Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

natene

Postby natene » Sun Jun 22, 2008 8:33 am

O mam to samo:/ Biega, kręci się, gada..I zawał, no :evil:
Lucja

Postby Lucja » Mon Jun 23, 2008 12:15 pm

*wpada wściekła do wątku i krzyczy strasznym głosem*
Ten, kto zamordował najlepszego faceta pod zielonym słońcem niech smaży się w piekle!
Przez całe 4 dni. *dodaje ciszej i wychodzi głośno trzaskając drzwiami*
Sawa

Postby Sawa » Mon Jun 23, 2008 1:49 pm

Lucja wrote:*wpada wściekła do wątku i krzyczy strasznym głosem*
Ten, kto zamordował najlepszego faceta pod zielonym słońcem niech smaży się w piekle!
Przez całe 4 dni. *dodaje ciszej i wychodzi głośno trzaskając drzwiami*

Mam wrażenie, że myślimy o tej samej postaci, więc jak najbardziej się dołączam!
Fieger

Postby Fieger » Mon Jun 23, 2008 5:22 pm

wkurzają mnie ludzie bezkrytycznie patrzący na ubóstwiane przez ogół postacie :twisted:
I have a cunning plan...
Luke

Postby Luke » Mon Jun 23, 2008 6:37 pm

Fieger, jak czegoś nie umiesz zrozumieć, to przynajmniej uszanuj czyjś żal. :evil:
[*]...
Fieger

Postby Fieger » Mon Jun 23, 2008 7:16 pm

ja po prostu swoimi postaciami patrzę realistycznie na Cantr...

poza tym temat jest o wkurzających osobach/rzeczach więc jak najbardziej na miejscu
I have a cunning plan...
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Mon Jun 23, 2008 7:29 pm

Luke wrote:Fieger, jak czegoś nie umiesz zrozumieć, to przynajmniej uszanuj czyjś żal. :evil:

Luke, proszę.
Kolejny raz atakujesz kogoś na forum.
Przekonujesz że "nie umie zrozumieć" i że "nie szanuje", stawiasz w złym świetle, upokarzasz wręcz.
Jedyny brak szacunku jaki tu widzę, to ten który zaprezentowałeś wobec opini innego użytkownika forum. Opinii, w której nie ma nic niestosownego i która jest bardzo ogólna.
Powstrzymaj się prosze od takiego postępowania na forum.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
Elm0

Postby Elm0 » Mon Jun 23, 2008 8:01 pm

OOC | IC

To, że ktoś w grze umarł, nie oznacza, że my jako gracze mamy ubrać się na czarno i zapalić świeczki. A może od razu się solidarnie pociąć :lol: Jakbyś się nie starał, nie drapał i nie płakał, Luke, dla mnie postacie nadal pozostają bytami wirtualnymi, nierzeczywistymi, kukiełkami itd. I - wybacz - nie będę robić tu kałuży łez z powodu tego, że pewien gracz postanowił zrezygnować z Cantra. I ty nas tutaj do żalu nie zmuszaj, bo to w hipopotama... eee... hipokryzję lekko uderza. :)
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Luke

Postby Luke » Mon Jun 23, 2008 8:45 pm

Cantryjczyku, coraz bliżej jestem opuszczenia tego forum na stałe. Odetchniecie co niektórzy. Nie musicie dawać bana, jeszcze tylko kilka dni.

Ale zmilczę dziś o szczegółach, bo nie minęły jeszcze cztery dni. Wytrzymam.

Kilku super graczy właśnie odeszło. A wraz z nimi kilka(naście?) super postaci. I ten, kto widoczny tu żal po tych graczach nazywa "bezkrytycznym patrzeniem na ubóstwiane przez ogół postacie" wywołuje we mnie takie, a nie inne uczucia.
Tak, myślę, że nie rozumie, skoro tak mówi.

I do cholery odbierajcie to sobie ja chcecie, jak atak czy brak szacunku.
Tak Wam sie tylko wydaje.
Dla mnie to, co sie dzieje, jest jakimś tam końcem pewnego Cantra.
Tego dla mnie najcenniejszego. Cantra świetnych graczy.

OK, jeszcze 4 dni nie minęły, więc na razie wszyscy w milczeniu okazują jedynie smutek.
Jeszcze jeden dzień.

P.S.

A to, że ktoś w grze umarł, nie oznacza, że my jako gracze mamy ubrać się na czarno i zapalić świeczki. Tylko że nie po "bytach wirtualnych" jest ten żal, a po świetnych graczach, których darzę ogromnym szacunkiem.
Nie zmuszam was do żalu. Tylko ciekaw jestem, czy robicie też takie znudzone miny i uwagi na pogrzebach osób w realu - w obecności ich bliskich. Przeszkadza komuś czyjś żal i smutek?
[*]...
Elm0

Postby Elm0 » Mon Jun 23, 2008 8:53 pm

Biedaczek. Proponuję nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo Fieg NIGDZIE nie napisał, że chodzi mu o świeżo umarłe postacie.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Fieger

Postby Fieger » Mon Jun 23, 2008 9:21 pm

może to zabrzmi dziwnie ale grałem w to kiedy większość postaci była "super", bo każda z nich miała jakieś plany poza stukaniem młoteczkiem w to czy tamto...i wtedy nie obchodziło mnie czy (a niech będzie walę imionami) czy Magnus, Sophia, Omut albo Sole to 'własność' tego gracza...grałem z postacią a nie z graczem...

a ty Luke podchodzisz do tego w sposób, że postać=gracz i w związku z tym trzeba na forum włazić mu bez wazeliny i wszystkim wmuszać swoje zdanie, że ta postać/gracz jest suuuuper...i to ta grę zabija...każdy kto przeczyta forum przyjmuje, że postać X jest super i nawet jak postać X zrobi coś źle to taki gracz uzna, że postać X może to robić bo jest postacią dobrego gracza... bo tak mu napisali na forum...ide o zakład, że gdyby nie forum to część graczy dalej by grała...a tak podobnie jak kiedyś ja złapali już obrzydzenie od tego maskowanego ooc na forum...(ja wróciłem bo sądziłem że coś się zmieniło

dlaczego ooc? bo dowiadujesz się z forum, że postać A i postać B to ten sam gracz i już grasz z graczem nie postacią...

i to właśnie mnie wk***ia już a nie tylko wkurza...
I have a cunning plan...
Izabela

Postby Izabela » Mon Jun 23, 2008 9:25 pm

Ludzie, ktorzy maja charyzme i postacie, jak na przyklad Milo. I nagle koncza... Do odstrzalu. Jestem tak wsciekla, ze moglabym teraz zabic... Przepraszam za emocjonalnosc tego posta, ale... Naprawde mam ochote strzelac do tlumu...
I'm not anti-social; I'm just not user friendly.
Villon

Postby Villon » Mon Jun 23, 2008 9:34 pm

Fieger wrote: (...) każdy kto przeczyta forum przyjmuje, że postać X jest super i nawet jak postać X zrobi coś źle to taki gracz uzna, że postać X może to robić bo jest postacią dobrego gracza... bo tak mu napisali na forum... (...)

Naprawdę masz tak kiepskie zdanie o ludziach czytających forum? :twisted: Że tak wszyscy przyjmują i uznają, bo tak im napisali? :roll: O jasny gwint! :D
To ja nie mam więcej pytań. 8)
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
Luke

Postby Luke » Mon Jun 23, 2008 9:36 pm

Fieger, mnie niestety też wkurza, i tez czasem wolałbym nie wiedzieć. I postacie tego czy innego "wspaniałego racza" działają mi nie raz na nerwy.
Inne z kolei postacie, nie wiem czyje, są złe, i to prawie perfekcyjnie złe. Tak samo jestem pełen podziwu.

Ulubione przeze mnie postacie, w większości do dziś nie wiem, do kogo należą. Jednej nie wiedziałem do przedwczoraj, do jej śmierci.

Po prostu zły moment na dyskusję o tym, Fieger. Bo oni nie odeszli ot tak sobie, o czym można dziś przeczytać w innym wątku. Bo nie odszedł jeden gracz tylko naraz trójka. A dla mnie zły moment, bo akurat chyba wiem, o czym mówią.

Od bezsilności bardzo blisko do agresji.
Zwłaszcza jak musisz milczeć dopóki nie wciśniesz krzyża.
[*]...
Fieger

Postby Fieger » Mon Jun 23, 2008 9:38 pm

mam kiepskie zdanie o ludziach, którzy nie mają własnego zdania...jeśli przeczytasz to na forum i uznasz, że to bzdura...chwała tobie...ale fakt faktem, że własne zdanie kształtuje się na podstawie doświadczeń i opinii innych

Luke: stwórz postać Antek M. i szukaj dalej spiskowych teorii...poprosimy dowody a nie gdybanie...

ale ok...koniec dyskusji jeśli tobie to odpowiada...
I have a cunning plan...

Return to “Ogólne dyskusje”