Najlepsze-udane i nieudane, akcje waszych zlych postaci

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Sasza

Postby Sasza » Tue Aug 01, 2006 9:04 am

Ale to już zagrywka OOC, więc uważaj, bo patrzą :wink:
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Loc

Postby Loc » Tue Aug 01, 2006 9:07 am

To bedzie przypadek :twisted:
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
AUTO

Postby AUTO » Fri Aug 04, 2006 8:04 pm

Jedna z moich postaci zaplanowała i wykonała pewną sporą akcję.
Przez kilka lat pracowała dla pewnej osady i zdobywała zaufanie współobywateli. Następnie pomagała przy budowie pierwszego motocykla. Następnie zajęła się montowaniem silnika. Ale, że miała klucz do zasobnego magazynu, to przy okazji w tym motocyklu dorobiła sobie zapasowy klucz do niego, tak, że nikt tego nie widział. Oczywiście nikt nie zauważył, że praca przy montażu silnika się nieco przedłużyła ;)
Następnie moja postać grzecznie oddała klucz i czekała na stosowny moment. Gdy taki moment nadszedł (prawie wszyscy spali) moja postać pstanowiła działać. Niestety motor mieści niewiele, więc wzięła tylko kilkanaście cennych narzędzi, trochę stali, żelaza i diamentów i przez nikogo nie zatrzymywana spokojnie odjechała motorem. Niestety nie pomyślała, że pojechała w złą stronę (pojechała jakby na cypel). Wściekła po dotarciu na miejsce zaatakowała kilka osób w osadzie i zaczęła wracać. Pobiegło za nią kilka postaci, dosyć dotkliwie ją raniąc, ale nie byli w stanie dotrzymać na piechotę kroku szybkiemu motorowi. Z nudów, nim zniknęła im za horyzontem, zaczęła snuć nową intrygę mającą na celu wywołanie wojny między tymi dwoma osadami. Gdy dotarła do "swojej" osady bezczelnie weszła do magazynu po leki i szybko uleczyła się z ran. Mieszkańcy nie za bardzo wiedzieli co się dzieje i nie spodziewali się, że widzą motor po raz ostatni (prawdopodobnie). Moja postać przejechała się na drugi koniec wyspy, po drodze wciskając kit wyjątkowo podejżliwemu i dociekliwemu strażnikowi pewnej osady, i dla bezpieczeństwa zbudowała sobie łódź i opóściła wyspę pozostawiając motor najemnikowi który pomagał przy budowie tej lodzi :D
Elm0

Postby Elm0 » Fri Aug 04, 2006 11:15 pm

Dodaj też, w jakich okolicznościach uratowała swoją głowę na drugim krańcu świata...
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
AUTO

Postby AUTO » Fri Aug 04, 2006 11:38 pm

Elm0 wrote:Dodaj też, w jakich okolicznościach uratowała swoją głowę na drugim krańcu świata...

Kombinując ;)

Zresztą postać postanowiła się wreszcie ustatkować
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Sat Aug 05, 2006 5:56 am

MAsz racje kazdy lubi statki, a do jakiego statku sie ustatkowala? :P
Artur

Postby Artur » Sat Aug 05, 2006 2:44 pm

niezla akcja AUTO, ale bylo by ciekawiej jakby twoja postac stala sie ponurym kosiarzem na motorze, po jakims czasie wrocila by i wymordowala wszystkich mieszkancow tej osady :twisted: to by dopiero byla akcja... ehh, pomarzyc mozna...
PiotrekM

Postby PiotrekM » Sat Aug 05, 2006 3:34 pm

Moja postać zarąbała w pewnej osadzie pare kilo żyta, dla jaj poraniła paru ludzi i zwiała. :P Po jakimś czasie dopadły ją jakieś debile i mocno poraniły. Dalej nawiewa :D Ale chyba ja dogonią :cry: Jeśli nie to był dopiero poczatek przestępczej kariery. Nie zdziwcie się kiedy nadejdzie wielka fala kradzierzy i zabójstw :D
Last edited by PiotrekM on Sat Aug 05, 2006 3:39 pm, edited 1 time in total.

Postby OktawiaN :) » Sat Aug 05, 2006 3:38 pm

Witamy na forum :D
Loc

Postby Loc » Sat Aug 05, 2006 3:40 pm

Piotrek, po co kradles zyto ?? Nie lepiej poczekac az Ci zaufaja i dadza kilka kilo zelaza?? Do tego czasu juz bron i trcze bedziesz mial :D
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298

Postby OktawiaN :) » Sat Aug 05, 2006 3:42 pm

Ty go nie ucz bo jeszcze Ciebie okradnie :D :P :twisted: :twisted:
Lamper

Postby Lamper » Sat Aug 05, 2006 4:18 pm

Ja to jedną postacią robie podobnie.
Zdobyłem zaufanie mam porządną tarcze i broń,
a teraz jak mam wykonać jakiś projekt,
który wypada na ziemie to podnosze i oddaje właścicielowi
w połowie a on się nawet nie kapuje :D
Artur

Postby Artur » Sat Aug 05, 2006 4:23 pm

moze sie kapuje, ale nie chce cie zaczepiac bo masz tarcze i bron :wink: chyba trzeba zaczac uwazac na towarzyszy z osady, bo jak widze kazdy cos kreci :twisted:
Marcin24

Postby Marcin24 » Sat Aug 05, 2006 5:52 pm

PiotrekM wrote:Moja postać zarąbała w pewnej osadzie pare kilo żyta, dla jaj poraniła paru ludzi i zwiała. :P Po jakimś czasie dopadły ją jakieś debile i mocno poraniły. Dalej nawiewa :D Ale chyba ja dogonią :cry: Jeśli nie to był dopiero poczatek przestępczej kariery. Nie zdziwcie się kiedy nadejdzie wielka fala kradzierzy i zabójstw :D

Takich złodzieji właśnie bardzo nie lubie w cantr. Kradną byle co aby tylko ukraść(albo i nic nie kradną), uderzą z pięści kilka postaci i wieją byle gdzie.
Loc

Postby Loc » Sat Aug 05, 2006 6:21 pm

Wlasnie odczuwam jej skutki... dwa ataki, zwedzi 2 kg piasku i ucieka...
pytanie: po co to komu ?? Rozumie, zrobic postac ktora jest zlodziejem... ale zeby wszystkie ??

Pozdrawiam,

GyGy 6471298

Return to “Ogólne dyskusje”