Udaje się taka podmiana. A chyba nie powinna, bo notatka powinna być chyba jak plik: zmiana treści powinna decydować o nowej "dacie".
Ale co tam, jak da się tak fałszować, to postać fałszuje. Taki szkodnik z mojej postaci.

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Leming wrote:Tylko całe zamieszanie bierze się z kopiowania. Czy nowa kopia starej notatki powinna być równie stara jak jej źródło?
mocny92 wrote:wszystkie bezsensownie mizdrzące się nibypary czyniące ten świat simsami ;/
a zwłaszcza jedna taka, co to nie dość że się mizdrzy to do tego ma strasznie niestałe uczucia.
mocny92 wrote:"miziu miziu, kochają się po dwóch dniach, po dwudziestu zawał" - here comes the oświecenie!
Fieger wrote:...........jak już coś kradnę i zostanę złapany to oczekuję jakiegoś cięższego słowa + trochę gróźb uznawanych za karalne + kilka siniaków...a nie kazania o tym jaki jestem niegrzeczny
3.)odkąd wróciłem do gry nie spotkałem się nigdzie z sytuacją gdzie za kradzież od razu by dawano po łbie.......
Fieger wrote:a mnie wkurzają (będzie tego dużo)
2.)idąc dalej...totalnie wk*****ce są kryształowe postacie zarządzające osadami...jakby wszyscy lecieli na tych samych psychotropach.
- ach, och nie łam prawa osady, bo wylądujesz w ach, och więzieniu...gdzie będziesz och, ach siedział aż się oduczysz kraść...
jak już coś kradnę i zostanę złapany to oczekuję jakiegoś cięższego słowa + trochę gróźb uznawanych za karalne + kilka siniaków...a nie kazania o tym jaki jestem niegrzeczny
3.)odkąd wróciłem do gry nie spotkałem się nigdzie z sytuacją gdzie za kradzież od razu by dawano po łbie...a za dużo razy widziałem skruchę i pokutę niedoszłego złodzieja, który 5 dni potem był już szanowanym obywatelem osady i dostawał za free to co wcześniej próbował ukraść
mały apel: cantr to nie jest różowy domek dla lalek...tu ma być brudno, z rozsądną dawką chamstwa, okładania po głowie i różnych przekrętów...wtedy gra nabierze jakiegoś kolorytu...a gracz przestanie naiwnie wierzyć każdej spotkanej postaci
nawiązując do tematu powyżej:
4.)czasami się chce te "miziające się gołąbeczki" potraktować czymś ciężkim stalowym...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest