*powoli chowa się w cieniu*
Tutaj ujawniamy swoje postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Miaua
- Aravat
BZR wrote:No to teraz moi, co prawda miałem jeszcze ochotę grać.. ale teraz i tak nikt już ich nie uratuje.
Broniwoj - leśniczy
Arcanii - wiertniczy
Jan Nepomucen - budowniczy galeona.
Ech i kto będzie ze mną teraz pływał galeonem? *mruga*
Regis wrote:Swoja droga, jak juz wrocilo do Durina - jesli czyta to ktos z dwojki (Meare wykluczam, bo byla wtedy z Durinem) Arthaes, Kensatsuke, to bardzo prosze, zeby odpowiedzial mi na priv na jedno pytanie: co sie stalo ze statkiem. Piraci? Czy moze Kensatsuke postanowil plywac sam, jak sugerowali pozniej niektorzy mieszkancy BP? Jestem zwyczajnie ciekaw
Pytałeś co się stało ze statkiem... Hmmm...Arthaes to była moja postać. Problem polegał na tym, że czekając na Durina i Meare nasze postaci zaczęły już przymierać głodem. Postanowili więc znaleźć jakiś najbliższy port aby zaopatrzyć się w żywność. Niestety kilka dni później ja nacisnąłem krzyżyk więc dalszych losów Kensatsuke i galeonu nie znam.
Milo wrote:Mnóstwo z Was i tak wie. Wiec zeby było sprawiedliwie:
Lucek z Vlotryan
Kacper z Kannabi
Jukke
Gwidon z Elran
Cisza
Norbert z Zapomnianej Plaży
A pamiętasz niejaką Xandrę? To była jak dotąd jedyna moja kobieca postać.
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
- isis
No dobrze. W takim razie ja tez ujawnię moje postaci... Część przynajmniej
H* - przez dłuższy czas nie wiedziała nawet, na jakiej wyspie się znajduje. Dość sympatyczna, pomocna dziewczyna.
I* - jedyny mężczyzna w tym babskim gronie
Próbuje rozkręcić małą osadę.
S* - cieżko harowała na swój sukces
M* - pływa sobie po morzach i oceanach z przyjacielem.
A* - błąkała się trochę bez sensu, chciała popełnic samobójstwo... Obecnie siedzi w pewnej miłej osadzie. Uparta i raczej chłodna.
A* - miała objawienie i stwierdziła, że jej przeznaczeniem jest wróżyć ludziom
A* - Miła, uzdolniona dziewczyna, mistrzyni w 5 dziedzinach. Siedzi w pewnym dużym mieście.
J* - pływa z ukochanym.
Z* - Odrobinę zwariowana, z poczuciem humoru, ale jeśli chce, to potrafi postawić na swoim
R* - ktoś się nad nią zlitował i zaprosil do swojej załogi...
S* - urodziła się w angielskiej strefie, pokłóciła z jedyną osobą która zna polski, za pomocą obrazków udało jej się dogadać z Anglikami... Rezolutna, trochę przebiegła, ale generalnie fajna kobitka
T* - Młoda. Ruda. Zakręcona.
Ot, taka właśnie moja gromadka
H* - przez dłuższy czas nie wiedziała nawet, na jakiej wyspie się znajduje. Dość sympatyczna, pomocna dziewczyna.
I* - jedyny mężczyzna w tym babskim gronie
S* - cieżko harowała na swój sukces
M* - pływa sobie po morzach i oceanach z przyjacielem.
A* - błąkała się trochę bez sensu, chciała popełnic samobójstwo... Obecnie siedzi w pewnej miłej osadzie. Uparta i raczej chłodna.
A* - miała objawienie i stwierdziła, że jej przeznaczeniem jest wróżyć ludziom
A* - Miła, uzdolniona dziewczyna, mistrzyni w 5 dziedzinach. Siedzi w pewnym dużym mieście.
J* - pływa z ukochanym.
Z* - Odrobinę zwariowana, z poczuciem humoru, ale jeśli chce, to potrafi postawić na swoim
R* - ktoś się nad nią zlitował i zaprosil do swojej załogi...
S* - urodziła się w angielskiej strefie, pokłóciła z jedyną osobą która zna polski, za pomocą obrazków udało jej się dogadać z Anglikami... Rezolutna, trochę przebiegła, ale generalnie fajna kobitka
- Arucard
isis wrote:No dobrze. W takim razie ja tez ujawnię moje postaci... Część przynajmniej![]()
Hehe,te ruda i zakrecona raczej znam
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
- isis
- MattKaro
Dwunasty numer z mojej listy na 24 stronie - Alveaenerle (Vea) ze Sparty. Niema. W większym mieście pewnie trudniej byłoby ją prowadzić, tak samo w mniejszym (jak np. Arnikowe Pola...). Malowała swój portret... Umarła z głodu dwa dni po tym, jak dostałem naprawionego kompa. Nawet nie mogliście jej dać jeść, Spartanie? T^T
- Tetro
- w.w.g.d.w
Victor 1306-2000 - podróżnik,zmarł niedawno na naiwność [edit]zapomniałem dodać jaką miał przeszłość,otóż dorósł na V* by przenieść się na F*,posiadał 3 statki:pierwszy zrobił sam ale ukradli mu go,drugi dostał a trzeci zabrał pewnemu zmarłemu gdy juz dotarł w swojej podróży do ogromnej wsypy (opłynął ją przed śmiercią w 3/4 niemal) [/edit]
D**** 1306 - dawniej wędrował po F*,od dawna mieszka w jednym miejscu,na jej zachodzie i powoli jego znaczenie wzrastało,od zwykłego pracownika do pana na włościach,jego wioska zamiera ale sam trzyma się bardzo dobrze
K********* 1328 - na początku żył na V* potem podróżował po R*,dosyć ciekawa postać,badacz zwierząt ale od dłuższego czasu nie mam już ochoty go odgrywać,zaplanowałem wysłać go na nową wyspę i już tam jest
T****** 1336 - żyje sobie z niewielkimi przerwami w pewnym mieście na D*,nie wyróżnia się niczym szczególnym prócz tego że czasem potrafi się pokłócić,lubi zabić jakiegoś złodzieja i jest już dosyć stary
Amarr 1344-1812 - dorastał na E*,żył spokojnie w pewnym miasteczku i trochę podróżował do czasu aż jego znajomi postanowili zmienić swoje imiona i nazwę tej wioski a on nie mógł się w tym odnaleźć,został żeglarzem i miał krótki epizod piracki ale go nie przeżył
A*** 1346 - najpierw krawcowa w tym samym mieście co T******,potem została podróżniczką,na razie nie wie co chce właściwie osiągnąć w życiu,obecnie na O*
P***** J****** 1362 - dorastał na D* ale szybko przeniósł się na V*,nadal tam jest i spokojnie sobie żyje na pewnej plaży a raczej ogólnie na pewnym półwyspie
Anielka a później Aniela 1406-1995 - wiodła dosyć niespokojne życie na R*,w domu potulna a na zewnątrz lwica,walczyła tyle razy że sam się dziwię jak mogła tak długo przeżyć choć nie zawsze wygrywała,podejrzewam że w jej rodzinnej wiosce praktycznie nic nie wiedzieli o jej drugim obliczu,popełniła samobójstwo kiedy zaczeła czuć się niepotrzebna i straciła sens życia
Beniek 1406-1671 - dumny człowiek i chętny o walki,swego czasu pomógł ukatrupić Diarę,zmarł dawno temu gdy nie chciał uznać wyższości kogoś innego i do końca liczył na pomoc swoich znajomych
L**** lub O***** 1406 - żyła w pewnym rozwijającym się mieście,gdy doszło do rozłamu między jego mieszkańcami ona doszła do wniosku że nie warto już tam żyć,ukradła statek i zmieniła imię,obecnie żyje i rozwija zupełnie inne miejsce
Gato 1558-2106 - lekko upośledzony mężczyzna który z zapałem pomaga pewnemu miastu,nie umie poprawnie się wysławiać(chociaż dużo juz się nauczył) ale pokazał że potrafi być wytrwały i został za to wynagrodzony kolejnym zadaniem ale nie dotrwał do końca
X****** K******* 1598 - mój najlepszy bandyta (bo nadal żyje
),swego czasu mocno go wzsławiła akcja jego przelotnych znajomych ale on nic o tym nie wie bo od dawna był poza tym miejscem gdzie rozrabiali kiedy to sie wydarzyło,łatwo ulega złym wpływom innych czy własnym popędom i nie znosi mówiących tym "dziwnym" językiem których tak wiele na R* ,na razie szuka swego miejsca na Cantr
H****** B***** 1674 - urodzi sie na R* i nadal tam żyje mając dosyć rzadki zawód (to jego stałe zajęcie nie tylko przelotne),dużo podróżuje samochodem i nie cierpi słoni,ogólnie jest zadowolony z życia,spotyka wielu ludzi i ma za co wypić czy wypalić
C***** 1782 - prosty rzemieślnik który większość swego życia spędził w pewnym mieście na E*,obecnie podróżuje po E*,tak z ciekawości
I** 1812 - podróżnik,jego statek utknął na jeziorze,nowy statek gotowy ale musi zebrać jeszcze swój dobytek,jeszcze nad nim popracować i zebrać załogę
W***** Y**** 1935 - mam wielkie plany co o tego pana ale na razie snuje się po R*
B****** 1996 - gość który jeszcze nie wie co ze sobą zrobić,chodzi sobie to tu,to tam po A* (lub N*)
K**** S**'** 2060 - młody chłopak,mieszka na F*,bajarz a może nawet lider jakiejś nowej religii?Kto wie?
J******** J***** 2067 - chłopak przed którym jeszcze wiele rzeczy do zrobienia i przygód do przeżycia
To wszystko,wielki krok dla mnie na drodze do ujawnienia i malutki dla całej społeczności która wypowiada się na tym forum,właściwie mógłbym nie wygwiazdkować imion ale nie mielibyście zabawy w odgadywnie.
D**** 1306 - dawniej wędrował po F*,od dawna mieszka w jednym miejscu,na jej zachodzie i powoli jego znaczenie wzrastało,od zwykłego pracownika do pana na włościach,jego wioska zamiera ale sam trzyma się bardzo dobrze
K********* 1328 - na początku żył na V* potem podróżował po R*,dosyć ciekawa postać,badacz zwierząt ale od dłuższego czasu nie mam już ochoty go odgrywać,zaplanowałem wysłać go na nową wyspę i już tam jest
T****** 1336 - żyje sobie z niewielkimi przerwami w pewnym mieście na D*,nie wyróżnia się niczym szczególnym prócz tego że czasem potrafi się pokłócić,lubi zabić jakiegoś złodzieja i jest już dosyć stary
Amarr 1344-1812 - dorastał na E*,żył spokojnie w pewnym miasteczku i trochę podróżował do czasu aż jego znajomi postanowili zmienić swoje imiona i nazwę tej wioski a on nie mógł się w tym odnaleźć,został żeglarzem i miał krótki epizod piracki ale go nie przeżył
A*** 1346 - najpierw krawcowa w tym samym mieście co T******,potem została podróżniczką,na razie nie wie co chce właściwie osiągnąć w życiu,obecnie na O*
P***** J****** 1362 - dorastał na D* ale szybko przeniósł się na V*,nadal tam jest i spokojnie sobie żyje na pewnej plaży a raczej ogólnie na pewnym półwyspie
Anielka a później Aniela 1406-1995 - wiodła dosyć niespokojne życie na R*,w domu potulna a na zewnątrz lwica,walczyła tyle razy że sam się dziwię jak mogła tak długo przeżyć choć nie zawsze wygrywała,podejrzewam że w jej rodzinnej wiosce praktycznie nic nie wiedzieli o jej drugim obliczu,popełniła samobójstwo kiedy zaczeła czuć się niepotrzebna i straciła sens życia
Beniek 1406-1671 - dumny człowiek i chętny o walki,swego czasu pomógł ukatrupić Diarę,zmarł dawno temu gdy nie chciał uznać wyższości kogoś innego i do końca liczył na pomoc swoich znajomych
L**** lub O***** 1406 - żyła w pewnym rozwijającym się mieście,gdy doszło do rozłamu między jego mieszkańcami ona doszła do wniosku że nie warto już tam żyć,ukradła statek i zmieniła imię,obecnie żyje i rozwija zupełnie inne miejsce
Gato 1558-2106 - lekko upośledzony mężczyzna który z zapałem pomaga pewnemu miastu,nie umie poprawnie się wysławiać(chociaż dużo juz się nauczył) ale pokazał że potrafi być wytrwały i został za to wynagrodzony kolejnym zadaniem ale nie dotrwał do końca
X****** K******* 1598 - mój najlepszy bandyta (bo nadal żyje
H****** B***** 1674 - urodzi sie na R* i nadal tam żyje mając dosyć rzadki zawód (to jego stałe zajęcie nie tylko przelotne),dużo podróżuje samochodem i nie cierpi słoni,ogólnie jest zadowolony z życia,spotyka wielu ludzi i ma za co wypić czy wypalić
C***** 1782 - prosty rzemieślnik który większość swego życia spędził w pewnym mieście na E*,obecnie podróżuje po E*,tak z ciekawości
I** 1812 - podróżnik,jego statek utknął na jeziorze,nowy statek gotowy ale musi zebrać jeszcze swój dobytek,jeszcze nad nim popracować i zebrać załogę
W***** Y**** 1935 - mam wielkie plany co o tego pana ale na razie snuje się po R*
B****** 1996 - gość który jeszcze nie wie co ze sobą zrobić,chodzi sobie to tu,to tam po A* (lub N*)
K**** S**'** 2060 - młody chłopak,mieszka na F*,bajarz a może nawet lider jakiejś nowej religii?Kto wie?
J******** J***** 2067 - chłopak przed którym jeszcze wiele rzeczy do zrobienia i przygód do przeżycia
To wszystko,wielki krok dla mnie na drodze do ujawnienia i malutki dla całej społeczności która wypowiada się na tym forum,właściwie mógłbym nie wygwiazdkować imion ale nie mielibyście zabawy w odgadywnie.
Last edited by w.w.g.d.w on Tue Dec 11, 2007 3:50 pm, edited 7 times in total.
-
pikolo
H. B. znam. Jeśli dobrze zgadłem, to nasze postacie pracują w jednej firmie
No to ja napiszę, co u moich postaci, mimo iż nikogo to niezainteresuje;)
1. doszedł do jakiegos wymarłego miasta, stara się nei zabić robiąc tarczę, bo to fajtłapa. dzidy i słonie się mendy nie imają...
2. Dalej pływa. Dalej nie ma wyspy. Nie wróżę mu szczęśliwego żywota
3. Dorobił się paru rzeczy, jest na fajnej wyspie i cieszy się z życia;) Jest już grzeczny. Pomógł nawet pewnej kobiecie dokończyć jej statek.
4. A ten to już ma PRAWIE łuk.
Ja napisalem: No to parę moich...
1. Wnerwiający mistrz szkutniczy, ze trzy lata szuka roboty. Aktualnie zastanawiam się jak go zabić...
2. Krawiec, któremu odbiło. Teraz szuka nieistniejącej wyspy...
3. Zwykły kradziej. Ukradł już: 10 kilo ziemniaków drewniany wózek (ale go przyłapali to oddał), longbota (udanie) 100 klio piachu( ale wolno mu lodź płyneła, to oddał połowę)+trochę innych śmieci, wapno, potem longbota i piach porzucił w porcie i zakosił slupa z ładunkiem płótna i belek.
4. Myśliwy planujący zostać najemnikiem.
No to ja napiszę, co u moich postaci, mimo iż nikogo to niezainteresuje;)
1. doszedł do jakiegos wymarłego miasta, stara się nei zabić robiąc tarczę, bo to fajtłapa. dzidy i słonie się mendy nie imają...
2. Dalej pływa. Dalej nie ma wyspy. Nie wróżę mu szczęśliwego żywota
3. Dorobił się paru rzeczy, jest na fajnej wyspie i cieszy się z życia;) Jest już grzeczny. Pomógł nawet pewnej kobiecie dokończyć jej statek.
4. A ten to już ma PRAWIE łuk.
Czy nie uważasz, że na 15 twoich postaci chociaż część mogłaby nie biegać z kuszami, żelaznymi tarczami i konopnymi ciuchami, tylko czymś bardziej oryginalnym?
- Kai
Ja raz chce wcisnąć krzyżyk, raz mieć jeszcze więcej postaci...
Co tam, ujawnię się.
* Khatry z RB.
(postać, która spowodowała spadek aktywności wszystkich innych, zżerając najczęściej większość minutek)
K*- po wielu wędrówkach odkryła, jak satysfakcjonujące jest zycie w małej, ale dynamicznej osadzie.
M*- na *fic, kiedyś aktywna i odpowiedzialna, teraz reaguje już tylko na bezpośrednie prośby i najpilniejsze wydarzenia
K*- po śmierci przyjaciela chce się zaszyć na odludziu i pracować dla dobra całej wyspy
L*- pracuje przy wytopach, ale jest raczej warzywem
A*- do niedawna bardzo mało aktywna, wróciła do swej dawnej pasji- żeglarstwa
K*- na zachodzie fic, jedna z najstarszych mieszkanek, wytrwała i obowiązkowa, ale mało aktywna
i dwie jeszcze świeżutkie, 20-letnie:
G*- na starej wyspie- jest przydatna, ale trochę się nudzi
K*- urodziła się w bardzo sennym miejscu, ma ambitne plany, ale na razie powinna sie zastanawiac raczej jak zorganizowac sobie kolacje
Co tam, ujawnię się.
* Khatry z RB.
(postać, która spowodowała spadek aktywności wszystkich innych, zżerając najczęściej większość minutek)
K*- po wielu wędrówkach odkryła, jak satysfakcjonujące jest zycie w małej, ale dynamicznej osadzie.
M*- na *fic, kiedyś aktywna i odpowiedzialna, teraz reaguje już tylko na bezpośrednie prośby i najpilniejsze wydarzenia
K*- po śmierci przyjaciela chce się zaszyć na odludziu i pracować dla dobra całej wyspy
L*- pracuje przy wytopach, ale jest raczej warzywem
A*- do niedawna bardzo mało aktywna, wróciła do swej dawnej pasji- żeglarstwa
K*- na zachodzie fic, jedna z najstarszych mieszkanek, wytrwała i obowiązkowa, ale mało aktywna
i dwie jeszcze świeżutkie, 20-letnie:
G*- na starej wyspie- jest przydatna, ale trochę się nudzi
K*- urodziła się w bardzo sennym miejscu, ma ambitne plany, ale na razie powinna sie zastanawiac raczej jak zorganizowac sobie kolacje
Last edited by Kai on Tue Sep 25, 2007 9:23 am, edited 2 times in total.
- Sztywna
Kiedyś ujawniłam, potem zrezygnowałam. A dziś, w przypływie kryzysu cantrowego znowu ujawniam poniekąd postacie, aczkolwiek, jezeli mi przejdzie, pewnie znów editnę posta ;P
A*S* - Mieszka sobie w większej mieścinie, gdzie jest strażniczką. Od jakiegoś czasu prawie nic nie mówi, tylko gra. Czasem pisze denne wiersze.
T* - Mieszka z ukochanym w M*, gdzie jest cicho i spokojnie, w przeciwieństwie do B*, gdzie się urodziła.
F* - Siedzi w maleńkiej leśnej wioszczynie z dwoma przyjaciółmi. Nic się tam nie dzieje, ale ona jest szczęśliwa.
W*P* - Lubi gadać z duchami, zawsze mówi o sobie w trzeciej osobie i chętnie niesie pomoc. Miała być wieszczką, ale raczej nic z tego. Utknęła na odludziu, wiernie czekając już kilka lat aż zbudzi się jej towarzyszka. Pomału traci w to wiarę. I we wszystko inne
M* - po okropnych wydarzeniach jej w życiu, śmierci i odejściach przyjaciół oraz porzuceniu przez mężczyznę odeszła wraz z przyjaciółką z Z*, by pędzić z nią żywot w głuszy.
R*L* - Marzycielka, młoda i ciut naiwna. Mieszka w małej osadzie, gdzie ostatnio grobowa cisza panuje.
Edit do posta poniżej:
Ano tak się złożyło, że nie mam. Doszłam do wniosku, że faceta nie potrafiłabym odgrywać(aczkolwiek w zasadzie, to w ogóle odgrywać nie umiem
), a poza tym postaci żeńskich jest jakby nieco mniej w Zielonym.
A*S* - Mieszka sobie w większej mieścinie, gdzie jest strażniczką. Od jakiegoś czasu prawie nic nie mówi, tylko gra. Czasem pisze denne wiersze.
T* - Mieszka z ukochanym w M*, gdzie jest cicho i spokojnie, w przeciwieństwie do B*, gdzie się urodziła.
F* - Siedzi w maleńkiej leśnej wioszczynie z dwoma przyjaciółmi. Nic się tam nie dzieje, ale ona jest szczęśliwa.
W*P* - Lubi gadać z duchami, zawsze mówi o sobie w trzeciej osobie i chętnie niesie pomoc. Miała być wieszczką, ale raczej nic z tego. Utknęła na odludziu, wiernie czekając już kilka lat aż zbudzi się jej towarzyszka. Pomału traci w to wiarę. I we wszystko inne
M* - po okropnych wydarzeniach jej w życiu, śmierci i odejściach przyjaciół oraz porzuceniu przez mężczyznę odeszła wraz z przyjaciółką z Z*, by pędzić z nią żywot w głuszy.
R*L* - Marzycielka, młoda i ciut naiwna. Mieszka w małej osadzie, gdzie ostatnio grobowa cisza panuje.
Edit do posta poniżej:
Ano tak się złożyło, że nie mam. Doszłam do wniosku, że faceta nie potrafiłabym odgrywać(aczkolwiek w zasadzie, to w ogóle odgrywać nie umiem
Last edited by Sztywna on Tue Sep 25, 2007 2:26 pm, edited 1 time in total.
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
-
nemo49
Kiedyś byłem przeciwny ujawnianiu swoich postaci. Dzisiaj myslę że to był błąd - odkryte karty mogą pomóc uniknąć wielu problemów. Poniżej lista tych , którymi jak mi się wydawało gram i kieruję . Ale tak naprawdę to dawno się wyrwali spod kontroli i żyli własnym życiem , sami o sobie decydując i pracując na swój życiorys
.
[EDIT: wycieto liste z powodu naruszenia NZ. Nemo, prosilem o cos. Masz zablokowane konto. Tak nie mozna. Inni gracze moga wykorzystac wiedze OOC by latwo ubic postacie gracza ktory odchodzi od gry z powodu blokady konta. KeVes]
Edit do Edit
Ręce opadają . Ale przynajmniej szczerze powiedziałeś co naprawdę myślicie o graczach , jak nisko ich oceniacie i dlaczego nas traktujecie jak dzieci.
[EDIT: wycieto liste z powodu naruszenia NZ. Nemo, prosilem o cos. Masz zablokowane konto. Tak nie mozna. Inni gracze moga wykorzystac wiedze OOC by latwo ubic postacie gracza ktory odchodzi od gry z powodu blokady konta. KeVes]
Edit do Edit
Ręce opadają . Ale przynajmniej szczerze powiedziałeś co naprawdę myślicie o graczach , jak nisko ich oceniacie i dlaczego nas traktujecie jak dzieci.
Last edited by nemo49 on Thu Oct 04, 2007 3:29 pm, edited 1 time in total.
- lacki2000
nemo49 wrote:Kiedyś byłem przeciwny ujawnianiu swoich postaci. Dzisiaj myslę że to był błąd - odkryte karty mogą pomóc uniknąć wielu problemów. Poniżej lista tych , którymi jak mi się wydawało gram i kieruję .
Hmm ciężko z tej listy wysupłać imiona. Mi się udało wywnioskować że nemo49 posiada następujące postacie które mu się dawno wyrwały spod kontroli: EDIT (ksywa 'lista'), Nemo, konto, Tak, OOC, KeVes. Szczególnie ta ostatnia postać mnie zastanawia...
lacki2000 Miszcz Dedukcji niczym Szerlok
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- ushol
nemo49 wrote:Kiedyś byłem przeciwny ujawnianiu swoich postaci. Dzisiaj myslę że to był błąd - odkryte karty mogą pomóc uniknąć wielu problemów.
Każdy medal ma dwie strony. Zarówno może to pomóc uniknąć, jak i przysporzyć problemów. I szczerze to nie widzę czy jedno warte jest drugiemu, choć na obie strony już mnie ściągało.
A tak, żeby do tematu... Wielu wie, które są moje postaci, teraz ujawnię je oficjalnie.
Wkados Gorszy - taki zły był, że aż narobił sobie kłopotów
Mikus Foramer - taki romantyk, że aż zachorował
Qu Een - taki zatroskany, że aż odszedł
Carl S. Berg - taki pracowity, że prawie wpadł w alkoholizm
Gawita Snuff - taka dobra, że kiedyś z głodu umarła
Afier Teel - taka wojownicza, że aż strach
Krotos - taki luźny, że nigdy nie pracował
Bomfor Kamkraw - taki... nie umiem jednym słowem...