Najlepsze-udane i nieudane, akcje waszych zlych postaci

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Loc

Postby Loc » Wed Jul 26, 2006 4:02 pm

ActionMutante wrote:
Ja uwazam, ze w wielu przypadkach nie robia . Terroryzm to jedna z niewielu metod walki mniejszosci z przytlaczajaca wiekszoscia.
A zeby sie zgadzalo z tematem:
Rozlupanie czaszki jakiemus proszacemu o pomoc biedakowi... :D Byl mocno pocharatany i prosil o lekarstwa jesli mam. Nie mialem, ale z checia go ukatrupilem. Wiem ze to niewiele( bardzo krotko gram) ale bylo wyjatkowo perfidne. :P

To bylo naprawde perfidne... Mam nadzieje ze takich graczy bedzie ubywac, a nie doswiadczonych i madrych...
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Artur

Postby Artur » Wed Jul 26, 2006 4:08 pm

pff
Yogi

Postby Yogi » Fri Jul 28, 2006 7:26 am

No to było rzeczywiści perfidne. Ale kiedyś każdego dopadnie zła ręka innej postaci. A te złe mają większe szanse. Chyba.
marshall

Postby marshall » Sat Jul 29, 2006 9:48 am

Nie sądze żeby to było perfidne. Jedna z moich postaci zrobiła by tak samo gdyby miała okazję. No ale jeszcze nie miała i narazie się zbroi ukrywając tam gdzie nikt by nie pomyślał :>
\m/,
Loc

Postby Loc » Sat Jul 29, 2006 10:00 am

A jakbys sie czul, gdyby Twoja najlepsza postac poranili bandyci, a Ty prosilbys o lekarstwa, a jakis inteligent zabilby cie... :evil: :evil: :evil:
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
marshall

Postby marshall » Sat Jul 29, 2006 10:02 am

To jest tylko gra jakby nie było :P jasne byłoby mi żal ale on gra złą postać i zła postać nie marnuje takich okazji. To jest moje zdanie nie musisz się z nim zgadzać 8)
\m/,
Artur

Postby Artur » Sat Jul 29, 2006 10:13 am

tak, to prawda, ale jakby spotkal moja zla postac to moze zachowalby zycie, najpierw kazalbym mu oddac wszystkie rzeczy, jakby to zrobil, to darowalbym mu zycie i oddal to co mi nie potrzebne, albo nie, wzialbym to co mi sie przyda, pozegnal sie ladnie i na odchodne pala w leb z oblakanym smiechem :twisted:
Elm0

Postby Elm0 » Sat Jul 29, 2006 11:04 am

Źli nie będą marnować okazji :) Załóżmy że mam taką jedną postać. jesli trafi się okazja, żeby zabić człowieka i mieć z tego duży zysk, to zrobi to. Jak ktoś będzie mi wrzucał OOC to zrobie to z jeszcze większą chęcią. Pamiętaj Loc - przecież to tylko gra.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Zimt

Postby Zimt » Sat Jul 29, 2006 11:37 am

Loc wrote:A jakbys sie czul, gdyby Twoja najlepsza postac poranili bandyci, a Ty prosilbys o lekarstwa, a jakis inteligent zabilby cie

Loc... Postać to nie gracz, ani odwrotnie.
"I'm just living in my head..."
marshall

Postby marshall » Sat Jul 29, 2006 11:50 am

Co więcej gdyby to jedna z moich dobrych postaci była poraniona i spotkałaby moją złą i uzbrojoną postać nawet gdyby nie było świadków powinienem swoją dobrą postać obrabować :D hiehie
\m/,
Elm0

Postby Elm0 » Sat Jul 29, 2006 12:25 pm

To by podpadło pod naruszenie zasad -> dostarczanie jedną postacią surowców drugiej
:lol:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
ActionMutante

Postby ActionMutante » Sun Jul 30, 2006 11:03 am

To nawet nie jest gra, jak w jakims temacie ktos chcial komus udowodnic :wink: , a symulator spoleczenstwa... A Taka mozliwosc zysku wykorzystalaby duza czesc spoleczenstwa... Zawsze znajda sie menty... :wink: Nie wszystkie moje postacie by tak zrobily... Ta po prostu jest zla...
Proponuje skonczyc na tym offtop.
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Susel

Postby Susel » Sun Jul 30, 2006 3:05 pm

Jak dla mnie to nie jest nic strasznego, nie wiem dlaczego sie tak burzycie, to tylko gra... Pozatym jesli z zalozenia nasza postac jest zla uwazam za durne pomoc postaci ktora o to prosi, jesli nie daje to zlej zysku w jakis inny sposob... (Niektore postaci nie sa zle a poprostu chciwe)

A jedna z moich postaci pracowala przy mieleniu, rozgladajac sie czy nie daloby sie czegos tu ukrasc, gdy sie skonczyl proces podniosla make i zapytala sie gdzie ja odlozyc. Nikt nie odpowiedzial wiec w dwa lata pozniej gdy przekonal sie ze nie ma szans ukrasc niczego pozegnal sie i jakby nigdy nic poszedl w droge z 9 kilogramami maki pszennej na plecach...

...

Teraz zastanawia sie co z nia zrobic... :lol:
ImageImage
Tak, mam za dużo wolnego czasu i rejestruje się do wszystkiego...
ActionMutante

Postby ActionMutante » Sun Jul 30, 2006 3:22 pm

Wtedy nie mialem jeszcze pomyslu na postac... :) Po tym zdarzeniu chce zalozyc bande lotrzykow :)
All my friends are dead.

You got dragged outta bed,

Now they're buried and they're dead.
Loc

Postby Loc » Tue Aug 01, 2006 9:00 am

I tak Cie dorwe :D

Pozdrawiam,

GyGy 6471298

Return to “Ogólne dyskusje”