Rzeczywiście, obibok pierwsza klasa. Ale chyba kiedyś widziałem go przy jakiejś prostej pracy (mogę się mylić).ushol wrote:Krotos - taki luźny, że nigdy nie pracował
Tutaj ujawniamy swoje postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
-
- CMR
-
- Leming
- gawi
Ja na weselu Bomfora sie niestety nie bawiłem ale był człekiem porządnym.. trzymał silną ręką straże i kadetów.. i był wzorem Kapitany straży .. był tez człowiek który wzbudzał sympatie niechaj spoczywa w pokoju 

[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]
http://gawi.posadzdrzewo.pl
http://gawi.posadzdrzewo.pl
-
Za wspólnie spędzone godziny wszystkim z którymi w trakcie trzyletniej gry szczęśliwy los mnie zetknął dziękują i kłaniają się nisko :
[EDIT: wycieto liste z powodu naruszenia NZ i obecnej sprawy PD. KeVes]
W tym miejscu miało być żartobliwe podziękowanie i i wyrazy wdzięczności od mojej rodziny dla moderatorów gry, których czuła opieka i nieustanna czujność wyleczyły mnie z miłości do CANTR i przywróciły na jej łono.Chciałem z tym poczekać do upływu wymaganych 21 dni, przeprosić za kłopoty jakie sprawiłem i rozstać się w miarę kulturalnie . Ale wczoraj zablokowano konto mojej córce. Za nic, dopiero niedawno zaczęła jedną postacią..... Tego co jej zrobiono nie można nazwać inaczej jak świństwem . A ja czuję się zwolniony z jakichkolwiek zobowiązań wobec PD jakie jeszcze respektowałem.
[EDIT: wycieto liste z powodu naruszenia NZ i obecnej sprawy PD. KeVes]
W tym miejscu miało być żartobliwe podziękowanie i i wyrazy wdzięczności od mojej rodziny dla moderatorów gry, których czuła opieka i nieustanna czujność wyleczyły mnie z miłości do CANTR i przywróciły na jej łono.Chciałem z tym poczekać do upływu wymaganych 21 dni, przeprosić za kłopoty jakie sprawiłem i rozstać się w miarę kulturalnie . Ale wczoraj zablokowano konto mojej córce. Za nic, dopiero niedawno zaczęła jedną postacią..... Tego co jej zrobiono nie można nazwać inaczej jak świństwem . A ja czuję się zwolniony z jakichkolwiek zobowiązań wobec PD jakie jeszcze respektowałem.
-
-
Klimaty wypisz ,wymaluj jak z Orwella...Niektórzy twierdzili że "Rok 1984" jest o imperium sowieckim. A to jest książka o bolszewickich metodach manipulowania informacjami, z którymi mamy do czynienia na codzień.Wielki Brat daje wszystkim do zrozumienia że można czytać tylko to na co łaskawie zezwala. No nic.. zejdziemy do podziemia * *sciąga z pawlacza zakurzony powielacz* . Gdyby ktoś chciał otrzymać pachnącą denaturatem lekko siną odbitkę z tajną listą moich postaci to wystarczy powiedzieć hasło. Na dzisiaj może być takie : "Słonie idą na północ, a wołki zbożowe podążają ich śladem". Bez odbioru. Odpuszczam Keves, możecie iść spać
- Robaczek
Mały jupetjd.
Na razie większość jest młoda i posiada przede wszystkim 'plany na przyszłość'.
A****y - Pracuje nad pewnym budynkiem, z którym wiąże spore nadzieje.
C***o - Pracuje, pracuje już sporo czasu, czeka na wypłatę, robi sobie tarczę, pojazd i rusza realizować swój złowieszczy plan przejęcia władzy nad światem.
L*****d - Zmienił się trochę i z odludka stał się jedną z wyżej postawionych osób w mieście. Razem z innymi obywatelami osady planuje spoooorawy projekt.
H***s - W podróży ze swoją ukochaną W.
B***r - Pływa sobie stateczkiem z dwiema kobietami i facetem, którzy go przygarnęli. W związku ze swoją tuszą, siłą i umiejętnościami walki planuje spory projekt, który, wbrew pozorom nie wiąże się z agresją.
B. jest na to zbyt łagodny.
T****r - Planuje zemstę.
Pewne traumatyczne wydarzenie bardzo go zmieniło. Jest teraz ZUYYY.
O***s - Jeden z niewielu bez planu na życie. Gdzieśtam pomaga w budowie drogi i chyba nawet zebrała mu się już spora wypłata.
E******n - Kupiec - cwaniaczek.
F****r - Druga z postaci, na którą pomysł mi gdzieś umknął. Jakoś sobie żyje, chce nawet wstąpić do XXX (:P). Może wtedy jego życie nabierze tempa.
T********z - Obok L. moja druga ulubiona postać.
Może niedługo o nim usłyszycie.
Ma ambitne plany, w których aktywnie spiera go lokalna społeczność.
R*****o - Miałem dla niego ciekawy pomysł, o którym sam nie wiedział.
Ale prośba o pomoc pewnej kobiety tak chwyciła go za serce, że chyba pomysł się trochę odwlecze. 

Na razie większość jest młoda i posiada przede wszystkim 'plany na przyszłość'.

A****y - Pracuje nad pewnym budynkiem, z którym wiąże spore nadzieje.
C***o - Pracuje, pracuje już sporo czasu, czeka na wypłatę, robi sobie tarczę, pojazd i rusza realizować swój złowieszczy plan przejęcia władzy nad światem.

L*****d - Zmienił się trochę i z odludka stał się jedną z wyżej postawionych osób w mieście. Razem z innymi obywatelami osady planuje spoooorawy projekt.

H***s - W podróży ze swoją ukochaną W.
B***r - Pływa sobie stateczkiem z dwiema kobietami i facetem, którzy go przygarnęli. W związku ze swoją tuszą, siłą i umiejętnościami walki planuje spory projekt, który, wbrew pozorom nie wiąże się z agresją.

T****r - Planuje zemstę.

O***s - Jeden z niewielu bez planu na życie. Gdzieśtam pomaga w budowie drogi i chyba nawet zebrała mu się już spora wypłata.
E******n - Kupiec - cwaniaczek.

F****r - Druga z postaci, na którą pomysł mi gdzieś umknął. Jakoś sobie żyje, chce nawet wstąpić do XXX (:P). Może wtedy jego życie nabierze tempa.
T********z - Obok L. moja druga ulubiona postać.

R*****o - Miałem dla niego ciekawy pomysł, o którym sam nie wiedział.

-
- Robaczek
-