Regis wrote:Po raz ostatni uaktualniam moją listę uśmierconych postaci (okrojoną tylko do najważniejszych) - jak zwykle świeże trupy pogrubione:
Ogadin [1361 - 2233 Polski]
Miałam nawet teraz napisać mu ładny nekrolog, ale widzę że mnie ubiegłeś :)) No i to dość wyczerpująco, że nawet nie wiem co dodać.
Ogadin - osiłek, nie da się ukryć, ale o złotym sercu. Miał zwyczaj ozdabiać swoje przedramiona dziwnymi nacięciami, oznaczającymi zabite bestie i nie tylko :P
Swego czasu uratował od śmierci głodowej Celinę Koralovą i przyjął do załogi "Podróżnika". Zwiedzili razem kawałek świata i spełnili swoje marzenie - wybudowali szabrownika. Jednak statkiem nie cieszyli się długo, w wyniku przykrego splotu okoliczności został ukradziony (byłam wtedy tak zła, że myślałam poważnie o skasowaniu konta). Ogadin ciężko to przyjął, chociaż pozornie wydawało się, że się nie zmienił. Udało im się wybudować kolejny statek, ale rejs nim nie był już taką przyjemnością. Ogadin więcej czasu spędzał na spaniu, aż w końcu zmarł na zawał.
Byłam na to przygotowana, ale i tak jego śmierć była sporym szokiem. Dziękuję ci Regis za wszytko, jesteś świetnym graczem. Mimo, że to z Ogadinem spędziłam kilka lat, inne twoje postacie też poznałam i polubiłam. Powodzenia!