Konia z rzędem temu kto coś z tego zrozumie jeśli nie zdążył tu zajrzeć przed tym jak Ministerstwo Miłości wycięło wszystko równo z glebą

Moderators: Public Relations Department, Players Department
nemo49 wrote:Time's over KeVes. Jak coś masz do mnie to wal otwartym tekstem albo wcale. Nie odbieram prywatnych wiadomości od PD.
KeVes wrote:nemo49 wrote:Time's over KeVes. Jak coś masz do mnie to wal otwartym tekstem albo wcale. Nie odbieram prywatnych wiadomości od PD.
No cóż, to Twój wybór. Jeżeli nie chcesz się dowiedzieć co postanowiły władze gry w Twojej sprawie to nie czytaj. Ja nie mam zamiaru, ani nawet nie wolno mi upubliczniać takich informacji....
Luk wrote:You are all so pathetic
Eresan wrote:Eresan wrote:Treść posta zostanie przywrócona po upływie 4 dni. U.
Jako, iż nie zakładam złych intencji proponuję zakupienie preparatu na pamięć z żeń szeniem, lub powrót do pierwszych klas podstawówki w celu poprawy umiejętności liczenia do 10.
Pozdrawiam
nemo49 wrote:(...)wystarczy sie powołać (system europejski) albo instytucja precedensów (system amerykański).
Po co tu wchodziłem? Po co tu wchodziłem? *wali głową w monitor*Ula wrote:Poniżej ujawniam postacie, zarówno te jakoś żyjące, ledwie żyjące, jak i padłe zupełnie.
Ale ta łacina to i tak czasami Cię demaskowała.zajęcia wprowadzające w arkana (...) poprawnego używania sentencji łacińskich
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest