Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- KilDar
xim, mówisz o zdarzeniach, które rozegrały się wczoraj, a to niedopuszczalne, bo jak widać niektórzy, tak jak Matix wiedzą od razu o jakie miejsce nawet chodzi, ja też wiem, więc proszę takich rzeczy nie rozgłaszać na forum, a zająć się wczuciem w rolę danej postaci jak tu ktoś (sorry Cantryjczyk, nie chciało mi się szukać kto
) słusznie zauważył

Last edited by KilDar on Sat Nov 05, 2005 10:49 am, edited 1 time in total.
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
- Cantryjczyk
- w.w.g.d.w
Ja na przyklad nie wiem o co chodzi a jakbym wiedzial to by mnie to malo obchodzilo to zalezy od podejscia.
A z tego o czym mowi wojd to sadze ze "nieporozumienia" miedzy naszymi osadami bede w perspektywie zabawa w piaskownicy
.
Teraz pytanie: w wiki pisze o wodzie potrzebnej do robienia błota i jakis mikstur a wiec gdzie ta woda???
A z tego o czym mowi wojd to sadze ze "nieporozumienia" miedzy naszymi osadami bede w perspektywie zabawa w piaskownicy

Teraz pytanie: w wiki pisze o wodzie potrzebnej do robienia błota i jakis mikstur a wiec gdzie ta woda???
- KilDar
- Raist
...no właśnie. Z Wiki. Po pierwszym porywie entuzjazmu zaczynam miec watpliwości co do szłuszności korzystania z Wiki. Co więcej, menu projektów też poważnie ulatwia życie.
Mam poważny problrm, zamierzałem płynąć nowym statkiem kursem powiedzy 250 - na logike tam cos powinno byc... Potem dowiedziałem sie inną popstacią, że to był strzał w dziesiątkę - bo tam jest prawie bezludna wyspa. No i mam zgrzyt moralny - płynąć, czy nie w tym kieunku
Jak popłynę, to wyjdzie na to, że naruszam NZ a jak nie to również - boi sugeruję się potencjalnym naruszeniem NZ 

Mam poważny problrm, zamierzałem płynąć nowym statkiem kursem powiedzy 250 - na logike tam cos powinno byc... Potem dowiedziałem sie inną popstacią, że to był strzał w dziesiątkę - bo tam jest prawie bezludna wyspa. No i mam zgrzyt moralny - płynąć, czy nie w tym kieunku

- w.w.g.d.w
-
- Drax
- Bandito
- Hal
-
- Drax
-
Była osoba w wielodniowej śpiączce i zmarła, ale nie zauważyłem kiedy, nie pojawił się komunikat, że widzę iż ktoś umarł. Zorientowałem się dopiero, gdy zobaczyłem, że ktoś pozabierał rzeczy po zmarłym. To jak to jest, można kasować "zdarzenia"? Tak, by nikt nie zobaczył, że - tak jak w tym przypadku - ktoś umarł?