2000
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ushol
Cholera.. ja nawt nie pamiętam jak trafiłem do Cantr... raz patrze... przyszedł mail z ID... zobaczyłem... ppowiedziałem do bani bo nie wieziałem co robić... 7 dni później wszedłem jeszcze raz... grałem drugą postacią i zaprzyjaźniła się ona z jenym władcą... drugą skazałem na zagłodzenie... ale dostałą ułaskawienie... no i ma się świetnie... poazatym powstało 4 postaci... jedna umarła po niecałej godzinie w strefie anglo języcznej... a rszta się stara dopiąć do normalnego trybu życia... Jak narazie najstarsze dwie postaci mają 22 lata i żyją na dwóch różnych wyspach...
balsam...
balsam...
-
Reklamowac warto. Nawet na forum OGame. Niektorzy gracze trafili wlasnie stamtad. Ich postacie maja prawie 28 lat. A oni sami uzaleznili sie tak, iz zrezygnowali z namiastek rozrywki na korzysc tej jedynej i slusznej.
Wszedzie mozna znalezc ziarno. Nawet wsrod plew.
Co do trudnosci poczatkowych, to zaden idiota nie pogra wystarczajaco dlugo by sie uzaleznic.
Cantr obroni sie samo. Doswiadczeni gracze przetrwaja. Nie tak latwo zrezygnowac z czegos, bez czego trudno juz zyc.
Moze to nie ten topic, ale tutaj bylo wiecej o OGame. *usmiecha sie do Raist'a*

Wszedzie mozna znalezc ziarno. Nawet wsrod plew.
Co do trudnosci poczatkowych, to zaden idiota nie pogra wystarczajaco dlugo by sie uzaleznic.
Cantr obroni sie samo. Doswiadczeni gracze przetrwaja. Nie tak latwo zrezygnowac z czegos, bez czego trudno juz zyc.
Moze to nie ten topic, ale tutaj bylo wiecej o OGame. *usmiecha sie do Raist'a*
- ushol
- PRUT
Na mnie te biadolenia o masach nowych zupełnie nie działają.
Kiedyś też byli złodzieje notatek, kłusownicy i armie nieumarłych i nic się nie stało, a nie zwierzęta się nie mnożyły, trupy nie rozkładały a notatek było mało
Michał, świetną robotę robisz - zresztą podobnie jak w sierpniu. Napisz mi PM z miejscami, gdzie dawałeś posty to cię tez tam ujawnię
Poza tym jak masz ochotę, to pokaże ci statystyki skuteczności i pogadamy.
A co do roznych dziwnych miejsc, to byście się zdziwili skąd ludzie trafiają do cantr
i jak dziwne są to powiązania 
Kiedyś też byli złodzieje notatek, kłusownicy i armie nieumarłych i nic się nie stało, a nie zwierzęta się nie mnożyły, trupy nie rozkładały a notatek było mało
Michał, świetną robotę robisz - zresztą podobnie jak w sierpniu. Napisz mi PM z miejscami, gdzie dawałeś posty to cię tez tam ujawnię

A co do roznych dziwnych miejsc, to byście się zdziwili skąd ludzie trafiają do cantr

Last edited by PRUT on Tue Jan 17, 2006 1:53 am, edited 1 time in total.
- Yossarian
- Khe
- Exor
- WojD
- NiKnight
- OktawiaN :)
-
Khe wrote:Diabelek - szkoda ze przy tym pierwszym podejsciu jak sie dowiedziales na gg to nie zostales, ale wazne, ze bylo to drugie podejscie...ciekawe czy przypadkiem nie ma tu kogos z naszej starej ekipy z sojuszu
Matchaus by na pewno wprowadzil ciekawe postacie do gry
Zawsze mozmey zareklamowac na forum sojuszu

- lukaasz
oj, myslalem o Onecie ale jak sobie o Jasiu Smietanie pomyslalem to zrezygnowalem.
gg:403145
http://www.osobnicy.pl
http://www.osobnicy.pl
- NiKnight