2. Jak się nie da grać w Cantra normalnie, gram na Simsach
Pomożecie...?

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Miri wrote:1. Patrząc na ludzi w metrze zastanawiam się, czy nie znam jakiejś postaci, która mogłaby podobnie wyglądać
skotos wrote:Ja się przed chwilą złapałem na przeglądaniu portugalskiego forum w poszukiwaniu jakiś ukrytych wskazówek i informacji. Dodam, że nie znam ani jednego słowa w tym języku.
Chyba nie jest dobrze.....
Mia wrote:skotos wrote:Ja się przed chwilą złapałem na przeglądaniu portugalskiego forum w poszukiwaniu jakiś ukrytych wskazówek i informacji. Dodam, że nie znam ani jednego słowa w tym języku.
Chyba nie jest dobrze.....
Nie ma tego złego, może się przynajmniej języka nauczysz :>
Zamia wrote:Jutro robię grilla na działce. I mam zamiar sprawdzić czy da się przyrządzić na nim cantryjskie , grillowane marchewki
Cora wrote:Zamia wrote:Jutro robię grilla na działce. I mam zamiar sprawdzić czy da się przyrządzić na nim cantryjskie , grillowane marchewki
Jasne, ze sie da ...ale surowe sa zdrowsze
Maxthon wrote:Tylko trzeba je przecież najpierw ususzyć i zabić jakieś zwierzątko, żeby je pozyskać
skotos wrote:Maxthon wrote:Tylko trzeba je przecież najpierw ususzyć i zabić jakieś zwierzątko, żeby je pozyskać
E tam ... od razu zabijać. Czasem nie można przejść, żeby w jakieś nie wdepnąć. Szczególnie na osiedlowych trawnikach.
Cora wrote:Zamia wrote:Jutro robię grilla na działce. I mam zamiar sprawdzić czy da się przyrządzić na nim cantryjskie , grillowane marchewki
kamil1313 wrote:Cora wrote:Zamia wrote:Jutro robię grilla na działce. I mam zamiar sprawdzić czy da się przyrządzić na nim cantryjskie , grillowane marchewki
(Zasada 4 dni chyba już nie obowiązuje, tym bardziej że Cantr nie działa od 30...) Niekoniecznie... Przykład pewnej Nsiężycowej Doliny
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest