Nowi gracze - Witamy na forum
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Gulczak
- Gnom
- Artur
- Gnom
- WojD
- Artur
Gnom wrote:Hm... Nie gram. I nie zamierzam też do gry powrócić. Chociaż co jakiś czas się zastanawiam czy jedną, dwoma postaciami sobie nie pograć. Ale czasu też brak.
hmmmmmm skoro sie zastanawiasz, to znaczy ze jednak chcesz wrocic
- Susel
Gnomie - brak czasu jest problemem tylko i wylacznie ludzi ktorzy maja go zbyt duzo... Bo jesli masz duzo czasu, to nie wiesz co z nim zrobic i w efekcie nie robisz nic. Jesli z kolei masz malo czasu, to na wszystko znajdziesz troche miejsca, bo poprostu musisz.
Innymi slowy, nie trac czasu na gadanie pierdol, tylko zakladaj konto!
Innymi slowy, nie trac czasu na gadanie pierdol, tylko zakladaj konto!
- Gnom
Hmmm. Wszyscy chcą? Jakoś nie widzę by tłumy Laur, Robertów i Cantryjczykjów, marolów, Raistów i wielu innych, których nie zliczę, a którzy walą drzwiami i oknami licząc na mój powrót.
Ciekawa teoria susel, ale trochę naciągana.
"Trochę".
Może wrócę, może nie. Nawet petycja z podpisem każdego gracza z PZ tego nie przyspieszy.
Ciekawa teoria susel, ale trochę naciągana.
Może wrócę, może nie. Nawet petycja z podpisem każdego gracza z PZ tego nie przyspieszy.
-
Sasza
A moja prośba?
Wróć Gnomie, wróć..
Prosi MArol,
prosi Chatette,
i proszę Ja. Sasza.
Wróć Gnomie, wróć..
Prosi MArol,
prosi Chatette,
i proszę Ja. Sasza.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Gnom
- in vitro...
-
myszaq
- rem
Witam
I ja chciałbym się przywitać. Co prawda pierwsza postać juz gra drugi Cantryjski rok, ale jakoś nie było okazji sie zarejestrować, mimo iz czytam Was od początku.
Kiedyś już (tak z realny rok temu) próbowałem zacząć żyć w Cantr, ale jakoś nie wyszło, była jedna postać i przez zapomnienie umarła z głodu. Teraz jednak doceniłem Cantr szczególnie zas jego 'wolno toczącą się akcję' - głównie ze względu na nie za dużą ilość wolnego czasu (roczna córeczka). Także jeszcze raz witam wszystkich Cantrowiczów serdecznie *klania sie nisko*.
Kiedyś już (tak z realny rok temu) próbowałem zacząć żyć w Cantr, ale jakoś nie wyszło, była jedna postać i przez zapomnienie umarła z głodu. Teraz jednak doceniłem Cantr szczególnie zas jego 'wolno toczącą się akcję' - głównie ze względu na nie za dużą ilość wolnego czasu (roczna córeczka). Także jeszcze raz witam wszystkich Cantrowiczów serdecznie *klania sie nisko*.