PS. KeVes, kiedys Cie zabije za koniecznosc czytania tego co naspamujesz.
Malo smieszne cytaty/zdarzenia/itd
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Gnom
- PRUT
-
AUTO
Imie glownej bohaterki (bohatera) zmienione. Czytac od dołu.
14xx-5.34: dwudziestoletnia kobieta mówi: "dalam na ziemie iles kamienia"
14xx-5.33: dwudziestoletnia kobieta mówi: "jestem nowy wiec powiedzcie jak ta wymiana ma się odbyć"
14xx-5.33: dwudziestoletnia kobieta mówi: "po prostu drugiej swojej postaci dalem imie zony"
14xx-5.33: dwudziestoletnia kobieta mówi: "Magda, ale jestem facetem"
14xx-5.32: YYYY mówi: "A jak sie nazywasz, ja jestem YYYY - owszem chetnie sie wymienimy"
14xx-5.32: dwudziestoletnia kobieta mówi: "mam troche kamienia może się ktos wymieni na jedzenie?"
14xx-5.32: dwudziestoletnia kobieta mówi: "witam"
14xx-5.28: YYYY mówi: "To zacznij od przedstawienias sie - to podstawa"
14xx-5.27: dwudziestoletnia kobieta mówi: "Hej wszystkim. Jestem nowa. Nie boje sie przyznać
Nie wiem jak sobie poradze, ale zobaczymy. "
14xx-5.34: dwudziestoletnia kobieta mówi: "dalam na ziemie iles kamienia"
14xx-5.33: dwudziestoletnia kobieta mówi: "jestem nowy wiec powiedzcie jak ta wymiana ma się odbyć"
14xx-5.33: dwudziestoletnia kobieta mówi: "po prostu drugiej swojej postaci dalem imie zony"
14xx-5.32: YYYY mówi: "A jak sie nazywasz, ja jestem YYYY - owszem chetnie sie wymienimy"
14xx-5.32: dwudziestoletnia kobieta mówi: "mam troche kamienia może się ktos wymieni na jedzenie?"
14xx-5.32: dwudziestoletnia kobieta mówi: "witam"
14xx-5.28: YYYY mówi: "To zacznij od przedstawienias sie - to podstawa"
14xx-5.27: dwudziestoletnia kobieta mówi: "Hej wszystkim. Jestem nowa. Nie boje sie przyznać
- Elm0
- ushol
-
Milo
- in vitro...
- Gin
- Agent 0007
-
Garreth
-
AUTO
- Rusalka
Taa to już było gdzie indziej
Myślałem żeby wziąść mojego topora i i zrobić co trzeba! O tyle to głupie, że moja postać nawet nie widziała, że jest ktoś tam w tym xxx negatywnie do nas nastawiony...
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Matix
Re: Malo smieszne cytaty/zdarzenia/itd
Gnom wrote:1471-1.0: dwudziestoletni mezczyzna mówi: "czy moglbym znalezc jakas stajenke jako schronienie.??"
1471-1.0: dwudziestoletni mezczyzna mówi: "witam was moi drodzy.jestem jezus chrystus.przybywam z nazaretu."
Zachowanie świadczące nie tylko o braku poczucia smaku moralnego jak i braku orginalności i pomysłowości. Taką postać możnaby zrobić w Cantrze, ale tylko wtedy gdyby wziął się za to dobry gracz.
Mimo wszystko jako głęboko wierzący protestant czuję się obrażony. Gracz mógłby stworzyć postać mesjasza, czy proroka (to nie to samo), ale musiałby zrobić dobrze. Sam dobór imienia i pochodzenia jest nietrafiony. Sam pracuję nad postacią "proroka" i średnio mi wychodzi. Oczywiście bez wiedzy OCC...
Inne wielkie religie wizerunki czy satyrę traktują normalnie - aczkolwiek nikt nie lubi by szargać jego świętości.
Jesteś pewien?
A w Cantr możemy zareagowac prosto - pobić lub zabić postac, która nam przeszkadza. Szabla, topór czy młot służą do porządkowania świata i odrzucania gnoju. Po to także są...
Też kwestia dobrego smaku. Nie można takiej postaci zabić w demokratycznycm państwie. Postać nie wie kto to jest Jezus. Chyba, że jest to totalitarne państwo lub ktoś ma postać bandyty. Jednak głupotę powinno się tępić.
Z wprowadzaniem różnych religi do Cantr jest bardzo trudno. Niestety brakuje dobrych graczy. Zwłaszcza, że większość ludzi stara się być obiektywnymi, inteligentnymi i pracowitymi postaciami. To zawsze wychodzi przy praktyce. Nagle okazują się takie jakie pokazywały...
Brakuje mi przemyślanych postaci w grze. Naprawdę szkoda...
Co zmiany imion i nazwisk - prawo euroejskie i polskie nie zezwala na przyjmowanie nazwisk - a w szczególności imion i nazwisk postaci historycznych, osób powszechnie znanych, rodów itp - bez względu na to, czy są to postaci pozytywnie, czy negatywnie postrzegane.
Zauważę jeszcze, że w niktórych grach jest podobnie. Chodzi po prostu o dobrą grę. W niektórych gtrach lecą za to bany na IP, a tu... lipa
Oglądałem TVP, ale nie wiem czy chodzi ci o to samo.
Propozycja:
Przy czytaniu nz zegarek na conajmniej pięć minut. W tym czasie przycisk spełniający rolę "dalej" niech będzie zablokowany. Ktoś chociaż z nudów przeczyta, a potem krótki teścik...
http://www.matix.salon24.pl
-
Regis
- Elm0