Tutaj ujawniamy swoje postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

pipok

Postby pipok » Fri Oct 05, 2007 9:54 am

ushol wrote:Krotos - taki luźny, że nigdy nie pracował
Rzeczywiście, obibok pierwsza klasa. Ale chyba kiedyś widziałem go przy jakiejś prostej pracy (mogę się mylić).
Eresan

Postby Eresan » Fri Oct 05, 2007 2:40 pm

szkoda Bomfora... :( grałem, jadłem i dobrze bawiłem się na Jego weselisku ...

Pozdrawiam
CMR

Postby CMR » Fri Oct 05, 2007 9:20 pm

ushol wrote:Mikus Foramer - taki romantyk, że aż zachorował

Flagella bardzo lubiła i szanowała Mikusa. Na pewno się ucieszy, kiedy go spotka. Może teraz uda im się wydać gazetkę.
Echo

Postby Echo » Fri Oct 05, 2007 9:52 pm

ushol wrote:Bomfor Kamkraw - taki... nie umiem jednym słowem...

Pełen wizji i twórczej wyobraźni. Bardzo wymagający, trzymający w ryzach straż i nie tylko ją, ale i wojskową akademię, kapitan.

I tak nie umiem w jednym zdaniu... ;)
Leming

Postby Leming » Sat Oct 06, 2007 8:39 am

Eresan wrote:szkoda Bomfora... :( grałem, jadłem i dobrze bawiłem się na Jego weselisku ...

Nie ty jeden.

A i Mikusa żal, chociaż niezbyt dobrze udało mi się go poznać.
gawi

Postby gawi » Sat Oct 06, 2007 8:48 am

Ja na weselu Bomfora sie niestety nie bawiłem ale był człekiem porządnym.. trzymał silną ręką straże i kadetów.. i był wzorem Kapitany straży .. był tez człowiek który wzbudzał sympatie niechaj spoczywa w pokoju :(
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
nemo49

Postby nemo49 » Sun Oct 07, 2007 5:43 pm

Za wspólnie spędzone godziny wszystkim z którymi w trakcie trzyletniej gry szczęśliwy los mnie zetknął dziękują i kłaniają się nisko :

[EDIT: wycieto liste z powodu naruszenia NZ i obecnej sprawy PD. KeVes]

W tym miejscu miało być żartobliwe podziękowanie i i wyrazy wdzięczności od mojej rodziny dla moderatorów gry, których czuła opieka i nieustanna czujność wyleczyły mnie z miłości do CANTR i przywróciły na jej łono.Chciałem z tym poczekać do upływu wymaganych 21 dni, przeprosić za kłopoty jakie sprawiłem i rozstać się w miarę kulturalnie . Ale wczoraj zablokowano konto mojej córce. Za nic, dopiero niedawno zaczęła jedną postacią..... Tego co jej zrobiono nie można nazwać inaczej jak świństwem . A ja czuję się zwolniony z jakichkolwiek zobowiązań wobec PD jakie jeszcze respektowałem.
nemo49

Postby nemo49 » Sun Oct 07, 2007 7:20 pm

Musicie zastosować inne ,wypracowane przez dawną cenzurę metody KeVes .Przecież je macie doskonale opanowane , tak jak i programy szpiegujące graczy. Co Ci będę podpowiadał :)

[EDIT: wycieto liste z powodu naruszenia NZ i obecnej sprawy PD. KeVes]
nemo49

Postby nemo49 » Sun Oct 07, 2007 8:11 pm

Klimaty wypisz ,wymaluj jak z Orwella...Niektórzy twierdzili że "Rok 1984" jest o imperium sowieckim. A to jest książka o bolszewickich metodach manipulowania informacjami, z którymi mamy do czynienia na codzień.Wielki Brat daje wszystkim do zrozumienia że można czytać tylko to na co łaskawie zezwala. No nic.. zejdziemy do podziemia * *sciąga z pawlacza zakurzony powielacz* . Gdyby ktoś chciał otrzymać pachnącą denaturatem lekko siną odbitkę z tajną listą moich postaci to wystarczy powiedzieć hasło. Na dzisiaj może być takie : "Słonie idą na północ, a wołki zbożowe podążają ich śladem". Bez odbioru. Odpuszczam Keves, możecie iść spać
Raist

Postby Raist » Mon Oct 08, 2007 4:13 am

Żegnaj nemo.
Wariat...
Tetro

Postby Tetro » Mon Oct 08, 2007 11:38 am

Koleś, ale pieprzysz!
?
Robaczek

Postby Robaczek » Mon Oct 08, 2007 5:21 pm

Mały jupetjd. :lol:
Na razie większość jest młoda i posiada przede wszystkim 'plany na przyszłość'. ;)

A****y - Pracuje nad pewnym budynkiem, z którym wiąże spore nadzieje.
C***o - Pracuje, pracuje już sporo czasu, czeka na wypłatę, robi sobie tarczę, pojazd i rusza realizować swój złowieszczy plan przejęcia władzy nad światem. :twisted:
L*****d - Zmienił się trochę i z odludka stał się jedną z wyżej postawionych osób w mieście. Razem z innymi obywatelami osady planuje spoooorawy projekt. ;)
H***s - W podróży ze swoją ukochaną W.
B***r - Pływa sobie stateczkiem z dwiema kobietami i facetem, którzy go przygarnęli. W związku ze swoją tuszą, siłą i umiejętnościami walki planuje spory projekt, który, wbrew pozorom nie wiąże się z agresją. :) B. jest na to zbyt łagodny. ;)
T****r - Planuje zemstę. :twisted: Pewne traumatyczne wydarzenie bardzo go zmieniło. Jest teraz ZUYYY. :evil:
O***s - Jeden z niewielu bez planu na życie. Gdzieśtam pomaga w budowie drogi i chyba nawet zebrała mu się już spora wypłata.
E******n - Kupiec - cwaniaczek. ;)
F****r - Druga z postaci, na którą pomysł mi gdzieś umknął. Jakoś sobie żyje, chce nawet wstąpić do XXX (:P). Może wtedy jego życie nabierze tempa.
T********z - Obok L. moja druga ulubiona postać. :) Może niedługo o nim usłyszycie. :P Ma ambitne plany, w których aktywnie spiera go lokalna społeczność.
R*****o - Miałem dla niego ciekawy pomysł, o którym sam nie wiedział. ;) Ale prośba o pomoc pewnej kobiety tak chwyciła go za serce, że chyba pomysł się trochę odwlecze. :P
Glizda :) | 3819319
ImageCzłonek Federacji RP - odgrywaj z nami
Dilaraya

Postby Dilaraya » Tue Oct 09, 2007 2:20 pm

Znam dwie! Dwie znam! Ha! **skacze wkoło z niezbyt inteligentnym uśmiechem na twarzy**
Robaczek

Postby Robaczek » Tue Oct 09, 2007 2:29 pm

Dilaraya wrote:Znam dwie! Dwie znam! Ha! **skacze wkoło z niezbyt inteligentnym uśmiechem na twarzy**

Nie lubię, jak ktoś tak pisze, bo potem mam straszne dociekanie i nie mogę spać. ;) *stara się coś zasugerować* 8)
Glizda :) | 3819319

ImageCzłonek Federacji RP - odgrywaj z nami
Dilaraya

Postby Dilaraya » Tue Oct 09, 2007 2:32 pm

**zastanawia się czym jest trudne słowo 'zasugerować'; zagląda do słownika'; mija pół godziny...** Wiem! Znaczy się znam eLa i eFa. A teraz tylko poszukać kilka (naście?) stron wcześniej gdzie ja miałam swój własny coming out :twisted:

Return to “Ogólne dyskusje”