąć? Jak troche później przypłynęła banda piratów na Słupie to jakoś już nie było Waszej czujności... Jak to wytłumaczysz? Może powinniśmy dostać bana na IP - ktoś o tym zadecyduje - mam nadzieję że to ktoś rozsądny - ale w takim razie bany powinny być też po drugiej stronie. Jeśli ma być sprawiedliwie. Poza tym najważniejsza zasada mówi o współpracy pomiędzy własnymi postaciami - a takie sprawy jak "zemsta pozapostaciowa", która miała miejsce jest już pewnie ukryta po jakiś forach, bojakoś wcześniej na to nie natrafiłem. Współpracy pomiędzy naszymi postaciami fizycznej nie było ale info od jednej do drugiej się przedostało poprzez gracza, który był bardzo wkurzony oszukańczym zachowaniem przeciwników (pod wpływem emocji zrobiłem coś zanim dobrze się nad tym zastanowiłem)
Actionmutate: A ja myśle, że Twój powyższy tekst zasługuje chociażby na bana na tym forum.
Had
-
-
- ActionMutante
- zbylon
Do Hada.
Notatka pewnie nadal tam leży. Nazywa się "pognieciona kartka" czy jakoś tak. Tekst napisany z celowo robionymi błędami ortograficznymi. Jogaili nie zamknęliśmy ponieważ był najsłabiej uzbrojony i uznaliśmy go za niegroźnego, jednak po jego odzywkach postanowiliśmy go ukarać, jednak żaden z nas nie był wojownikiem ani nie miał sprzętu.
A tak wogóle nie wiem po co ja z Tobą gadam... Mam ochotę Ci nogi z dupy powyrywać. Może małe spotkanko ??
Notatka pewnie nadal tam leży. Nazywa się "pognieciona kartka" czy jakoś tak. Tekst napisany z celowo robionymi błędami ortograficznymi. Jogaili nie zamknęliśmy ponieważ był najsłabiej uzbrojony i uznaliśmy go za niegroźnego, jednak po jego odzywkach postanowiliśmy go ukarać, jednak żaden z nas nie był wojownikiem ani nie miał sprzętu.
A tak wogóle nie wiem po co ja z Tobą gadam... Mam ochotę Ci nogi z dupy powyrywać. Może małe spotkanko ??
-
- Mattan
Had wrote:Poza tym najważniejsza zasada mówi o współpracy pomiędzy własnymi postaciami - a takie sprawy jak "zemsta pozapostaciowa", która miała miejsce jest już pewnie ukryta po jakiś forach, bojakoś wcześniej na to nie natrafiłem. Współpracy pomiędzy naszymi postaciami fizycznej nie było ale info od jednej do drugiej się przedostało poprzez gracza, który był bardzo wkurzony oszukańczym zachowaniem przeciwników (pod wpływem emocji zrobiłem coś zanim dobrze się nad tym zastanowiłem)
Twoje postacie nie wiedzą automatycznie co inne z Twoich postaci widziały lub zrobiły.
Przeczytaj NZ ze zrozumieniem.
Last edited by Mattan on Wed Jan 10, 2007 2:34 pm, edited 1 time in total.
- zbylon