Victor 1306-2000 - podróżnik,zmarł niedawno na naiwność [edit]zapomniałem dodać jaką miał przeszłość,otóż dorósł na V* by przenieść się na F*,posiadał 3 statki:pierwszy zrobił sam ale ukradli mu go,drugi dostał a trzeci zabrał pewnemu zmarłemu gdy juz dotarł w swojej podróży do ogromnej wsypy (opłynął ją przed śmiercią w 3/4 niemal) [/edit]
D**** 1306 - dawniej wędrował po F*,od dawna mieszka w jednym miejscu,na jej zachodzie i powoli jego znaczenie wzrastało,od zwykłego pracownika do pana na włościach,jego wioska zamiera ale sam trzyma się bardzo dobrze
K********* 1328 - na początku żył na V* potem podróżował po R*,dosyć ciekawa postać,badacz zwierząt ale od dłuższego czasu nie mam już ochoty go odgrywać,zaplanowałem wysłać go na nową wyspę i już tam jest
T****** 1336 - żyje sobie z niewielkimi przerwami w pewnym mieście na D*,nie wyróżnia się niczym szczególnym prócz tego że czasem potrafi się pokłócić,lubi zabić jakiegoś złodzieja i jest już dosyć stary
Amarr 1344-1812 - dorastał na E*,żył spokojnie w pewnym miasteczku i trochę podróżował do czasu aż jego znajomi postanowili zmienić swoje imiona i nazwę tej wioski a on nie mógł się w tym odnaleźć,został żeglarzem i miał krótki epizod piracki ale go nie przeżył
A*** 1346 - najpierw krawcowa w tym samym mieście co T******,potem została podróżniczką,na razie nie wie co chce właściwie osiągnąć w życiu,obecnie na O*
P***** J****** 1362 - dorastał na D* ale szybko przeniósł się na V*,nadal tam jest i spokojnie sobie żyje na pewnej plaży a raczej ogólnie na pewnym półwyspie
Anielka a później Aniela 1406-1995 - wiodła dosyć niespokojne życie na R*,w domu potulna a na zewnątrz lwica,walczyła tyle razy że sam się dziwię jak mogła tak długo przeżyć choć nie zawsze wygrywała,podejrzewam że w jej rodzinnej wiosce praktycznie nic nie wiedzieli o jej drugim obliczu,popełniła samobójstwo kiedy zaczeła czuć się niepotrzebna i straciła sens życia
Beniek 1406-1671 - dumny człowiek i chętny o walki,swego czasu pomógł ukatrupić Diarę,zmarł dawno temu gdy nie chciał uznać wyższości kogoś innego i do końca liczył na pomoc swoich znajomych
L**** lub O***** 1406 - żyła w pewnym rozwijającym się mieście,gdy doszło do rozłamu między jego mieszkańcami ona doszła do wniosku że nie warto już tam żyć,ukradła statek i zmieniła imię,obecnie żyje i rozwija zupełnie inne miejsce
Gato 1558-2106 - lekko upośledzony mężczyzna który z zapałem pomaga pewnemu miastu,nie umie poprawnie się wysławiać(chociaż dużo juz się nauczył) ale pokazał że potrafi być wytrwały i został za to wynagrodzony kolejnym zadaniem ale nie dotrwał do końca
X****** K******* 1598 - mój najlepszy bandyta (bo nadal żyje

),swego czasu mocno go wzsławiła akcja jego przelotnych znajomych ale on nic o tym nie wie bo od dawna był poza tym miejscem gdzie rozrabiali kiedy to sie wydarzyło,łatwo ulega złym wpływom innych czy własnym popędom i nie znosi mówiących tym "dziwnym" językiem których tak wiele na R* ,na razie szuka swego miejsca na Cantr
H****** B***** 1674 - urodzi sie na R* i nadal tam żyje mając dosyć rzadki zawód (to jego stałe zajęcie nie tylko przelotne),dużo podróżuje samochodem i nie cierpi słoni,ogólnie jest zadowolony z życia,spotyka wielu ludzi i ma za co wypić czy wypalić
C***** 1782 - prosty rzemieślnik który większość swego życia spędził w pewnym mieście na E*,obecnie podróżuje po E*,tak z ciekawości
I** 1812 - podróżnik,jego statek utknął na jeziorze,nowy statek gotowy ale musi zebrać jeszcze swój dobytek,jeszcze nad nim popracować i zebrać załogę
W***** Y**** 1935 - mam wielkie plany co o tego pana ale na razie snuje się po R*
B****** 1996 - gość który jeszcze nie wie co ze sobą zrobić,chodzi sobie to tu,to tam po A* (lub N*)
K**** S**'** 2060 - młody chłopak,mieszka na F*,bajarz a może nawet lider jakiejś nowej religii?Kto wie?
J******** J***** 2067 - chłopak przed którym jeszcze wiele rzeczy do zrobienia i przygód do przeżycia
To wszystko,wielki krok dla mnie na drodze do ujawnienia i malutki dla całej społeczności która wypowiada się na tym forum,właściwie mógłbym nie wygwiazdkować imion ale nie mielibyście zabawy w odgadywnie.