Typy gier, wśród których możnaby szukać potencjalnych cantrowiczów:
- rpg
- strategie
- ekonomiczne
- simy (nie simsy... ale co tam)
I już mamy oznaczone tereny łowieckie.
<< przykładowa ofiara

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Yogi wrote:http://www.youtube.com/watch?v=8EwM5vmilhk - Takie sobie, do ulepszenia. Rozsyłajcie znajomym i komentujcie. Wersja beta reklamy
user1 wrote:Cantr jest grą MMORPG o wolnym tempie rozgrywki, w której możesz wcielić się w jakąkolwiek postać, jaką chcesz.
user2 wrote:Nie wiem tak naprawdę co tam robimy. Czy walczymy, pracujemy, dążymy zagłady / przejęcia świata. Nabijamy levele? Ale gra wydaje się być przyjazna. Jest to gra typu role-playing. Wcielasz się w wirtualne postacie (max 15) i prowadzisz je do celu, który sam wyznaczasz, tworząc z każdej postaci inną osobę.
user3 wrote:Powstałe osady - tak dołączasz, tworzysz postać, polityk itd, itd i konsekwentnie dążysz do spełnienia swoich celów. Dla mnie coś a'la sims ;d
ta osoba odpisała jeszcze że dołączy do gry wrote:Jak pierwsza myśl, to pierwsza. Odebrałam tę grę jak coś, co uczy kreatywności, wyznaczania sobie i realizacji celów, odnajdywania się w różnych rolach i radzenia sobie w różnych sytuacjach. Gra miałaby uczyć walki, jak w życiu ale walki, która nie wiedzie do celu po trupach... Miałam ochotę spróbować, sprawdzić, ale słabo znam języki obce i mam aktualnie mało czasu na internet by samodzielne i spokojnie realizować podjęcie gry, więc tymczasem wstrzymałam się. Czy dobrze zrozumiałam sens gry?
witia1 wrote:...Ale gdybym był nowym graczem i dostał (tak jak jedna z moich ostatnich) postać przy 2-ce śpiochów a następnie po żarcie jakiekolwiek musiał iść przez ponad 10 dni to pewnie max po 3-5 dał bym sobie spokój. Czy ewentualnie gdy w miejscu gdzie trafię na wszystko trzeba mieć pozwolenie a jednocześnie czeka się na nie wieki bo wszyscy śpią, a jak tylko masz dość i nie czekasz to się budzą by wpakować do izolatki.
Trudno jest na taki wariant jeden lub drugi przygotować nowego w niezrażający sposób.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest