Nowi gracze - Witamy na forum
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Loc
- Sanguinary
I ja witam wszystkich.
Gram od 5 dni i przyznaje że gra odrazu mnie wkręciła a co dzień staje się ciekawsza. Chodź przyznam ze jeszcze troszke jestem zagubiony ale to napewno minie, a moje postacie nie staną się gnijącym problemem
Cieszy mnie jedno że w grze nie ma dużej ilości ludzi którzy przyszli tu pozabijać i poziom graczy jest wysoki czego nie można powiedzieć o innych grach tego typu. No i co najważniejsze nie zabiera tyle czasu...
Co np Ogame z którym się rozstałem i okropnie sie z tego ciesze.
Jestem z Warszawy, a o grze dowiedziałem sie z strony na której był kalkulator do thecrims chyba crims.biz ;]
Gram od 5 dni i przyznaje że gra odrazu mnie wkręciła a co dzień staje się ciekawsza. Chodź przyznam ze jeszcze troszke jestem zagubiony ale to napewno minie, a moje postacie nie staną się gnijącym problemem

Cieszy mnie jedno że w grze nie ma dużej ilości ludzi którzy przyszli tu pozabijać i poziom graczy jest wysoki czego nie można powiedzieć o innych grach tego typu. No i co najważniejsze nie zabiera tyle czasu...
Co np Ogame z którym się rozstałem i okropnie sie z tego ciesze.
Jestem z Warszawy, a o grze dowiedziałem sie z strony na której był kalkulator do thecrims chyba crims.biz ;]
Life is killing me...
- Loc
Witamy na forum, tak jak w grze. Mam nadzieje ze staniesz sie stalym uczestnikiem tej wspanialej (i uzalezniajacej gry) Jezeli chcesz sie dowiedziec czegos o grze pisz na gg, albo na Pm
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.
Pozdrawiam,
GyGy 6471298
- dstankiewicz
Witamy, witamy
Heh, 5 dni - wszystko przezd Toba
Pograsz jeszcze tydzien, to Ci sie nie bedzie chcialo konczyc z ta gra
Pograsz jeszcze 2-3 miesiace to bedzeisz uzalezniony
Hehe jak my wszyscy
(no moze prawie wszyscy
)
Tak jak Loc, jakby cos to zawsze sluze pomoca, pm lub gg lub jak inaczej jeszcze chcesz ;P

Tak jak Loc, jakby cos to zawsze sluze pomoca, pm lub gg lub jak inaczej jeszcze chcesz ;P
- Sanguinary
Dziękuje za powitanie i oferowanie pomocy jak tylko będe miał jakiś problem napewno sie odezwe... Ale mam taką wade hmm może zalete że lubie sam się pouczyć... jednak z czasem napewno pojawią się problemy które "nowemu" mogą sprawić duży problem i napewno poprosze o pomoc... narazie mam 4 postacie i dwie się udomowiły już;] co pozowliło na poznanie gry, gdyż sama współpraca z innymi wiele uczy, przyznaje jednak że pierwsze dwa dni to była ciężka przeprawa... ale to już za mną, napewno szybko nie zrezygnuje:)
ps. Ta gra jest warta uzależnienia
ps. Ta gra jest warta uzależnienia
Life is killing me...
- Loc
-
- dstankiewicz
-
Sanguinary- pamiętaj jednak, że możesz paść ofiarą (Twoje postacie) mordów, gwałtów, poniżeń... J
ak to czasem powiadam sobie do snu: Krew i Przemoc
Pamiętaj, by Twoje postacie się odwracały co jakiś czas na ścieżkach w lesie... Zawsze mogę się czaić za drzewem
I ogólnie to witam w śród grona świrów
ak to czasem powiadam sobie do snu: Krew i Przemoc

Pamiętaj, by Twoje postacie się odwracały co jakiś czas na ścieżkach w lesie... Zawsze mogę się czaić za drzewem

Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Aravat
Sasza wrote:Sanguinary- pamiętaj jednak, że możesz paść ofiarą (Twoje postacie) mordów, gwałtów, poniżeń... J
ak to czasem powiadam sobie do snu: Krew i Przemoc![]()
Pamiętaj, by Twoje postacie się odwracały co jakiś czas na ścieżkach w lesie... Zawsze mogę się czaić za drzewem![]()
Hmm...trafna uwaga

A tak poza tym to jest okay...Witamy w grze i na forum Sanguinary. Cos mam dziwne uczucie ze ktoras z moich postaci poznala Twoja...ale moze sie myle. Choc ten styl wypowiedzi..Nie, nie..na pewno mi sie zdaje..
pozdrawiam
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
- Loc
- Sanguinary
Hehe i właśnie ta gra ma tą przewage nigdy nie wiesz co sie stanie co zrobią inni. Trzeba uważać aby przetrwać... Napewno strata postaci boli ale zawsze są inne zabawa się kręci...
Aravat czy znasz mnie w grze czy tylko to są błedne przypuszczenia okryjmy "ścierką" zapomnienia... Moge tylko domniemać o którą postać ci chodzi jeśli to by się potwierdzało
Ale powiem jej imię tylko wtedy jeśli odejdzie w świat cantaryjskich aniołków... Hehe na wszelki wypadek nie zabijaj tego o którym pomyślałeś:P
A tak pozatym miło poznać forumowiczów... Fajnie że forum jak kolwiek żyje:)
Aravat czy znasz mnie w grze czy tylko to są błedne przypuszczenia okryjmy "ścierką" zapomnienia... Moge tylko domniemać o którą postać ci chodzi jeśli to by się potwierdzało

A tak pozatym miło poznać forumowiczów... Fajnie że forum jak kolwiek żyje:)
Life is killing me...
- Chatette
- Elm0
- Zimt
Witaj Sanguinary!
Póki jeszcze jest dla Ciebie nadzieja, polecam przejrzenie TEGO TEMATU.
A poważnie - witaj w grze i na forum.
Póki jeszcze jest dla Ciebie nadzieja, polecam przejrzenie TEGO TEMATU.
A poważnie - witaj w grze i na forum.

"I'm just living in my head..."