Tutaj ujawniamy swoje postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- Quijo
- Leming
-
- robin_waw
- Elf
Quijo wrote:No to i ja tutaj już ujawnię swoje postaci, z tych co mi zostały jeszcze, bo i tak większość osób już wie, które to. Zostały mi jeszcze 4, ale ujawnię 3, bo męskich kobitek sie nie ujawnia
Bar Akar
Ulf
Euronymus
Ulf jest twój????!!
EDIT:
*wzdycha z ulgą,odzyskała swoje hasło*
Przeczytałam temat i zorientowałam się, że troszkę offtopuję

TYTUŁ WYKŁADU: Wstyd mi za Martynki.
Swego czasu (lata 1300-1500) w Cantrze pojawił się wysyp moich imiennieczek

Mam jeszcze sześć postaci, które będę ujawniać stopniowo, pewnie kiedy już wyzioną ducha

*zerka na poprzednie posty, następnie na swoją półkę, gdzie leży Rok 1984 i Droga na molo w Wigan* *SMIRK*
Last edited by Elf on Wed Nov 14, 2007 10:56 am, edited 3 times in total.
taca. wanna. łóżko
-
Eresan wrote:Hane - Rubaszny olbrzym dbający o brodę i o ludzi z BP. Traktował Mesmero niemal jak Ojca i po jego śmierci stracił część sensu życia. Starał się kontynuować Jego dzieło zapraszając przywódców okolicznych osad do ścisłej współpracy. Doskonały krawiec (ciekawe czy w Cantrze był jakiś lepszy Smile ), i dobry mechanik...
Krzesz - mistrz w 9 sprawnościach w kolejnych 7 czy 8 umiejętny... chciał z przyjacielem pomagać innym, założył z nim bogatą firmę we Kinderwaldzie. Darzył wielkim szacunkiem dwie osoby na A które pomogły mu gdy tylko sie urodził...Po cichu podkochiwał się w kobiecie która próbowała go wodzić za nos...
Szpunt - industrializator Smile Wielce przywiązany do zmarłego Dziubasa i wielu innych przyjaciół z Faktorii i nie tylko w ZU. Zakochany w zmarłej Alolinie, za wzór stawiał sobie szefową ZU. Zbudował tam pierwszy teleskop, sekstant, linię montażową, wiele samochodów w tym półciężarówki i autobus... Zdobył dla osady chrom i zbudował wiele odbiorników i nadajników do pojazdów za pomocą "swoich ludzi" z faktorii. Starał się by Zatoka miała jak najlepsze technologię i najnowocześniejsze narzędzia...
Ila - zdecydowana pacyfistka, zawsze sprzeciwiała się zabijaniu czy ranieniu ludzi i zwierząt. Mieszkanka Jezioran w których pokochała i była kochana. Niestety gdy luby jej sie oświadczył a w następnym dniu umarł, postanowiła zabrać przybranego syna (świetna postać!) i udać się do Gazimierza, kolonii Jezioran (nie była w stanie patrzeć wciąż na miejsca przypominającej jej lubego). Tam starała się usprawnić i ułatwić zycie garstki mieszkańców...
Stoigniew - Urodzony w Bojholmie Bojving, ruszył za człowiekiem, który chciał odbudować zniszczoną przez piratów osadę. Pokochał tam pewną piękna kobietę której przywiózł z wyprawy z przyjacielem piękny sznur pereł.
Wszystkie postacie zginęły nagle na atak serca... Wszystkim z którymi grałem BARDZO dziękuję za wiele wyjątkowych chwil... Naprawdę WYJĄTKOWYCH.
Pozdrawiam.
Przepraszam iz to ponownie przedstawiam, ale chciałem by nie zaginęło i bym miał, w ten sposób, możliwość pożegnania się z osobami, które grały wiele wspaniałych, ważnych dla moich charakterów postaci i które ja bardzo polubiłem. Mam nadzieję, że nie będziecie mi mieć za złe tego i że napiszecie także kilka miłych słów, pomimo tego, iż jest to, jak widzę po wielu tekstach krytykujących moje niezadowolenie z używania w grze furmańskiej łaciny, raczej mocno niemodne.

PS. Dziękuję Ula i już się nie złoszczę, że nie wstawiłaś o czasie

PPS. Jeśli to możliwe, to proszę na PW o wiadomość jak potoczyło się życie przyjaciół, osad moich postaci po ich śmierci.
- Sztywna
Leming wrote:*najpierw słychać pisk*
Ulfa też lubię. I jego łopatę!
Hihi, Ulfa to i ja lubię

Euro do pewnego czasu

Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
- Chimaira_00
Doskonały krawiec (ciekawe czy w Cantrze był jakiś lepszy Smile )
Fruuu.
Stoigniew
Trochę szkoda. Moja postać całkiem przyjemnie wspominała Stoigniewa, choć bez wodotrysków.
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
---
gg - 9243805
- areqeq
Euronymus?? pogratulowac...
jego piosenki sa znane na drugim koncu kontynentu..
jedna moja postac spotkala go jakis czas temu, jednak za wiele z nim nie porozmawiala... w sumie, to sie slowem nie odezwala (czemu sie nie dziwie)
swietna postac!
jego piosenki sa znane na drugim koncu kontynentu..
jedna moja postac spotkala go jakis czas temu, jednak za wiele z nim nie porozmawiala... w sumie, to sie slowem nie odezwala (czemu sie nie dziwie)
swietna postac!
Your brother's ten times better than you, Jesus loves him more!
GG - 9294048
#define TRUE = 1;
Liczba postaci = TRUE;
GG - 9294048
#define TRUE = 1;
Liczba postaci = TRUE;
-
Chimaira_00 wrote:Doskonały krawiec (ciekawe czy w Cantrze był jakiś lepszy Smile )
Fruuu.
Nie przekonujesz mnie

Dziękuję za miłe słowa o Stoigniewie. Jestem bardzo ciekawy kto gra Su*s*, jeśli ktoś chciałby sie przyznać - proszę o PW.
Pozdrawiam
- Arucard
- Elf
- Chimaira_00