Czym dla Ciebie jest Cantr?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Quijo
- tehanu
- bast
-
- Leming
-
Nie uważam czasu na Cantr, za zmarnowanego. Jeżeli ktoś tak uważa, to może lepiej ograniczyć granie..
To ma być raczej chwila relaksu a na pewno przyjemności, zamiast grać, jak to ktoś juz powiedział o pewnych graczach, by "wygrać".
tehanu, wiesz, odkąd gram w Cantra, też praktycznie nie czytam. A przecież połykałem książki jak głupi. Za dużo uczuć i informacji, to i nie brak by dodatkowo czytać. No chyba że chodzi o brak dodatkowego czasu..
Jeżeli już grać, to żeby to wyglądało jak opowiadanie, niżeli log/rw z ogame..
A tak w ogóle: 451 :)
Ale ostatnio coś kolejno mi umierają,giną albo ledwo zipią..
Żeby nie było to mam piratów, ale także anty-piratów i jednego pacyfistę. Jak tym moim postacią dziwnie się życie ułozyło.. Wy panujecie nad nimi? Bo ja nijak.. :?
To ma być raczej chwila relaksu a na pewno przyjemności, zamiast grać, jak to ktoś juz powiedział o pewnych graczach, by "wygrać".
tehanu, wiesz, odkąd gram w Cantra, też praktycznie nie czytam. A przecież połykałem książki jak głupi. Za dużo uczuć i informacji, to i nie brak by dodatkowo czytać. No chyba że chodzi o brak dodatkowego czasu..
A tak w ogóle: 451 :)
Ale ostatnio coś kolejno mi umierają,giną albo ledwo zipią..
Żeby nie było to mam piratów, ale także anty-piratów i jednego pacyfistę. Jak tym moim postacią dziwnie się życie ułozyło.. Wy panujecie nad nimi? Bo ja nijak.. :?
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- tehanu
Sasza wrote:Nie uważam czasu na Cantr, za zmarnowanego. Jeżeli ktoś tak uważa, to może lepiej ograniczyć granie..
Nie chciałabym być źle zrozumiana, więc tłumaczę.
Nie uważam czasu w cantr za zmarnowany, a już napewno nie do 1770! Zdaję sobie jednak sprawę, że po tym dniu moja gra to żadne opowiadanie, a jedynie załatwienie najważniejszych spraw dla moich postaci.. Teoretycznie moje jaźnie przeżywają różne przygody, niektóre nawet bardzo ciekawe, ale brak mi dla nich serca.
A może teraz właśnie mam do gry tzw. "zdrowe podejście"?
- Arucard
Cantr to jest tylko rozrywka nic więcej(co prawda jedyna w swoim rodzaju ale zawsze
)Jak na razie to gram krótko bo tylko 100 dni ale nie zamierzam tego konczyc przez jeszcze dluuuggii czas.Zauwazylem takze ze nad wlasnymi postaciami mam mala wladze
(planuje zrobic cos innego a w koncu wychodzi zupelnie co innego
)

Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
- Snake
- Miaua
- Gozer
- Elf
tehanu wrote:Elf wrote:Hmm..chwila..jak wy to liczycie? :>
![]()
![]()
![]()
Ech, ta matematyka...![]()
Mi stuknęło 266.
Wolę nie myśleć o rzeczach które mogłam zrobić w tym czasie. Trochę mi żal tych nieprzeczytanych książek..
Po trzech miesiącach DOLICZYŁAM SIĘ

W tym czasie przeczytałam masę książek, dwukrotnie przebywałam za granicą bez dostępu do komputera, udało mi się opanować kolejny poziom j.ang.,przeżyłam parę załamań nerwowych (w tym rozstanie z płcią przeciwną i to nie z powodu Cantr,hehehe

taca. wanna. łóżko
-
Spójrzcie na elfa... Nie, nie patrzcie na nie, bo to są istoty z bajek. Mamią nas swoimi pięknem, swoim wdziękiem... snif... a potem nagle okazuje się, że elfi świat to nie świat dla ludzi. One żyją pięknie, bo ich świat to baśnie, opowieści... Och, elfie...
Nie schodź nigdy do świata ludzi!
470 - a wydawało mi się, że to już przesada - trzymać się tyle czasu jednej gry.
Widać można. 
Nie schodź nigdy do świata ludzi!
470 - a wydawało mi się, że to już przesada - trzymać się tyle czasu jednej gry.

Last edited by Echo on Tue Jan 01, 2008 10:53 pm, edited 1 time in total.
-
Ale zaproś nas na kawę do swojego świata.
Może ta chwila, pomoże nam coś zrozumieć..
Może ta chwila, pomoże nam coś zrozumieć..
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.