Tutaj ujawniamy swoje postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- Zamia
- marshall
Pewnie nikogo poniższe wypociny nie zainteresują ale mój wrodzony ekshibicjonizm nie daje się opanować
Pora więc aby galeria moich nudziarzy ujrzała światło dzienne co też następuje:
m*******-ostatnio mu pizło 60
imię wprost nie do odgadnięcia ale jako że to moja pierwsza postać... Zwiedził spory kawałek polskiej strefy, w międzyczasie miał kilka przygód. Gonił czyjś statek, w międzyczasie jego mu podprowadzili teraz buduje następny.
A**** K**********-miejsce zamieszkania wymusza zamiłowanie do liści, w szczególności tlących się
Ostatnio jego życie stało się dosyć nudne choć urozmaica je sobie różnymi przedsięwzięciami, ba ostatnio nawet wyjazdem do gwarnego miejsca. Po pewnych problemach nareszcie wybiera się w drogę powrotną, ale po głowie kołacze mu się kolejny wojaż połączony z pracą twórczą na papierze
D****** W******-o ten to dopiero jest nudny. I gada jakoś tak pokracznie. A jak się przywita to od razu słyszy "A co to jest ta twoja...." ehh... pomyśleć, że facet ma 57lat a jeszcze nikt nie pomyślał żeby nauczyć go mówić po ludzku
Postaci to pewnie zwisa ale taki sposób wypowiadania się jest dla mnie trochę uciążliwy
Nie pomyślałem przy tworzeniu i teraz mam... Co do jego kariery to zbudował grobowiec i teraz pracuje w niegdyś sławnym miejscu. Kiedyś to tam pielgrzymki wprost przyjeżdżały.
C**** T*******-ten natomiast jest prawdopodobnie jedynym w cantr przedstawicielem pewnej grupy zawodowej. Niestety rynek zbytu jest jakiś taki niezbyt. Choć z drugiej strony ostatnio wpadło mu nawet spore zamówienie. Mieszka w miejscu które powoli umiera razem z jego najznakomitszymi mieszkańcami. No cóż ;P
S***** N*******-ha a ten to już w ogóle w życiu chyba niczego nie dokonał. Miał być zuyyyyy a jest co najwyżej niemiły. Statek mu zapieprzyli. Jego banda w liczbie jednego człowieka mu podziękowała. Pływa teraz po zagranicznych morzach z takimi jednymi rzucając co i rusz niepochlebne teksty o autochtonach
S******* Z*******-z tego to nawet jestem zadowolony. Choć realizacja pierwotnych założeń jest tu zawieszona. Bo miał szukać a nie szuka
Niektórym może się wydawać że ciągłe nawiązywanie do różnych elementów topora jest passe ale jak się jest niewysokim i nieogolonym to się ma takie coś we krwi
konsekwentnym trzeba być
J**** W*****- kapitan a ostatnio obwołanym imperatorem
drugi obywatel imperium gdzieś wyparował. Ale jeszcze coś się z tym lekko ześwirowanym gościem zrobi, na razie odpoczywa i się ubiera.
V***** D****** T******* - na ciężkim zadupiu. Nudziło mi się to go sobie stworzyłem. Nic ciekawego poza słoniami go w życiu jeszcze nie spotkało.
I to by było na tyle.

m*******-ostatnio mu pizło 60

A**** K**********-miejsce zamieszkania wymusza zamiłowanie do liści, w szczególności tlących się

D****** W******-o ten to dopiero jest nudny. I gada jakoś tak pokracznie. A jak się przywita to od razu słyszy "A co to jest ta twoja...." ehh... pomyśleć, że facet ma 57lat a jeszcze nikt nie pomyślał żeby nauczyć go mówić po ludzku

C**** T*******-ten natomiast jest prawdopodobnie jedynym w cantr przedstawicielem pewnej grupy zawodowej. Niestety rynek zbytu jest jakiś taki niezbyt. Choć z drugiej strony ostatnio wpadło mu nawet spore zamówienie. Mieszka w miejscu które powoli umiera razem z jego najznakomitszymi mieszkańcami. No cóż ;P
S***** N*******-ha a ten to już w ogóle w życiu chyba niczego nie dokonał. Miał być zuyyyyy a jest co najwyżej niemiły. Statek mu zapieprzyli. Jego banda w liczbie jednego człowieka mu podziękowała. Pływa teraz po zagranicznych morzach z takimi jednymi rzucając co i rusz niepochlebne teksty o autochtonach

S******* Z*******-z tego to nawet jestem zadowolony. Choć realizacja pierwotnych założeń jest tu zawieszona. Bo miał szukać a nie szuka

J**** W*****- kapitan a ostatnio obwołanym imperatorem

V***** D****** T******* - na ciężkim zadupiu. Nudziło mi się to go sobie stworzyłem. Nic ciekawego poza słoniami go w życiu jeszcze nie spotkało.
I to by było na tyle.
\m/,
-
Król A*. Przebudził się w 1701. Buduje osadę tak samo, jak ją budował przez ostatnie 25 lat. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to samo będzie robił przez następne 25.
S* C*. Przebudził się w 2151. Tym razem mój kochany pewien las nawraca. Ciekawie jest.
A* W*. Przebudził się w 2178. Pracuje na żelazo w pewnej osadzie.
Mam jeszcze inne postacie, ale to na odstrzał praktycznie. Interesuję się już tylko tymi trzema.
S* C*. Przebudził się w 2151. Tym razem mój kochany pewien las nawraca. Ciekawie jest.
A* W*. Przebudził się w 2178. Pracuje na żelazo w pewnej osadzie.
Mam jeszcze inne postacie, ale to na odstrzał praktycznie. Interesuję się już tylko tymi trzema.
- Quijo
Avx wrote:Król A*. Przebudził się w 1701. Buduje osadę tak samo, jak ją budował przez ostatnie 25 lat. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to samo będzie robił przez następne 25..
Tego królewicza to dobrze znałem, dobra postać z wieloma pomysłami, lecz moja postać postrzegała ja jako samolubną. Początkowo darzyła ja przyjaźnią, później obojętnością, aż w końcu jej uczucia przerodziły sie w wielka wrogość

- Elm0
-
-
-
- isis
-
-
- Leming
myszaq wrote:moze byc ze o ktoryms panu zapomnialem.
A niektórych ujawniłeś już wcześniej.

http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?p=278994&highlight=wolfgang#278994
Się nie migaj, nie narzekaj na pustki na ircu, tylko postaraj zrehabilitować. Sobota, 16:30, BluesBar. Szczegóły w wątku o spotkaniach.
http://www.bookcrossing.com/
- natene
No to teraz ja ( witam przy okazji swoim pierwszym na tym forum postem ).
Grałam jakiś czas temu. Nie miałam jednak konkretnego pomysłu na swoje postacie.
Wróciłam tydzień temu i:
* S....a - pokochała bibliotekarza, od jego śmierci nie może sobie znaleźć miejsca;
* K..i - z takimi dwoma wędruje przed siebie z planem zdobycia świata; mała gapa, która na prostej drodze potrafi się wywrócić;
* T...a - takie coś, drobne i nieporadne, a zakochane w pewnym strazniku;
* L.....a - miła uwodzić, ma osadę śpiochów na głowie;
* A...i - wesoła i radosna. Łysa po śmierci ukochanego. Teraz na początku nowego związku. Chyba dusza towarzystwa w pewnym przyjaznym miejscu.
( Edit: coś dodałam, trochę ujęłam :> )
No!
Natene
Grałam jakiś czas temu. Nie miałam jednak konkretnego pomysłu na swoje postacie.
Wróciłam tydzień temu i:
* S....a - pokochała bibliotekarza, od jego śmierci nie może sobie znaleźć miejsca;
* K..i - z takimi dwoma wędruje przed siebie z planem zdobycia świata; mała gapa, która na prostej drodze potrafi się wywrócić;
* T...a - takie coś, drobne i nieporadne, a zakochane w pewnym strazniku;
* L.....a - miła uwodzić, ma osadę śpiochów na głowie;
* A...i - wesoła i radosna. Łysa po śmierci ukochanego. Teraz na początku nowego związku. Chyba dusza towarzystwa w pewnym przyjaznym miejscu.
( Edit: coś dodałam, trochę ujęłam :> )
No!
Natene
Last edited by natene on Fri Jul 04, 2008 6:39 pm, edited 3 times in total.
- Luke