Nowi gracze - Witamy na forum

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Loc

Postby Loc » Mon Aug 28, 2006 12:45 pm

// Nauzcz sie pisac prywatne wiadomosci
// Raist
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Sanguinary

Postby Sanguinary » Mon Aug 28, 2006 4:19 pm

I ja witam wszystkich.
Gram od 5 dni i przyznaje że gra odrazu mnie wkręciła a co dzień staje się ciekawsza. Chodź przyznam ze jeszcze troszke jestem zagubiony ale to napewno minie, a moje postacie nie staną się gnijącym problemem ;)
Cieszy mnie jedno że w grze nie ma dużej ilości ludzi którzy przyszli tu pozabijać i poziom graczy jest wysoki czego nie można powiedzieć o innych grach tego typu. No i co najważniejsze nie zabiera tyle czasu...
Co np Ogame z którym się rozstałem i okropnie sie z tego ciesze.

Jestem z Warszawy, a o grze dowiedziałem sie z strony na której był kalkulator do thecrims chyba crims.biz ;]
Life is killing me...
Loc

Postby Loc » Mon Aug 28, 2006 4:23 pm

Witamy na forum, tak jak w grze. Mam nadzieje ze staniesz sie stalym uczestnikiem tej wspanialej (i uzalezniajacej gry) Jezeli chcesz sie dowiedziec czegos o grze pisz na gg, albo na Pm
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
dstankiewicz

Postby dstankiewicz » Mon Aug 28, 2006 5:11 pm

Witamy, witamy ;) Heh, 5 dni - wszystko przezd Toba ;) Pograsz jeszcze tydzien, to Ci sie nie bedzie chcialo konczyc z ta gra :P Pograsz jeszcze 2-3 miesiace to bedzeisz uzalezniony :P Hehe jak my wszyscy :D (no moze prawie wszyscy ;) )
Tak jak Loc, jakby cos to zawsze sluze pomoca, pm lub gg lub jak inaczej jeszcze chcesz ;P
Sanguinary

Postby Sanguinary » Mon Aug 28, 2006 5:55 pm

Dziękuje za powitanie i oferowanie pomocy jak tylko będe miał jakiś problem napewno sie odezwe... Ale mam taką wade hmm może zalete że lubie sam się pouczyć... jednak z czasem napewno pojawią się problemy które "nowemu" mogą sprawić duży problem i napewno poprosze o pomoc... narazie mam 4 postacie i dwie się udomowiły już;] co pozowliło na poznanie gry, gdyż sama współpraca z innymi wiele uczy, przyznaje jednak że pierwsze dwa dni to była ciężka przeprawa... ale to już za mną, napewno szybko nie zrezygnuje:)

ps. Ta gra jest warta uzależnienia
Life is killing me...
Loc

Postby Loc » Mon Aug 28, 2006 5:58 pm

odp na Ps

Oczywisice ze tak. A to uzaleznienie leczy alkoholizm *smieje sie* Nie wydasz a piwo tylko komorke z internetem :D

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
nemo49

Postby nemo49 » Mon Aug 28, 2006 5:59 pm

Sanguinary wrote:ps. Ta gra jest warta uzależnienia

Każdy tak mówi na początku *mruczy pod nosem*
dstankiewicz

Postby dstankiewicz » Mon Aug 28, 2006 6:40 pm

E tam ja poczatek mam juz za soba a tez stwierdzam tak samo :P
Sasza

Postby Sasza » Mon Aug 28, 2006 7:08 pm

Sanguinary- pamiętaj jednak, że możesz paść ofiarą (Twoje postacie) mordów, gwałtów, poniżeń... J
ak to czasem powiadam sobie do snu: Krew i Przemoc :twisted:
Pamiętaj, by Twoje postacie się odwracały co jakiś czas na ścieżkach w lesie... Zawsze mogę się czaić za drzewem :twisted:
I ogólnie to witam w śród grona świrów :D
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Aravat

Postby Aravat » Mon Aug 28, 2006 8:20 pm

Sasza wrote:Sanguinary- pamiętaj jednak, że możesz paść ofiarą (Twoje postacie) mordów, gwałtów, poniżeń... J
ak to czasem powiadam sobie do snu: Krew i Przemoc :twisted:
Pamiętaj, by Twoje postacie się odwracały co jakiś czas na ścieżkach w lesie... Zawsze mogę się czaić za drzewem :twisted:
I ogólnie to witam w śród grona świrów :D

Hmm...trafna uwaga 8) Ale statystycznie rzecz biorac wiecej jest milych postaci...Aczkolwiek nie radze wypuszczac sie w dzikie knieje bez osoby towarzyszacej albo co najmniej kuszy albo stalowego topora bojowego...:D
A tak poza tym to jest okay...Witamy w grze i na forum Sanguinary. Cos mam dziwne uczucie ze ktoras z moich postaci poznala Twoja...ale moze sie myle. Choc ten styl wypowiedzi..Nie, nie..na pewno mi sie zdaje..
pozdrawiam
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
Loc

Postby Loc » Mon Aug 28, 2006 8:28 pm

Nie musisz miec topora bojowego, wystarczy "pas cnoty' albo porzadne spodnie :d

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Sanguinary

Postby Sanguinary » Mon Aug 28, 2006 8:54 pm

Hehe i właśnie ta gra ma tą przewage nigdy nie wiesz co sie stanie co zrobią inni. Trzeba uważać aby przetrwać... Napewno strata postaci boli ale zawsze są inne zabawa się kręci...

Aravat czy znasz mnie w grze czy tylko to są błedne przypuszczenia okryjmy "ścierką" zapomnienia... Moge tylko domniemać o którą postać ci chodzi jeśli to by się potwierdzało :) Ale powiem jej imię tylko wtedy jeśli odejdzie w świat cantaryjskich aniołków... Hehe na wszelki wypadek nie zabijaj tego o którym pomyślałeś:P

A tak pozatym miło poznać forumowiczów... Fajnie że forum jak kolwiek żyje:)
Life is killing me...
Chatette

Postby Chatette » Mon Aug 28, 2006 8:55 pm

Oj zyje, zyje.
Az za bardzo.
Witam wszystkich nowych graczy i forumowiczow z Sanguinary na czele.
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
Elm0

Postby Elm0 » Mon Aug 28, 2006 10:49 pm

Witam naszego nowego towarzysza na tej ścieżce piekielnej :twisted: Życzę miłej gry w gronie mniejszych i większych psychopatów :D
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Zimt

Postby Zimt » Tue Aug 29, 2006 7:17 am

Witaj Sanguinary!
Póki jeszcze jest dla Ciebie nadzieja, polecam przejrzenie TEGO TEMATU.
A poważnie - witaj w grze i na forum. :)
"I'm just living in my head..."

Return to “Ogólne dyskusje”